Крем за около очи

• 111 445
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Ползвали ли сте този гел на Амрита http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=295
Накакви отзиви ако имате  ще съм благодарна Praynig
Аз си взех днес от ампулите 1 за проба,ще докладвам след няколкократна употреба.

# 121
около очите и по лицето  Simple Smile

# 122
Малко Rolling Eyes.

# 123
Здравейте, трябва ми съвет! Надявам се да ми помогнете. Кожата на очите ми не е суха, струва ми се нормална. Но проблема е, че има фини линии и като се усмихвам много ми се сбръчква. Най-отдолу, където кожата се съединява с бузите, има от тези белите топченца, но много фини, почти не се забелязват, но мен си ме дразнят. Моля да ми препоръчате кремче! Ивам и друг въпрос стягане равносилно ли е на против бръчки и ако не е, каква е разликата? Какъв тип крем да търся? Основното, което искам е гладка кожа под очите, която в момента не е сбръчкана, но тези фини линии ме дразнят.

# 124
  • София
Освен да се повторя и потретя с моето гелче - Евелин - от серията Gold therapy  Simple Smile

# 125
Освен да се повторя и потретя с моето гелче - Евелин - от серията Gold therapy  Simple Smile
Би  ли  споделила какъв е ефекта  за каква кожа се препоръчва и  за каква възраст  горе долу Благодаря предварително   Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 21:18 от Bluevelvet

# 126
Ползвали ли сте този гел на Амрита http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=295
Накакви отзиви ако имате  ще съм благодарна Praynig
Аз си взех днес от ампулите 1 за проба,ще докладвам след няколкократна употреба.

Да се отчета за гелчето Есцин на Амрита-нищо не прави,не само че не премахна подпухналостта ами и ми се появи финна бръчка под едното око.
Сега ползвам тестер на NUXE Prodigieux,но само от 3 дена.
Кожата под очите ми е подпухнала и вече с финна бръчица,досега не съм ползвала околоочен крем,та ако може да ме насочите към някой за първи бръчки и подпухнали очи ще съм ви много благодарна момичета   bouquet

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:39 от coke2k

# 127
препоръчайте някой сполучлив от българската козметика на 25 съм и търся нещо овлажняващо и подхранващо доста ми е суха кожата около очите

# 128
VICHY...MYOKINE...той е за първите бръчки..мимически Peace

# 129
  • Варна
Аз ползвам Биорозата на Биофреш за около очи. Доволна съм, струва само 14 лв. и е с натурални съставки.

# 130
Аз ползвам Биорозата на Биофреш за около очи. Доволна съм, струва само 14 лв. и е с натурални съставки.
От къде го взе на такава цена. Аз дадох с 10 лв отгоре #Crazy Ужас!!!

# 131
  • Варна

Ами срещу Окръжна болница има три аптеки. Взех от тази, която е посредата-някаква мъжка фамилия имаше изписана на аптеката, но забравих каква точно Blush. Там има цялата серия като цената на всеки продукт е до 18 лв.

# 132

Ами срещу Окръжна болница има три аптеки. Взех от тази, която е посредата-някаква мъжка фамилия имаше изписана на аптеката, но забравих каква точно Blush. Там има цялата серия като цената на всеки продукт е до 18 лв.
Благодаря  bouquet Ценна информация. Не мога да повярвам, че толкова съм се прекарала. За околоочния и избелващия дадох 48 лв. Следващият път ще знам Simple Smile

# 133
от около месец забелязвам, че ми увисват клепачите smile3518 , по-точно тази част
 След месец ставам на 30  Confused Ще ми препоръчате ли някакъв крем?

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:15 от klaris

# 134
от около месец забелязвам, че ми увисват клепачите[smilie=smile3518.gif], по-точно тази част
 След месец ставам на 30  Confused Ще ми препоръчате ли някакъв крем?

Дали не е просто подпухване? Иначе Avon имат такъв крем - кутийката е разделена две части - половината е за областта под очите, другата половина е за клепача. Имах го, ползвах само кремчето, което е да под очи, много е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт