Крем за около очи

• 110 983
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
ljuskata, ами на мен не ми излиза разоряващо...то всъщност е по-икономично, отколкото можеш да си представиш  Crazy

# 601
На шията си слагам по-мазни кремове отколкото на лицето. В смисъл с повече и като количество и като видове масла. Все пак там почти няма мастна тъкан. Понякога я мажа само с базисни масла или с крем, който ползвам и за тяло. Последното ми попадение в това отношение е лосионът против стрии за бременни на Бюбхен с масло от дива роза и алое. Много е добър. Дори малкия мажа с него.

# 602

Тази козметика Корес никаде не съм я срещала,някой знаели във Варна дали я има или я поръ4вате от сайт?Киора,ако ги сравниш с Нирванеска каква е разликата в консистенцията и действието.

elinor1985, от София си купувам козметиката на Корес Peace Доколкото ми е известно преди е имало техен магазин в мол Варна или Бургас (не знам точно Embarassed), но са го затворили Confused
Сравнено с кремчето на Nuxe, това на Корес за първи бръчки е по-мазно и по-бавно попиващо Rolling Eyes. Като ефект срещу финни линии Нирванеска смятам е по-добър Wink Иначе серумчето с дива роза е леко лепкаво като усещане след нанасяне, но пък много силно хидратиращо Peace

А някой прави ли си кислород, защото аз откакто ходя на кислородна терапия кожата ми е много по-добре. Имах подпухвания под очите (на 24 съм) а вече няма и следа от тях!

White Angel,  може ли и на мен на лични за тази терапия Embarassed  bouquet

# 603
Ако не е проблем може ли тук да разкажете за кислородната терапия?
Повлиява ли и тъмни кръгове?

# 604
Ами ще се опитам на кратко да обясня какво представлява процедурата! Прави се с някаква машина, която пуска кислород под налягане (усещането е като нещо студено и влажно) и ти минава лицето и слага ампула върху кожата директно или в машината. Като има най-различни видове ампули, в зависимост какъв е проблема и типа кожа. Процедурата трае около 40мин. до 1 час, като преди това има почистване на лицето (дарсеновал май се казваше newsm78, това с четчицата  Embarassed) и накрая стоя малко с маска!

# 605
Ако не е проблем може ли тук да разкажете за кислородната терапия?
Повлиява ли и тъмни кръгове?
За тъмни кръгове, мисля че също действа положително, поне и майка ми ходи и е доста доволна като цяло, кожата й е доста по-свежа и видимо бръчките са й много по-загладени!
Леле, да не се приеме само като реклама. Нямам нищо общо с предлагането на тази услуга, просто споделих защото съм доволна!

# 606
Много благодаря White Angel!  Hug

# 607
Киора  bouquetзна4и Нюкс ще пробвам,защото крема ми хареса.

# 608
ХАйде в новия филм - сега пък и за шията отделен крем! НЕ! Отказвам! Каквото правя и слагам по лицето, това слагам и на шията. Сутрин и вечер почистване, тоник, серум (евентуално) и накрая крем. Фон дьо тен си слагам и на шията, освен ако не съм с поло. А не излиза ли разоряващо да се маже шията с околоочен крем?
Шията си я мажа с крема за лице,някъде четох ,челицето свършва там ,където са презрамките на сутиена или нещо подобно Heart Eyes,и тази зона имала нужда от грижи .

# 609
Ами ще се опитам на кратко да обясня какво представлява процедурата! Прави се с някаква машина, която пуска кислород под налягане (усещането е като нещо студено и влажно) и ти минава лицето и слага ампула върху кожата директно или в машината. Като има най-различни видове ампули, в зависимост какъв е проблема и типа кожа. Процедурата трае около 40мин. до 1 час, като преди това има почистване на лицето (дарсеновал май се казваше newsm78, това с четчицата  Embarassed) и накрая стоя малко с маска!

Колко струва една такава процедура и колко пъти трябва да се направи за да има ефект?

# 610
Момичета Hug, някоя от Вас ползвала ли е бяла козметика на La Mer ?
Много ми е любопитен ето този крем :

# 611

Колко струва една такава процедура и колко пъти трябва да се направи за да има ефект?
Тук (Севлиево) струва 40лв. Първоначално си направих 5-6 процедури през ден-два и след това на около месец си я правя вместо почистване на лицето.

# 612
Онзи ден си купих масло от жожоба. Слагам го не само на лицето, но и около очите! Много съм доволна. Попива много бързо и не остава мазно. А реално не слагаш тежък крем върху кожата си и не запушваш порите.

# 613
Момичета, имате ли впечатления от околоочните продукти на Collin?
Козметичката много го похвали, от едно нанасяне и на мен ми допадна, но ще се радвам да чуя и други!

# 614
Онзи ден си купих масло от жожоба. Слагам го не само на лицето, но и около очите! Много съм доволна. Попива много бързо и не остава мазно. А реално не слагаш тежък крем върху кожата си и не запушваш порите.
Обаче си представям че ще има ефект на подпухване, понеже маслата задържат вода...Поне на мен така ми влияе на зоната около очите ако директно намажа с някакво масло.

Общи условия

Активация на акаунт