Сглобяеми къщи 2

• 303 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Горна Оряховица
Следя темата.

# 106
Като ги гледам тези къщи при първия по-силен вятър ще ги търсите в двора на съседите.
Средно квадратния метър излиза 700 лв.
Успех на мераклиите!
Това изобщо не е вярно! Не говоря за американският тип, който се сглоява на панели, както вече доста пъти споменах по-горе! Нашата къща преживя доста тежка зима и не е мръднала, а това беше дебюта на мъжа ми в строителството на този тип къщи. Все пак най-добре е лично да изпроваме това, което ще предлагаме на хората! Иначе 700лв. на кв./м. е МНОООООГО пари и майсторите обикновено претупват работата, защото не работят за себе си и не им дреме дали ще ви се разместят панелите след време или не. Мои познати извикаха фирма да им сглоби къща от панели и сега вече втора или трета година се опитват да я довършат, за да могат да се нанесат най-сетне в нея! А платиха доста пари.
  Мераклиите могат да ми пишат ако се интересуват, за да им дам адекватна информация по въпроса, тъй като с това се занимаваме! Тогава можем да обсъдим и предимствата на дървените сглобяеми къщи!
   Peace

# 107
записвам се да следя темата Peace

# 108
искам информация за вашата фирма - сайт евентуално, мислим да сложим нещо на един или два етажа, две малки спални и дневна, но цените от 350-400 еро на квадрат ни отчайват. Ако наистина това са цените, които казваш, и е качествено, защо да не ви станем клиенти Simple Smile

# 109
Camellia85, Grinning давай снимки от вашата къща, де! Варна през зимния период не е дестинацията на софиянци, за да дойдем на място Grinning Дай и някакъв сайт, ако имате. Може и на лични, за да не се стори на някого като реклама.
От половин год. насам чета из нета отзивите за тези къщи, за фирмите- изпълнители и все още не съм 100% сигурна, че строителството им е на нужното ниво в момента Wink А така ми се ще като му дойде времето /надявам се е да тази година/ да си построим нещо бързичко и да се нанасяме. Не ми се чака мин. година за масивно и не ми се влачи по квартири през това време Mr. Green
Каква е конструкцията на вашите къщи? Типови проекти някакви имате ли? Например за над 150 кв.м.

# 110
  • Някъде на път....
.........
  Мераклиите могат да ми пишат ако се интересуват, за да им дам адекватна информация по въпроса, тъй като с това се занимаваме! Тогава можем да обсъдим и предимствата на дървените сглобяеми къщи![/i][/color]   Peace
И аз се интересувам! Може ли инфо на лични - цени, сайт, снимки......

# 111
Бих казала, че всички се интересуваме, така че направо давай повече инфо, снимки, цени и т.н. +транспорта да Сф

# 112
Здравейте и от мен най-после! Извинявам се за непостоянството! Виждам, че има интерес към сглобяемите къщи.   Party  Ето снимки от нашата къща!
http://snimka.bg/album.php?album_id=337805
А за цените много зависи от квадратура, местоположение, колко етажа ще е... Ако желаете точна информация бях писала на предните страници телефона на мъжа ми, той е много по-обстоятелствен в обясненията и ще ви обясни всичко точно. Мога да го напиша пак! 0896 77 32 35 - Тони се казва. Аз и да ви разтягам локуми файда няма, защото нищо конкретно не мога да ви кажа. Пък и не ми се ще да ви давам грешна информация!  smile3503

# 113
Имам актуална информация! Сайт нямаме и не смятаме да правим, нито офис, защото изисква финансова поддръжка, а това се отразява на цената на крайния продукт. Това е причината при нас цената за квадрат да е по-ниска. За Варна излиза около 300-350лв/кв.м. Къщите се строят на място по проект на собственика, може и да е скица рисувана на ръка. Няма проблеми да е в град различен от Варна, стига разбира се договорената цена да устройва клиента.  Имаме друга строителна фирма, която се занимава с дейност различна от строежа на сглобяеми къщи и можем да издаваме фактури чрез нея, ако са необходими.

# 114
Къщата ви е станала много хубава  bouquet

# 115
Благодаря! newsm03 smile3525  И вие можете  да си имате такава! Уф че самонадеяно прозвуча! smile3503

# 116
  • густо майна Филибето
Camellia85 , да ви е честита къщата! Съпругът ми също си е поставил амбициозната задача да си я строи сам (искам да кажа без участие на фирма, иначе разчитаме на конструктивен проект някакъв) и снимките ви са ми много полезни Simple Smile Искам да попитам кое налага наличието на метална греда? Също и за терасата с черешките- тя открита ли е? Ако да, с каква настилка е?

# 117
Camellia85, честит ви дом. Нов съм в този форум, интересуват ме по принцип този тип къщи. Та имам няколко въпроса: дървения материал изсушава ли се, изолацията с каква вата е, гаранция за качество на строежа има ли? Тази цена на кв.м до кой етап на завършване на къщата е? Понеже имам петгодишна къща на един етаж 80кв.м, тавана е гредоред и ондулин, има носещи колони и трегери от бетон, как се процедира, като искам 2-ри етаж 80-90кв.м, трябва ли да лея плоча или да ползвам гредореда? Сигурно пак ще трябва разрешително за строеж? Къщата е във Варна. Благодаря!

# 118
Здравейте,
Имам подобен въпрос. Живеем в къща около 40-50 кв.м. на етаж. Много ми се иска някак да се разширим -с още един етаж. Тя е гредоред. Има полуетаж, и след това още един. Няма бетонови основи. Може ли да се сглоби още един ако се излеят външни колони, или ще трябва да се прави почти на ново?

# 119
Отговарям по ред на номерата!
 Любознателна, ако имате проблем с проекта, може да се обадите, няма проблем, мъжа ми ще ви консултира ако нещо не ви е ясно. Металната греда е защото покрива ни е едноскатен, понеже трябваше да го вместим под покрива на къщата на свекър ми. Иначе е напълно излишна. Външната тераса е с настилка от епоксидна смола, от която се правят лодки и спойлери за мотори.   Нали сме мотористко семейство и решихме да експериментираме. Успешно за сега!
  Петя_тм, има възможност да се разширите, но трябва да видим къщата на място, ако е възможно, за да ти отговорим с подробности.
  И някой искаше да си сметне сглобяема къща, можем ние да сметнем ориентировъчна цена, само трябва да ни пратите някакви параметри на къщата, която смята да строи. Може да прати и чертеж, рисуван на ръка, с квадратурата.

Общи условия

Активация на акаунт