София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (4)

• 65 499
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Проблема с липсата на снимки го решихме като подарихме за годишнината от сватбата DVD. Сега изпращаме дискове.
Благодаря за съветите, вече купих рамка, сега ще избирам снимка.

# 106
Този магазин Топчо не го знаех, утре отивам да го намеря!
Благодаря за инфото!

# 107
ДОБРО УТРО   bouquet

ПО ЕДНО КАФЕ ЗА ВСИЧКИ [/color][/b]  Heart Eyes

# 108
 SASH, благодаря за почерпката!   bouquet

Мами, от къде купувате прясно месо? Аз по принцип купувам от kaufland, но мъжа ми е в командировка и трябва да ходя с градския транспорт до там а ме мързи.  Вчера си взех от 345 свински пържоли, но бяха като застояли Angry Знам за няколко месарници в квартала, но никога не съм купувала от там и имам известни съмнения дали пак няма де са същите като в 345?

# 109
  • София
SASH, благодаря за почерпката!   bouquet

Мами, от къде купувате прясно месо? Аз по принцип купувам от kaufland, но мъжа ми е в командировка и трябва да ходя с градския транспорт до там а ме мързи.  Вчера си взех от 345 свински пържоли, но бяха като застояли Angry Знам за няколко месарници в квартала, но никога не съм купувала от там и имам известни съмнения дали пак няма де са същите като в 345?

Зависи какво месо търсиш. За пилешки гърди - вземам от Била, но каймата там ми е ужасна (кайма вземам от Хит). Има един магазин за месо на Христо Силянов, но не знам как да го обесня, там има свински и телешко, но не знам до колко е добро.

# 110
  • София
Последният път купувах свински врат от магазина на спирката при Младежкия дом. Мислех, че е цяло парче месо, а то си бяха пържоли. Ама се бяхме наканили (Джони де) на свинско със зеле. така, че заминаха пържолите. Месото беше много хубаво.

# 111
ДОБРО УТРО  Hug
ХАЙДЕ НА КАФЕ И ЗАКУСКА, РАЗБИРА СЕ  bouquet

Аз нещо не мога да си намеря също добра месарница в района. За сега си пазарувам от един магазин до работа, но е много не удобно с това разнасяне по трамвайя, докато се прибера  Crazy. Но категорично не пазарувам месо от Фантастико, само каима от време на време Crossing Arms

# 112
  • Някъде на път....
Е, SASH, страхотно кафе и закуска, благодаря!  Hug
Ти лично ли ни ги приготви?  Rolling Eyes

# 113
ми да станах в 5 да пека кроасани, за да съм готова навреме  Mr. Green

# 114
Здравейте! Когато ми се налага да купувам месо, взимам от Фантастико, до Общината. Винаги е прясно и хубаво.  Simple Smile

# 115
  • Някъде на път....
ми да станах в 5 да пека кроасани, за да съм готова навреме  Mr. Green
Личи си, че с много мерак си спретнала всичко!  Wink
 Hug

# 116
Здравейте пак момичета. Оставам с впечатление, че доста по-малко от тези в началния списък пишат редовно затова, въпреки, че е споменато кой при коя педиатърка ходи аз искам да ви попитам за впечатления от 24-та поликлиника? Откакто се роди малкия сме там, но мисля да сменя педиатъра. Единствения надежден, който аз познавам е чак в Изток. Вие с какви впечатления сте от 24-та? Ако сте при лекар там естествено.

# 117
ДОБРО И СЛЪНЧЕВО УТРО НА ВСИЧКИ  Hug

и да продължа традицията Mr. Green

# 118
Здравейте на всички  bouquet! Ние от скоро вече живеем в Свобода зад СБА и се чудя при кой педиатър да запиша сина ми-Георги,роден е на 17.04.2007г. Бихте ли ми препоръчали такъв в 24поликлиника,който да не изписва винаги за всичко антибиотици,че сегашната му педи друго не признава. И от тези,изброените на 1 стр. има ли такива,при които не се чака много,въпреки че при добрите лекари винаги има опашка...Ще съм ви благодарна ако споделите и ако ме включите в редиците си Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт