Крем за около очи

• 110 939
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Къде продават кремовете на Лумене във Варна?

# 677
  • София
аз за по млада кожа си намерих един гел на Българска роза от серията Lady`s joy,толкова хубав ефект има че ми е екстра с него.Охлажда и опреснява кожата,все едно Визин съм си слагала в очите.Много приятен и лесен за нанасяне.Не съм мислила че български продукт толкова ще ми хареса,на всичко отгоре е много евтин.

# 678
  • Belgium
На Кашето жена му снимчица можеш ли да дадеш?

# 679
  • София
http://www.rozata.com/index.php?main_page=popup_image&pID=15 ето го,на сайта е 11лв,но аз си го взех много по евтино от ремедиума.

# 680
аз също трябва да си избера някакъв - в много смотана възраст съм - на 26 и не знам дали трябва да ползвам някакъв с анти ейдж действие или не newsm78. нямам бръчки и тъмни петна, но имам торбички под долните клепачи понякога. ще съм благодарна да споделите за хубав продукт, който би могъл да ми помогне. така или иначе не мога след измиване на лицето да не слагам кремове, включително и около очите. просто кожата ми е такава - лоша и капризна Confused

# 681
В момента ползвам рол-он на Гарние за тъмни кръгове и торбички,доволна съм Wink

# 682
  • София
foreplay аз съм на 27 и също нямам бръчки,но ползвам кремове.Кожата ми е мазна и според мене бръчки ще ми излязат доста по късно,но всяка кожа си иска грижите.
От евтините околоочни кремове за мазни клепачи препоръчвам това на Лейдис джой гелчето,много е приятно и освежава погледа и работи за тъмните кръгове,з-то изстудява.За по сухи клепачи в на Билка околоочния крем с мавруд,мирише страхотно,подхранва страхотно и според мене може да се ползва и в по напреднала възраст.Аз също го изпробвах,много хубаво попи и освежи,обаче на мазната ми кожа доста мазнее и лъщи след това.На нормална до суха кожа ще е идеален.
Пробвах от зор на Нивеа мъжкия ролон и не знам какво е по различното от женския,но на мене също толкова добре ми действа и ме освежава.Мъжа ми се отърва от тъмните кръгове с него,а аз от напрежението в очите.

# 683
foreplay аз съм на 27 и също нямам бръчки,но ползвам кремове.Кожата ми е мазна и според мене бръчки ще ми излязат доста по късно,но всяка кожа си иска грижите.
От евтините околоочни кремове за мазни клепачи препоръчвам това на Лейдис джой гелчето,много е приятно и освежава погледа и работи за тъмните кръгове,з-то изстудява.За по сухи клепачи в на Билка околоочния крем с мавруд,мирише страхотно,подхранва страхотно и според мене може да се ползва и в по напреднала възраст.Аз също го изпробвах,много хубаво попи и освежи,обаче на мазната ми кожа доста мазнее и лъщи след това.На нормална до суха кожа ще е идеален.
Пробвах от зор на Нивеа мъжкия ролон и не знам какво е по различното от женския,но на мене също толкова добре ми действа и ме освежава.Мъжа ми се отърва от тъмните кръгове с него,а аз от напрежението в очите.
къде да намеря това кремче на лейдис джой?всмисъл по малките козметични магазинчета има лви го?аз също съм с мазна кожа.

# 684
Да и аз съм го ползвала, много е добър.

# 685
Само да кажа, че околоочния на Билка с мавруд наистина е добър, но на някои хора може и да им люти на очите. На мен ми лютеше, а не съм го слагала вътре в окото, просто си ми лютеше. Всичко е индивидуално обаче, това, че на мен ми е лютял не означава, че крема е лош. Крема за лице от серията с пъпеш и краставица, макар че не е околоочен, го пробвах и за околоочния контур - и той ми лютеше. Явно кремовете на Билка на мен ми дразнят очите.

# 686
от аптеката до работа ми подариха блистерчета с овлажняващ крем за около очи на Юсерин- страхотен е, много съм доволна( на 23години съм)

# 687
от аптеката до работа ми подариха блистерчета с овлажняващ крем за около очи на Юсерин- страхотен е, много съм доволна( на 23години съм)

Може ли да попитам,коя е аптеката? Mr. Green

# 688
  • София
soledad8686a аз от Ремедиум си го взех,но предполагам в козметичните магазини където има българска козметика трябва да го има.

Amra ма мене околоочния на Билка не ми люти,а напротив много добре ми се отрази,но както казах съм с мазна кожа и клепачи и доста мазен ми идва и ми лъщи после кожата,но определено видях разлика след като се намазах.Подарих го на майка ми,на нея пък й сви бръчките веднага и според мене при по редовна употреба трябва да има някакъв ефект.

# 689

Amra ма мене околоочния на Билка не ми люти,а напротив много добре ми се отрази,но както казах съм с мазна кожа и клепачи и доста мазен ми идва и ми лъщи после кожата,но определено видях разлика след като се намазах.Подарих го на майка ми,на нея пък й сви бръчките веднага и според мене при по редовна употреба трябва да има някакъв ефект.

Аз за това казах, че е индивидуално Peace Simple Smile А и аз не съм критерии, защото имам по-чувствителни очи и друг път също съм имала дразнене и смъдене от околоочни кремове. Иначе и на мен ми беше мазен крема на Билка и аз също го подарих на майка ми поради тази причина Grinning На нея много и хареса.

Общи условия

Активация на акаунт