. Има ли желаещи?
,
и така...
. Не мога да повярвам как едно три годишно дете може да има собствено мнение за всичко. Ама то какво да си облече, кои обувки, как да и е оправено леглото, абе за всичко, и като ми каже "... абе мамо не тая блуза, синята, нали съм със сините обувки" и падам 

Вече окончателно решихме, че ще правим второ бебе тази зима. Сега съм се отдала на ходене по зъболекари, оказа се че положението е направо ужастно - имам 7 кариеса, 2 пулпита и един зъб за коронка.
Егати, направо ми се изправи косата... От край време знам, че съм си генетично обременена с ужасни зъби, но това просто ме срази.. и като се замисля колко пари ще идат за да ги оправя...
Но вече почнах, ще карам едно по едно, че не мога да си позволя да посрещна бъдещото си бебе без зъби 
Моята я загубих преди толкова много години и пак ми е мъчно.
Хубаво, че сте се решили за второ. Като гледам Нена на една от снимките как целува едно бебче... Сигурно ще е много щастлива кака

, а Невена просто е много слунчева, да ви расте много щастлива и здрава.
. Оздравявайте и и гледайте сега да не се почне с таткото, че три жени ще трябва да го гледате
направо да ти се кръстосат очите... Аз се мотках там два часа и половина и така и не разгледах всичко...
Препоръчани теми