Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви здравословни навици се обсъждат във форума?
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви здравословни навици се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с изследванията и прегледите, обсъждани във форума?
-
Как да се справя с липсата на болнични?
пожалвам ви безоблачен семеен живот изпълнен с много щастие, разнирателство и любов
Аа вероятността е малка
Разкажи къде ви беше сватбата, как мина?
Има 30 шева! Направо докато му направят всички видове изследвания и разберем, че нищо друго му няма (нито сътресение, нито нещо по-сериозно и страшно на главата) не ме питайте как луднахме!
Но е имал голяяям късмет и е само малкия дявол, слава Богу всичко е ОК! Ще полежи в Пирогов ден-два да го наблюдават, но лекарите казват, че всичко ще е ок и че освен белега нищо друго няма да има като последствия!
Молете се всичко да мине, че направо.....
и здраво ме блъска, ама е мило
на всички и хубава вечер!
, така че все пак ти завиждам благородно, че си успяла поне веднъж...
виж дали се знаете може някой компромат за него да подметнеш, че да имам таино оръжие ако се наложи
маитап де че ако става въпрос за компромати аз какви съм ги вършила
/ и казаха, че имал много красив профил /моля малките дами да не се блъскат
Желая ти лека и безпроблемна бременност!
и горчиво!!! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, здраве, щастие и дечица!
Дрешките отдавна са ми тесни на шкембето, сега съм си взела нов джинсов плат и ще дам да ми ушият едно ново сукманче, моето ми омаля, а много топли. Купих си и ластично трико, с което да си направя платка и да коригирам едни джинси на мъжа ми, нямам нерви да ходя да търся дрехи, а и така ми се вижда по-евтино. Обещали са ми и два дънкови гащеризона и един официален вълнен панталон, та ще се задоволя с тях и няма да купувам нищо друго.