Проблемите на мама!

• 6 747
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Цитат на: Мама от Финландия

Не знам де да се дяна от щастие... но покрай щаститето ми е и също много тревожно. Тревожа се, да не е извънматочна бременност, да не е кухо яйце...

А пък да ми видите гърдите само... Памела Андерсон пасти да яде!

Честит ти и нов бюст  Wink  Simple Smile

По въпроса с тревогите - ТУК ПОДОМНИ МИСЛИ И РАЗСЪЖДЕНИЯ СА СТРОГО ЗАБРАНЕНИ. Всичко ще е наред, просто се успокой и се радвай на новината  Sign Exclamation

# 31
Маминко, честита "бебешорска" тежест в гърдите! Дано пък ти да си тази, която да ни отприщи форума!!!
Здраве, щастие и любов ти пожелавам! Heart Eyes

# 32
  • Sofia
Гледай и аз, като квачка след Танчето. Да те  смъмря мамо Фин, да не се тревожиш и грам !  Imp
      Виж сега, сложи един катинар на разума и отприщи емоциията ..на радост.. и щастие,..и други такива , все хубави!

# 33
Искренно благодаря на всички за сърдечните пожелания и честитки!!! Не ме оставяйте да бременея самичка...

Обичам ви!

И понеже съм на върха на изкуфяването, ето поредната глупост made by me:

Това е тест номер 3 (най- главната част от него)... май и номер 4 ще направя за да се уверя напълно... То да имах 200 теста и щях да ги правя през 5 минути...

# 34
Охо,Честито Мамо Фин!Направо не ми стигат думите да ти кажа колко се радвам за теб.
Желая ти леко бременеене и да не се притесняваш сигурна съм,че всичко ще е наред.Ух,просълзих се...
Бързо да откриеш новата ни тема и да повлачиш крак чу ли...повече такива новини да се чуват.

# 35
Мамо Фин, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО!!!!! Сега да се гледаш и да се глезиш:)!!!!! Laughing  Laughing  Laughing

# 36
Това е най-страхотната новина Мама от Фин!
Аз от началото като прочетох постинга ти тук, веднага си помислих, че си бременна. Имах такова усещане.

Толкова е хубаво. Hug  Hug  Hug
Разбира се, че ще си на 7 небе. Roll Eyes  Roll Eyes  Roll Eyes
Отдай се на тези страхотни емоции.  Laughing
Пожелавам ти едно красиво растящо коремче и безпроблемна бременност.  Laughing  Laughing  Laughing
После през януари 2005 година и бебчето.  ylinfant
А татко да те гушка, маже, разтрива и обича повече от всякога.  loveuuu
И да си много, много щастлива. Laughing

Нямам търпение да се върне моя татко, за да му кажа чудесната новина. Той ти е голям фен. Wink

# 37
Пела, то ако ще е януари месец май ще е малко раничко... че аз какво броях и смятах и резултата беше средата на февруари.

Благодаря ви на всички... честно казано не бях очаквала толкова много поздравления и съобщения. Трогната съм!

# 38
Да м.февруари 2005 година.  Embarassed Вярно. Embarassed
Най-добрия ми приятел е зодия Водолей. Просто невероятен човек. И жени познавам,  само хубави неща мога да кажа за тях.

Confused:  Confused:  Confused: Ти какво искаш момче или момиченце?

# 39
Пела (иих таз латиница дет я работи, я не), майка ми и баба ми са водолейки... Майка ми вчера заяви, че ще има да си патяяя... Както и да е, да отговоря на въпроса ти... момиченце.  На Финчо му казах, че бебета ще правим толкова колкото е необходимо за получаването на момиче. Той до колко е съгласен, не знам...

# 40
Пела (иих таз латиница дет я работи, я не), майка ми и баба ми са водолейки... Майка ми вчера заяви, че ще има да си патяяя... Както и да е, да отговоря на въпроса ти... момиченце.  На Финчо му казах, че бебета ще правим толкова колкото е необходимо за получаването на момиче. Той до колко е съгласен, не знам...

Ohoohохо хохоо, майка ми и баща ми и те така-до момченце, добре,че брат ми се появил на третия опит Laughing  Laughing  Laughing

# 41

да отговоря на въпроса ти... момиченце.  На Финчо му казах, че бебета ще правим толкова колкото е необходимо за получаването на момиче. Той до колко е съгласен, не знам...

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Какво по хубаво от това?

От сега си я представям малката принцеса.
Крехка, красива и усмихната, а после ще стане невероятна мома.
И ще има едни панденки, шнолички, фибички.
И много роклички и обувки и разните му там женски нещица.
Е хайде дано да е мома.
КЪСМЕТ.

# 42
Ми аз не за друго искам момиченце... фибички, роклички, панделки, кукли (да мога и аз да се кефя покрай нея... а сега трябва постоянно да се правя на трактор, да бръмча и пухтя)... Само да стане де...

Пела, вие знаете ли какъв е пола на вашето коремче?

# 43
Ох, Мамо Фин, направо се разплаках за твоето щастие. Дано всичко мине добре и недей си пълни главата с негативни мисли. Щом Бог е казал Да Бъде, значи ще е. Поздравления и горе главата!!!

# 44
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ЧЕСТИТО!!!!!!
Как съм изпуснала такава новина!
Мого се радвам Гери,всичко ще е наред,не се притеснявай и щом искаш ЩЕ Е МОМИЧЕ!

Общи условия

Активация на акаунт