Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 591
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, бай бай  wavey
Скофтено ми е и не ми се пиши. Дано след 2 седмици настроението ми се е оправило и все пак си прекараме добре! smile3518
 Hug за всички

# 31
  • София

искам и аааз за коки, е не с розов оттенък де, но от италиански нищо не разбирам. няма ли ги в Бг?
 newsm78

мимозка  Hug Heart Eyes

# 32
  • София
ДД
При нас се кашля,за сега само сиропи и капки за нос ползваме.
Утре ще дойде свеки,ще и замеся питка с миша бавно действаща отрова Twisted Evil

# 33
Ели има ги в ЦУМ на последния етаж. Но там са цифра пари. Иначе в едно малко магазинче до нас има отделни модели и само по няколко бройки.Тази сутрин точно гледах такива черни ботшки и се чудехме с продавачката дали са момиче или за момче... Но не знам дали има малки номера.. Утре сигурно пак ще мина от там и ще погледна ако искаш. Също ще видя и колко струваха... по принцип при нея цените са мнооого по-ниски отколкото в ЦУМ, но си трябва късмет да си харесаш модел и да уцелиш номерче

# 34
  • София
ей, майче ако можеш да видиш ще бъде много мило наистина.  Hug коки в момента е с 20 номер, мисля че ботушки повече от 20 -21 номер едва ли ще му трябват.

леле иве, що така- явно съм изпуснала екшъна със свекито ти Confused всички ли сте болнички? ние тамън се пооправихме и времето се скапа, следва яслата и предполагам ще си носим всички болести в нас Crazy

# 35
  • София
Не,само децата но Ради кашля повече.Направо откачам,няма ден няма нощ.

# 36
  • София
Мимозке, приятно прекарване.  Hug На море ли отивате? Ще ти се оправи настроението, ще видиш.

Аз да почерпя, че забравих защото не се "изшарихме". Каронтината мина без нови жертви.  Laughing

# 37
  • София,
Преди малко се опитах да пиша ама нещо ми се изгуби Интернета.
Благодаря на Ели и на Герката, пантофките са много сладки, обаче на Вероника ще са и големи и ще и се изхлузват от крачето. Тези които Боти е показала на При....много ми харесаха и не само ботушките, ами и обувчици и маратонки, да ама къде да ги намерим тук. Всъщност аз днес ходих тук наблизо до един магазин и имаше и на тази марка и маратонки и обувки, ама сега като виждам тези и ме навежда на мисълта, че в магазина сигурно са били от някоя колекция от преди поне две години. Гледах едни на Капчица видяха ми се много сладки, точно в цветовете дето и търся , кафяво оранжево и зелено и много се чудих, ама 18 номер и бяха малки всъщност ставаха и, но само с тънък чорапогашник, а 19 и бяха направо като лопатари и и стояха много смешно, абе незнам нещо уж са хубави на външен вид ама на крака стоят отврат и направо се разочаровах, купих и само една много сладка блузка с калинки в зелено и оранжево и две кукли бебета от Симба - момче и момиче и пеят с една много сладка мелодия сега ги е гушнала и спинка и с двете, много си ги хареса! А утре ще отидем някъде из Младост да търсим обувчици, че то и на баткото ми трябват и обувки и гуменки.  #Crazy Дайте идея освен в Стил 99, къде другаде има хубави обувки, а да и КиК на Била и на Пътеките, ще погледна и там, ама за баткото едва ли ще намеря!
Приятна почивка на Мимозката!
Гоце, а на вас бързо оздравяване и дръж фронта, ние сме с теб! Hug

# 38
Ели, детският клуб е 3 лв. на час, 5 лв. за два часа
магазинът за обувки в Цум има аутлетдо Била Младост
айде после пак ще пиша, че ми е трудно сега  Grinning

# 39
Ели ето какво има в магазинчето до нас за момченце, в подходящи номера:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169223&pid=7727070
Не са съвсем като на Нелия. Тези които бях запомнила са малко по-различни и е само голям номер.

Само дано модераторите не ми се скарат нещо  Rolling Eyes

# 40
  • Canada
Eли, дръж фронта с цигарите, няма какво да се лъжем, трудно е спирането. Ако можете в началото да не се събирате с пушачи, ще е по-лесно.
Аз ги спрях, май преди 6 г., после имах почивка Mr. Green, но крайния резултат е важен. Simple Smile Аз също съм сънувала, че пуша. Все още ми се пуши от време на време.  ooooh! Тук въобще не се толерира, преди 1-2 г. забраниха да се пуши в затворени помещения и практически сега пушачите са в кофти ситуация, основно си пушат вкъщи и в колата.

Мимоза, приятно изкарване!

# 41
мерси ,моми4ета!
Аз взех на Марти от к и К обувки о6те преди 2-3 седмици ,21 номер са .Магазина е на Мадрид
http://www.k-k.bg/bg/collection/0/3/157/
ето тук са на 3 страница.
Сега съ, в ожесто4ено търсене на 6апка ,вси4ки са му малки.

# 42
  • USA
Честит петък от мен! Simple Smile И аз този уикенд ще търся есенни дрехи. Много хубави обувчици показвате. Сега видях тези на КК, много са симпатични.
Ели, дръжте фронта с непушенето. Наистина средата оказва огромно влияние. Аз тук познавам много малко хора, които пушат и горките са направо прокудени отвсякъде.
Да ви попитам - в яслите по колко пъти спят децата и колко дълго?
Иве, дано да им мине бързо!  Hug

# 43
Е,Мимозка незнам къде отивате,но дано се изненадаш и мине добре!  Peace Ще чакаме новини!
Тия обувки съм ги виждала в Пиги,дето Бооти ги е купила.Ели,ти прочете ли,че тия пантофи дето ги издирваше,зеленките ги има в Мола.
Аз харесвам ярките цветове,за чорапите и аз си падам по изчистените при мъжките.Но зелено,червено,оранжево и други ярки цветове харесвам за момче.
Никола неиска да яде нищо с лъжица,инъче като му давам с пръсти парчета яде.Ох,кога ще мине тоя период и кухнята не яде по тоя начин.Вечер се буди и реве,а днес и дупето му се подсече нещо.Не се спира на едно място тва дете,аз по цял ден съм навън.В най-лошия случай по два пъти излизам-час за кухнята и час за взимането на каката.
А също така иска да спи на леглото на сестра си с преградата и май ще трябва да го местя в легло.
Били,в провинцията има хубави детски заведения.И добре ги гледат.Още си мисля за Созопол и Несебър,там са много хубави и безплатни за жителите.
Уинкс,спат по веднъж на обед.Май към 12.30-13.00ч. ги слагат и към 15.30 ги будят.Даже не могат да ги събудят някой път,така дълбоко спат.Но има и деца,които неискат да спат и си играят нещо.

# 44
  • София
ЧРД н апатерици на Били и Фил! Бъдете здрави и обичани, да имате успехи в работата, но и повече време за малките съкровища!!!   bouquet

И Кая влезе в агресивен период, който за съжаление се изрази по отношение на Никола на Марти - за два часа игра вчера милият три пъти се разплака от крясъците й  Sad

честит племенник на бубулечката! да е жив и здрав!

ако не бях неразположена, щях да си помисля, че съм бременна е 5ти месец, от обяд нещо ми пърха в корема от лявата страна  Rolling Eyes

аз пък се чудя и се мая като какви точно обувки да купя на Кая за по-студеното време, при положение, че не е проходила още... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт