Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява алергията и как може да се прояви?
Какви са причините за обривите по кожата по време на бременност?
Какви са някои от симптомите на алергия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява алергията и как може да се прояви?
-
Какви са причините за обривите по кожата по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите на алергия?
-
Какви са някои причини и фактори, които могат да доведат до контракции по време на бременност?
-
Какво е ОГТТ?

dichi0103 - първа бременност
Lauren-
sunny_77 - 

Почти ти повярвахме, мила!
! Дръж се, няма да се даваме накрая, нали?! И аз съм жива да ме ожалиш с това драйфане, днес съм яла една ябълка и едно кисело мляко, след малко ще се мъча да хапна пак нещо ама какво да е за да не тичам към тоалетната!

За две седмици е наддала с 500 гр. и така, както имам още две седмици до термин не ми се иска да стане 3900 гр. преди да се роди. За разкритие тоя път не ме гледа, защото ми казах, че почти нямам болки, а и тези дето имам не са кой знае какво. Та, така доки е доволен от нас. Питах го пак за Ксизала и той каза да не се притеснявам да го пия и че на бебето нищо няма да му стане, ама най-много и на мен да не ми подейства (както и май се получава
).