Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 605
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Ох само се записвам  после ще чета че едвам се докопах  до тук и вече ме изгониха Crossing Arms

# 46
Хмм,тва не е подсечено,а зачервено и натъртено по дупето.Днес го оставих за малко без памперс и явно е паднал и се е ударил,чудя се и аз!  newsm78
Вечеря малко морков,половин ябълка,сука и тва е.Явно не си пада по месото.Никола определено е от мойта кръвна група,незнам защо но в него виждам себе си,чувствам се цяла и събрана.Времето с него ми действа много зареждащо,духовно.
За агресивното държание мога да кажа,че с различни деца по възраст и пол,по различен начин се проявява.Когато на моята приятелка детето взе да дере Надина аз спрях да се виждам с тях за известно време.Когато детето на Клара ревеше от нас,тя спря срещите ни за известно време.Аз видях че с момчетата и по-големите деца Надина проявява други качества.Клара пък събираше щерка си с по-малки,щото тя се чувстваше по-добре с тях.Но..важно е майката да реагира според мене.И не разбирам като ми кажат-остави ги сами да се оправят!Да те ще се оправят,ама как.Не разбирам майки дето не реагират или пък дето сто пъти обесняват нещо на детето,а то не вдява и пак продължава.Да го махне настрана и да реагира адекватно според мене.Чакала съм 40 мин. една мама да се обеснява на детето си да слезе от машинката за да се качим ние.Абе кво се глезиш,вземи и го махни.То пищи и изпаднало в алфа ниво,ни приема,ни предава тя се прави на психолог.

# 47
  • София
Ели ето какво има в магазинчето до нас за момченце, в подходящи номера:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169223&pid=7727070
ей супер си, много ти благодаря, имам вече фаворит, заради връзките  Mr. Green: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7727073
много ти благодаря още веднъж! смятам да огледаме и аутлета, за който марти м ие писала, страшно сте бързи!  Hug Heart Eyes
янче, не съм го прочела за съжаление. в кой мол? - аз не съм се отказала,  ще му трябват още един чифт и без друго.

# 48
В Мола на Стамболийски.Бях в неделя с децата и писах после,имаше 20 номер.Айде аз отивам да се гушкам с Надина и Шрек,че ми е студ брррр.

# 49
  • USA
Ето да видите Кристиан как кара колело.  Crazy

# 50
Добър вечер!
И ние днес имахме произшествие. Дели глътна 20 ст. Намерил си ги е някъде из нас и когато баща му се опитал да му я вземе я глътнал. Педито каза да я чакам след три дни. Направих му картофено пюре и добре че го изяде.
Дели почти всичко си има за есента и зимата, с изключение на бодита, пижамки и ботушки.
Айка, напълно те разбирам. Недей да се притесняваш, дечица са. Явно трябва да преминат през някои периоди Hug

# 51
  • Варна
Ели, виждам, че другите момичета вече са ти казали за обувките на Примиджи.Те са италиански, но има завод тук в България който работи за тях/мисля, че в Добрич беше  newsm78/.Всичко се изнася навън и малко неща остават за тук.Но все пак се намират.Във Варна има две-три места на които пускат доста моделчета /сигурно са с връзки в Добрич  Party/.Аз тук от форума знам за тях и много майки са доволни от качеството.
Гоце, като те слушам и ми настръхва косата.Хич не ща да ставам свекърва  Rolling Eyes Да се оправят бързо момчетата.
Winx , страхотен е велосипедиста, ама дай повече снимки.Много посно.Тъкмо се нагласих да гледам те само две  Crossing Arms
Боряна сега прочетох. Дано скоро се появят на финала  Praynig
Гери, това си е направо за почерпка.Като се сетя какво ми мина през главата   ooooh!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 22:08 от BOOTY

# 52
  • София
Бубулече,честито племенниче   bouquet
Герка,радвам се,че ви се размина,знам какво облекчение е,когато мине карантината  Hug
Боряна,ще ги изкара стотинките,аз на 8 месеца съм глътнала пръстен на майка ми,хем с камъни и се е появил след третия ден  Simple Smile
Уинкс,много умения е усвоил Крис. И как знае да пази равновесие,браво на него  Grinning
За зимата аз съм се погрижила отрано и съм го оборудвала Стилиян,всичко има-яке,шапки,шалове,бодита,пижамки по-дебели,чорапи вълнени.Само не знам с обувките дали не сгреших,че направо зимни не взех,но ги купувах спешно и не мислех много.Като се сетя и колко трудно намерих  ooooh! На Капчица са,тъмносини с бяло.И на мен шарено не ми харесва като се прекалява,иначе обичам ярки,наситени цветове,стига да не са повече от 2 на едно място.
Яна,все се каня да напиша,че са ми много интересни постовете ти,свързани с отношенията родител-дете или дете-дете.Карат ме да се замислям,още повече,че са казани от човек с опит.Няма да забравя как беше намекнала за интригите по детските площадки,надявам се по-нататък да обясниш по-подробно,да знам какво ни чака  Hug

