Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 216
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Леле, Пуки, егати голямата разлика от размерите, които ти е казал единия и другия лекар  ooooh! Май наистина не трябва много да се вталяваме относно тия размери. Хубаво, че всичко ви е наред и сте си избрали точна дата на секциото  Peace

# 121
Днес докато се наканя да влезна и ето че имаме НОВИНА Hug
ЕЛЕНЦЕЕЕЕ, честита рожба, бъдете живи и здрави Hug, много радост и гордост да ви носи малката принцеска. На теб мила бързо възстановяване  bouquet
Хайде чакаме още толкоВа красиви новини Hug

# 122
Ехаааааааааааа честито ни второ бебче!
Наистина се почна и при нас айде както казват хайрлия да е !  bouquet

# 123
 smile3506 хм, с тия глави незнам.аз немога да отида на друг лекар, тъй че си оставам с един размер на главата  Whistling то никой не ти казва до колко мм може да има отклонение  newsm78

# 124
  Браво Еленце!Честита ти принцеса Николета  newsm51!Много да ти е здрава,умна и щастлива!А на теб бързо възстановяване и прибиране в къщи   love001!
 Аз сега се прибирам и така ме зарадва тази новина,че чак се просълзих!

# 125
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕЛИ И ДЪЩЕРЯ Й!   bouquet

# 126
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МАМА ЕЛИ!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ФЕЯ!

# 127
Леле започва се! То било много вълнуващо!  Hug Айде да се прибират в къщи да разказва за преживяването! Вече си имаме и принцеса и принц! Само мамата на принца да се беше обадила да каже какво се случва!

# 128
Пуки, не знам защо, но имах едно усещане, че Давидков ще ти даде съвсем друга информация за бебчо! Или просто ми се е струвало абсурдно, което са ти казали в МД!
Ама и твоите сънища си ги бива! Не ме сънувай скоро, ей! Joy

# 129
Да дам отчет и аз  Laughing
Имам гъбички кандида и ми дадоха нещо си там дето да си слагам.На 25.09 съм пак там и вече ще кажат дали ще е секцио или не

# 130
  • Варна
Пуки, не знам защо, но имах едно усещане, че Давидков ще ти даде съвсем друга информация за бебчо! Или просто ми се е струвало абсурдно, което са ти казали в МД!

Да, ама досега Давидков изкарваше бебето по-голямо от Майчин дом, пък днес обратното стана. newsm78 ама кво ли ми пука де. Все ще е нормално бебе.

# 131
Честита рожба на мама Еленцето!
Да е жива и здрава малката Николета!
newsm51 smile3504 newsm44

# 132
Честита малка принцеса Николета на Еленцето и от нас!!!
Пожелавам и много бързо възстановяване и да ни пише скоро Simple Smile !!!

Значи, срам несрам- за 3ти път ще се "похваля", че Данни като бебе го къпех на 2 дни... Като спря да повръща- и по рядко.  Embarassed Но то така си  ми и пишеше в инструкциите от болницата- веднъж на няколко дни...
Понякога просто го топях във водата за развлечение, не с цел измиване... Наистина, докато е само на кърма и не може да лази бебето не се цапа кой знае колко много... Бебешко олио мажех само след употреба на измиващи средства преди това... И до тоя начин на отглеждане стигнах, след като наистина бях забелязала, че от много мазотене се получаваха разни обривчета... много хигиена и химия само вредят на бебешката кожа е моето мнение.
Откак се научи да се заравя в пръст и пясък- винаги след разходката се къпем... но ползването на шампоан за коса и тяло съм му го ограничила до 2 пъти седмично...

Обаче дупето- и досега, макар, че ми е трудно гледам винаги след акане да му го измивам на чешмата... само на мокри салфетки не може да се разчита...

Бебешка кал- един път само ми се наложи да осъществя процедура- мазане с бебешко олио по скалпа, престояване около половин час, разресване и хубаво измиване- повече не ни се наложи...

Уши- и досега не почиствам, само подсушавам с кърпата... Ако излиза ушна кал някога- я отстранявам с нокът. От отити досега слава богу не сме се оплаквали.
Тука има една приказка, да не си мушкаш в ухото нещо, по- малко от лакът...

Ейй, сетих се нещо интересно да споделя- докато беше още много малък Данни, въпреки старанието ми да го търкам добре по всички гънки- под мишниците, а понякога и в гънките на гушката му се събираше миризлива бяла  "мас", незнам от млякото, което повръщаше ли беше или някакъв секрет, не продължи дълго- но да ви река- по усилено да търкате и проверявате бебоците по тия места... и зад ушите също...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 18:34 от [sfkbfk]

# 133
Честито бебешоче! Да е живо и здраво! И бързо възстановяване на мама.

# 134
честита беба Николета на Еленцето да е жива и здрава и да радва мама и тати много.

Малее мале каква хубава новина  newsm44 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт