Сглобяеми къщи 2

• 303 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
не успях да кача ценовата листа, защото при сканирането на ценовата листа цифрите са  много малки. Ако искаш дай мейл за да ти изпратя ценовата листа която имам, така ще можеш да се убедиш в казаното от мен.

# 571
# 572
какво стана видя ли ценичките newsm78

# 573
Видях ги  Grinning Даже по-евтин ни е излязъл нашия 9-метров комин, предвид конфигурацията Wink

# 574
Видях ги  Grinning Даже по-евтин ни е излязъл нашия 9-метров комин, предвид конфигурацията Wink
Не знаех че става въпрос за 9 метра Embarassed а и не забравяй че това са цени без отстъпки. Вие да неби да сте купили и uni final.

# 575
Ми ти не пита колко метра е-веднага каза, че това, което ние сме платили 2000 лв., на теб ти излиза 1000 лв.  Laughing
Да, купили сме и uni final  Peace

# 576
Ми ти не пита колко метра е-веднага каза, че това, което ние сме платили 2000 лв., на теб ти излиза 1000 лв.  Laughing
Да, купили сме и uni final  Peace
Така може тоя uni final струва колкото останалата част от комина. Аз не го препоръчвам заради цената и завършвам показващата се част от комина с мазилка- с цвета на къщата. А защо 9 м. това са почти 3 етажа. Пуснали сте го да стърчи много нали.

# 577
Ето линк към албума с основни етапи от построяването на нашата къща до момента.
Албумът е с парола, който иска да види - на лични  Peace
Да ти кажа, на нас този uni final в този вид не ни върши много работа от цветова гледна точка, защото керемидите ще са ни сини, но ако трябва ще го минем отгоре в желан от нас цвят, макар че и така ми харесва много. Иначе е супер, и цветът му е хубав, не съжалявам за парите, които сме дали. Залагаме на сериозните материали, не правим компромис с такива неща, другото е половинчата работа. Ще вложиш толкова пари в комин, а отгоре ще завършваш с мазилки...И каква ми е файдата, че този комин издържа на температура 1100 градуса, като точно горе, където е най-голямото съприкосновение с климатичните условия, ще е на мазилка. Ето защо има полза да си строиш сам, приятелю  Wink
A 9те метра ги изчисли търговецът на Шийдел, който дойде специално за целта, къщата е на 2етажа с високи тавани, както е видно от снимките, освен това коминът започва от мазето, т.е. това са си 3 етажа  Peace

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 10:39 от Avgusta

# 578
Ето линк към албума с основни етапи от построяването на нашата къща до момента.
Албумът е с парола, който иска да види - на лични  Peace
Да ти кажа, на нас този uni final в този вид не ни върши много работа от цветова гледна точка, защото керемидите ще са ни сини, но ако трябва ще го минем отгоре в желан от нас цвят, макар че и така ми харесва много. Иначе е супер, и цветът му е хубав, не съжалявам за парите, които сме дали. Залагаме на сериозните материали, не правим компромис с такива неща, другото е половинчата работа. Ще вложиш толкова пари в комин, а отгоре ще завършваш с мазилки...И каква ми е файдата, че този комин издържа на температура 1100 градуса, като точно горе, където е най-голямото съприкосновение с климатичните условия, ще е на мазилка. Ето защо има полза да си строиш сам, приятелю  Wink
A 9те метра ги изчисли търговецът на Шийдел, който дойде специално за целта, къщата е на 2етажа с високи тавани, както е видно от снимките, освен това коминът започва от мазето, т.е. това са си 3 етажа  Peace
Трябва да прочетеш малко повече за мазилките,  Simple Smileщом издържат на фасадата на къщата защо не и на комина атм. условиа са почти едни и същи. И още нещо, аз не съм казал че не го ползвам, просто хората се отказват като чуят цената а на мен ми харесва страшно много. Полза от това да строиш сам винаги има, но не и от ценова гледна точка освен ако не си правиш всичко сам Laughing,което е почти непосилно за повечето хора. Времето и нервите които ще ви отнеме няма как да не ги споменем. Изпрати ми паролата  Praynig изкам да видя какво сте сътворили Laughing

# 579
Трябва да прочетеш малко повече за мазилките,  Simple Smileщом издържат на фасадата на къщата защо не и на комина атм. условиа са почти едни и същи.
Да, само дето отвътре фасадата не я нагряваш на 1100 градуса, нали  Wink
С две думи-всеки си знае, но при всички ситуации ние наблегнахме на максимум добрите материали, а за труда-това, което ще видиш, е направено основно от двама души-мъжа ми и един майстор, с помощна група двама души за различни дейности, те дали са идвали десетина пъти досега. Гипсфазера и картоните ги монтира отделна група, но довършителните неща вътре пак ще е мъжът ми с майстора. Започнали сме юни 2010, т.е. 7 месеца дотук с поне месец прекъсване заради дъждовете лятото, общо 6 месеца за това, което виждаш  Peace

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 12:24 от Avgusta

# 580
Трябва да прочетеш малко повече за мазилките,  Simple Smileщом издържат на фасадата на къщата защо не и на комина атм. условиа са почти едни и същи.
Да, само дето отвътре фасадата не я нагряваш на 1100 градуса, нали  Wink
С две думи-всеки си знае, но при всички ситуации ние наблегнахме на максимум добрите материали, а за труда-това, което ще видиш, е направено основно от двама души-мъжа ми и един майстор, с помощна група двама души за различни дейности, те дали са идвали десетина пъти досега. Гипсфазера и картоните ги монтира отделна група, но довършителните неща вътре пак ще е мъжът ми с майстора. Започнали сме юни 2010, т.е. 7 месеца дотук с поне месец прекъсване заради дъждовете лятото, общо 6 месеца за това, което виждаш  Peace
Не се бъркай, това че издържа на 1100 градуса не значи че нагрява до толкова, в горивната камера на камините температурата не е 1100 градуса камоли в края на комина.Виждам че е добре направена до момента Shocked малко хора ще я направят така, но ви предстои още много. Аз щях да ти я направя за 2 месеца с 2-3 човека, но вие се справяте отлично и без мен Laughing

# 581
Не се бъркай, това че издържа на 1100 градуса не значи че нагрява до толкова, в горивната камера на камините температурата не е 1100 градуса камоли в края на комина.
Много ясно, че не е толкова температурата, но този комин издържа на толкова. За толкова пари трябва и без гориво да върви мене ако питаш, ама нейсе  Laughing

[Аз щях да ти я направя за 2 месеца с 2-3 човека, но вие се справяте отлично и без мен Laughing
Ей тук вече ме разсмя, честно  hahaha Това с или без ямата, фундаментите и мазето?  Joy Иначе благодаря за добрата оценка, от устата на специалист звучи още по-приятно  Hug

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 20:26 от Avgusta

# 582
Не се бъркай, това че издържа на 1100 градуса не значи че нагрява до толкова, в горивната камера на камините температурата не е 1100 градуса камоли в края на комина.
[/quote]
Много ясно, че не е толкова температурата, но този комин издържа на толкова. За толкова пари трябва и без гориво да върви мене ако питаш, ама нейсе  Laughing

[Аз щях да ти я направя за 2 месеца с 2-3 човека, но вие се справяте отлично и без мен Laughing
Ей тук вече ме разсмя, честно  hahaha Това с или без ямата, фундаментите и мазето?  Joy Иначе благодаря за добрата оценка, от устата на специалист звучи още по-приятно  Hug
Говерех само за къщата естествено  Crossing Arms за основите освен за направата която ще отнеме около 10ина дни има и един технологичен период на съхнене който не може да бъде съкратен smile3521 може би около 30 дни и така всичко за около 40-50 дена. Обикновенно идваме на готов фундамент за това така се изразих. Клиентите винаги намират някой съсед,чичо, вуйчо или познат който да го направи newsm62, ето защо и цените които даваме не включват основите. Те се заплащат отделно.

[/quote]

# 583
Сега ако ми кажеш и колко ти е цената-цена нямаш Laughing Може и на лични пак  Wink
Това за фундамента и 10-те дни го оставям без коментар, както и това с роднини, съседи прочие hahaha
Баща ми дето цял живот с това се занимава не може да го направи този фундамент за 10 дни пък...абе с две думи нещата не са толкова прости и точно защото им се представят по доста олекотен начин, хората се хващат на хорото и накрая-криви фундаменти, суров материал, зидани комини-къщата провал, не става това сглобяемото строителство  Stop

# 584
Сега ако ми кажеш и колко ти е цената-цена нямаш Laughing Може и на лични пак  Wink
Това за фундамента и 10-те дни го оставям без коментар, както и това с роднини, съседи прочие hahaha
Баща ми дето цял живот с това се занимава не може да го направи този фундамент за 10 дни пък...абе с две думи нещата не са толкова прости и точно защото им се представят по доста олекотен начин, хората се хващат на хорото и накрая-криви фундаменти, суров материал, зидани комини-къщата провал, не става това сглобяемото строителство  Stop
Суров матерял нямаме защото го сушим в пещи преди обработването, а такива основи сме правили за около 13-14 дни. А като правим ние нещата криво няма, защото след това пак ние работим и криви основи крива къща.

Общи условия

Активация на акаунт