# 53
Айде,добро съботно утро!

Хи-хи,Никола е щастлив,че кака му е в къщи.Само крещи ''кака'' и се гушка в нея.Търкалят се на спалнята и гледат детски.
Уинкс,много е здрав Крис,ама ако знаеш че и Никола така кара колата в къщи!И освен за возене я използва да се покатери до нещо.Оня ден беше извадил една консерва и стъпил отгоре й да набара вилиците на плота.Имам чувството,че и на топлийка ще се покатери.И аз искам повече снимки!  Hug
Борянче,ти видя ли че ги гълта,как стана точно?И Никола всичко лапа,досега не съм засичала да глътне.Но СПОКО,и мъжът ми и племенникът му са лапали стотинки,ще излезе!  Peace Аз пък хапчета съм лапала,вместо бонбони.
Емче,мойто не са постулати,а лично мнение и опит както и сподеяне с други мами,много сме мислили и говорили за това.Просто не трябва да се лепват етикети,защото детето и държанието му са променливи,минава през етапи.Има енергия,която циркулира и още не е намерила посока.Просто нетрябва големите да се караме заради деца по площадките или да си разваляме настроението и отношенията.Щото имам примери как Надина се кара и бие с едно дете по пясъка дни наред,а после като се видяха в една сладкарница си се зарадваха и заиграха.Даже много от приятелствата й са почвали така.  Rolling Eyes Айка и другите мами да не се притесняват разбира се и да се чувстват неудобно.Аз колко съм обикаляла сама с щерката.. ooooh! С Никола нямам проблеми засега.Освен,че без причина някое към 2-годишно(щото те ги правят тия работи) идва и се опитва да го блъсне или ощипе или пръсне с пясък,ей така,просто за да покаже,че е по-голямо.

# 54
  • София
оо янче мерси за инфото, ще гледам да стигна до мола. а къде по-точно? КиК имат магазин ли?
MrsK стискам зъби. днес става 1 седмица Grinning
бубе, леле, какъв кошмар с тия стотинки, дано по-скоро да излезнат че да се успокоиш Peace
герко, браво че ви се е разминало. а имаш ли някакви новини от стефи? питам теб, понеже знам че бяхте наблизо Peace
емче, браво за екипировката- аз шапчица не мога да харесам, но и не съм обикаляла много, та ходи с качулката.
аз вчера го изведох със зимната количка- ами щеше да ни издуха сутринта просто #Crazy

# 55
  • София,
Днес май няма никой, къде сте се изпокрили, то времето е ужасно за разходки вече newsm78
Ели и аз вчера излизах със зимната количка и даже и бях сложила и дъждобрана отпред за да не духа вътре!
А днес ходих в този магазин до Била в Младост - дето има КиК и оутлет, ами нищо не харесах там, а и някои цени направо ми взеха акъла - 185 лв. за едни миниатюрни ботушки, ужас, нямаше и подходящи пантофи, нищо. После ходихме и до Стил 99 и до другите магазинчета там на Пътеките и нищо. С триста зора намерихме обувки на баткото, че той е едва на 7 г. ама носи размер 36  Mr. Green, а представяте ли си след някоя и друга година какво ще носи, то аз нося същия номер  Mr. Green. Намерих и на малката едни много сладки на капчица в кафяво, зелено и оранжево, ама докато намерим номера обиколихме три магазина, накрая ги взехме от едно малко магазинче в Дианабад "Мечо пух". МЕрих и ги с дебел чорап и са № 20. И едни сладурски гуменки и взех на Денди, да си щъка с тях из къщи вместо пантофи, че не намерих подходящи за нея. А в един магазин ни предложиха едни като чорапи, но отдолу с  подметка, бяха много сладурски, ама като се обуят и стоят смешно и сигурно ще ги събува като си застъпва краката с колелата на проходилката. Взехме и и комплект шапка, шал  и ръкавици- с пръсти, как ще и ги слагам незнам, а шапката е много сладка - отпред е с козирка, има и за ушичките уплътнение и е с връзки, ама май е повече зимна,  няма значение, то и без това е един студ навън! Hug

# 56
Здравейте, мерси за успокоенията! Чакам ги паричките с нетърпение Mr. Green
Днес купих на Дели бодита, пижамки и пантофки. Пантофите са от К и К в Мола за 18 лв, взех отделно и стелчици. Продавачката ми ги препоръча.
Днес ми е много хубав ден. Обожавам почивните дни. А утре се качваме на Боровец. Ще спим там една нощ и в понеделник живот и здраве се прибираме.
Лека вечер на всички Hug

# 57
  • София
марти плс драсни ми едно ЛС като видиш постинга ми Peace
бубе весело изкарване! Peace
днес на мен ми е много критичен ден- коки падна навън 1 път по челце, 2 пъти в нас по главичка пак и накрая по нос и заспа с рев Cry резултата беше кръв в нослето, ожулено чело и резка под цицината от ожуленото  Confused

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:25 от ***Ели***

# 58
Ели, много е кофти като гледаш как ги боли, но за съжаление е неизбежно. Дели нон стоп ходи с рани. Дори взех едно мазило за такива случаи казва се Вита мерфен. Дезинфекцира и помага да заздравее удареното. Знам, че и на А Дерма има такова нещо.

# 59
  • София
бубе, какво е това мазило- хомеопатия ли е? ще го потърся още утре. а на адерма какво е?
отивам да легна при него, че ми е и гузно при това, хем не съм виновна ама  Sad

Общи условия

Активация на акаунт