Скъсани коленни връзки- къде се оперирахте?

• 430 861
  • 879
  •   1
Отговори
# 75
В клиниката по артроскопска травматология освен доц.Георгиев оперират още д-р Русимов и д-р Петров. И двамата са отлични специалисти. Моя близка оперира скъсана коленна връзка при д-р Русимов и остана изключително доволна както от операцията, така и от отношението. Сега горещо го препоръчва на всички. На племенника ми му правиха артроскопия миналата година там и сега е добре. Но доколкото знам д-р Русимов е голям специалист в раменната артроскопия.

# 76
Здравейте
Мъжът ми е болницата днес при д-р Тони Георгиев (ВМА) по отношение на менискуса и евентуално кръстни връзки ( все още нямам инфо какво точно защото всичко щяло да се решава на място като се видело в какво сътояние е коляното и дали ще се реже или шие ) .
Та въпросът ми е освен всички консумативи, коио трябва да се платят , какво се очаква от нас допълнително за услугата и под каква форма- почерпка ли или пари. Ще съм ви благодарна ако ми отговорите, може и на лични.

# 77
Нашият преглед мина в сряда.Ние ходихме в Св.Пантелеймон.Насрочи ни операция за 30.11.Като цени -прегледа 60лв., за операцията с направление 1510лв. за избор на екип + 1500 болтовете.Отделно шина и патерици, но ние си имаме.Ами засега това е.Каза, че 45 дни с патериците и шината

# 78
Здравейте,  искам да попитам, нормално ли е  опериран вече 3-ти ден да не се превързва раната и да не му сагат шинаб/Операция на скъсана предна връзка + разкъсан минискус/

# 79
Здравейте,  искам да попитам, нормално ли е  опериран вече 3-ти ден да не се превързва раната и да не му слагат шина/Операция на скъсана предна връзка + разкъсан минискус/

# 80
Защо не говориш с хирурга, който те е оперирал?Той знае какво е правил и той назначава лечение.

# 81
Искам да ви попитам някой оперирал ли се е при Тони Георгиев и какви са му впечатленията?                                                      

# 82
Мненията за него са, че е много добър,дори казват най-добрия.На моя приятел операцията му е утре

# 83
Пожелавам му успех.Пиши след това да кажеш как е минала операцията и къде правихте рехабилитацията

# 84
Благодаря.Рехабилитацията ще я правим тук, във Варна.Казали са му, че първите 30 дни няма рехабилитация, а само някакви леки упражнения вкъщи/щели да му ги покажат/.На 28.12. го викат на контролен преглед и да му назначат рехабилитация.Ако иска може да остане няколко дни до Нова година да му покажат нагледно в какво трябва да му се състои рехабилитацията

# 85
  • Бургас
Бихте ли ми казали в кой ден преглежда д-р Тони Георгиев в Св.Пантейлемон и колко струва прегледа? Понеделник не ме устройва като ден за преглед във ВМА ,затова се интерисувам за другата болница и някакъв телефон ,за да запиша час.

# 86
Това е телефона от сайта на клиниката.тел.: +359 (2) 974 10 00

# 87
Здравейте, на 10.12.09 ми предстои "Пластика на ПКВ"  и ще ми я правят в болница "Доверие" - д-р Хайвазов. Съшият ми прави менисцектомия на 28.10 (ОРТОТЕХ на Горна Баня) и се разбра, че имам нужда от втората операция.  До момента съм доволен от оператора и отношението му към мен. Изходните данни са следните: заплащане на операцията - по касата, имплантите вече съм ги платил - 1980 лв с ДДС, болничен престой (в Доверие): 5-6 дни, рехабилитация след операцията в "банята" на Овча купел (били я ремонтилрали и имало болнични стаи). За сега толкова... след това ще разказвам ... какво ми остава... нали ще се "въргалям" вкъщи?! newsm78

# 88
Здравейте, на 26.11.2009 претърпях операция "Пластика на ПКВ" в гр. Плевен. Носех си шина която беше поставена непосредствено след операцията на 15 градуса.  На 3.12.2009 доктора я отпусна на 45 градуса и започнах да правя самостоятелно изометрични упражнения в къщи без натоварване на крака. На 12 ден при сваляне на конците шината бе отпусната на 60 градуса, след като бях постигнал свиване на 45. На 15 ден след операцията започнах да ходя на рехабилитация. Процедурите, с които започнах бяха: електростимулация, ултразвук и упражнения на кушетка (краката са във въздуха и са свързани посредством въже и макара). Сега е 21 ден от операцията и свивам активно на 85 градуса и трябва да отпусна шината на 90. Въпросът ми е дали не е прибързано и има ли опасност да съм разхлабил връзката? А може ли ходене с една патерица ?

# 89
здравеите аз има скасани коленни вразки от около година. Потвардено е че се вразки защото искаха да ме оперират за минискус но в последствие разбраха като ме сложиха на операционната маса че са коленни вразки. Та въпроса ми е колко болнични се дават след операцията? Само за 2 месеца или докато се вазтановиш напално 5-6 мес.
 Моля да пишат само хора които са сигурни.

Общи условия

Активация на акаунт