Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 595
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • София
и дописвам- нещо тоз път подсеченото не ще да се махне лесно, дайте пак някакви идеи  и за това?

Хума. правиш рядка кашица и клепаш по дупето.

# 16
  • София
мерси за съвета кати, като излизаме до поликлиниката ще мина през аптеката и
ще му взема. Peace
дотук взех всички проби, да видим дали в лабораторията ще ги намерят за успешни Praynig

# 17
Айде и аз в новата тема. Чета ви, ама нещо нямам дар слово напоследък.
Ние студено, нестудено си излизаме за по час навън. Вчера го облякох с тънко яке и отгоре пухенка без ръкави и шапка. Но ръкавици няма, миналата година си пъхаше ръчичките в ръкавите на якето ( малко са му дълги), но сега ще потърся отделно ръкавички. И обувки му купих, по височки. Пантофи обаче категорично отказва да носи, рекордът е 10 минути да му се задържат на краката и след това ги сваля. Пробвах с терлици ( плетени буйки)- с тях пък се пързаля Confused Ще видим какво ще измисля.
КАто прочетох, че и Марти не харесва шарените обувки и си отдъхнах Grinning мислех си, че само аз стм "повредена"- момчешките модели на Капчица ми се струват като правени от далтонист, дано не засегна някой с мнение. Аз обичам по едноцветни и изчистени неща, а повечето са..... За момиченца са готини, ама за момче нещо не ми хващат окото.
Прави ми впечатление, че Никсъна все повече ни имитира- хваща телефоните и си ги слага на ухото, пише по клавиатурата. Онзи ден взел на баща си нивелира и го слага на стената, гледа го, гледа го, после го махне и пак отначало малко по настрани. Снощи пък бръкнал в кофата с лепило за тапети ( до лактите естествено Laughing), взел четката и тръгна да маже стената. Създава си трудови навици човечето Laughing

Честито на патерица на празнувалите рожденни и именни дни  bouquet
Дес, не й се впрягай на свеки, гадно е, знам, но наистина децата, когато пораснат разбират.

# 18
  • София
Пантофи обаче категорично отказва да носи, рекордът е 10 минути да му се задържат на краката и след това ги сваля.

хриси, аз купих на КиК със закопчаване като сандалки- определено си му стоят на крачетата и са му топлички Peace а са летен модел някакъв. при коки с лепките не стоят грам. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 09:14 от ***Ели***

# 19
Добро утро!
Booty, надявам се ни6то да няма,тои и Марти ми изкара акъла едни път  пясъ4ника.
Аз на Кап4ица не съм виждала есенната колекция,ние взехме на К и К.Кафяви са с оранжеви лепенки.
И да се похваля ,4е за втори път ставам леля,на братов4ед ми му се роди в4ера мом4е -3600 ,ама см не знам. А за имаето о6те спорат с дядовците  Joy

# 20
  • София
И да се похваля ,4е за втори път ставам леля,на братов4ед ми му се роди в4ера мом4е -3600 ,ама см не знам. А за имаето о6те спорат с дядовците  Joy

айде честито ти лелинство на квадрат  Laughing! да ви е живо и здраво и много послушно!   bouquet

между другото, на коки му купих едни есенни маратонки на фишър прайс и май това му е есенното. имаме едно обувки подарък от кръщенето му, на барт, но май са му малки, а и не ми изглеждат никак удобни.
иначе има още 2-3 чифта маратонки, които са по-големи номера и това е. а зимни изобщо не съм купувала, а и не знам какви- набирам мнения  Grinning

за зимните якенца- купих едно, май се поФалих, но то няма да му става за цялата зима. чакам да видим едни на адидас да докарат за момченца, изглеждаха много добре а като сравним като цена спрямо останалите- ами определено не са скъпи, макар да не робувам на идеята за маркови дрехи и обувки, даже и по-зигодно излизат. Rolling Eyes

# 21
  • sf
 Ние взехме на Кико есенни обувки на някаква фирма Angus. Харесаха ми на вид и са му удобни.
и НИе излизаме всеки ден, може да е за 20мин, но нямаме пропуск.

# 22
  • София,
Добро утро!
Яна, благодаря за кафенцето! Аз нещо тази сутрин немога да отлепя.
Навън е страшен студ, а трябва да изляза, че имам куп работа за вършене, добре че току що пекна едно слънце, дано пон още малко да се постопли, да не я простудя Вероника, че трябва да я мъкна с9 мен!
bubulechkata честита ти двойна радос!  bouquet
На нас на именния ден ни подариха едно якенце, май е от типа пухенки, дето им викате, като юрганче е дебело, но е от мека материя и една ватиранажилетка. Аз и купих обувки, но искам да и взема поне още едни или някакви маратаонки! Купих и няколко костюмчета с дълъг крачол и дълъг ръкав неса много дебели, даже засега и е направо студено с тях, а от Джъмбо онзи ден и взех и бодита с дълъг ръкав и няколко цели пижамки. Абе горе долу я пооблякох, че всичките и неща са и малки! Зимно яке незнам дали ще купувам, че космонавта и миналата година беше огромен и сега трябва да и става, ама ще го премерим първо и ако трябва тогава ще купувам! А шапката, шала и ръкавичките към него и бяха огромни, дано сега да и станат!  Mr. Green Днес мисля да и взема и няколко блузки и чорапогащници още и това ще е, тук съм харесала в едно магазинче близо до нас и не са скъпи! А някой може ли да покаже пантофките на КиК, че то май и аз трябва да и взема за вкъщи! Hug Приятен и ползотворен ден на всички! Hug

# 23
  • София
Дани, заповядай пантофите:

http://www.k-k.bg/bg/collection/0/8/

Да се разпиша и аз, ама нещо още не съм се събудила та после по-подробно.
Честит Рожден Ден на патерица на Фил и Били!   bouquet

Бути, как е Нели?
И какви ботушки й купи?
Ох, после пак, че Ирина непрекъснато ми бута плота за клавиатурата и се дразни като си го изтегля.  Crazy

# 24
  • София
ето ги нашите дундурела, малко са кофти снимките, ама човека не пожела да стои кротко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257467&pid=7719365

удобни и топлички, без да му задушават крачето и с хубава подметка Peace водят се обаче мисля от лятната колекция, т.е. на сайта ги няма изложени и подобни се намират по магазините до изчерпване. аз нали търсех едни таааа Rolling Eyes

# 25
  • Варна
Здравейте момичета!
Нелия е добре засега.Не дава признаци да и има нещо на главата, но снощи много ми изкара акъла.Не я бях виждала толкова пребледняла.Сигурно се е уплашила, ама щото като падна и Преслав и той ревна с нея.Имам подозрения , че той я бутнал от леглото, щото е болен и цял ден се търкаля, а тя все отгоре му да го целува, хапе, мачка.И той накрая му е писнало и сигурно я бутнал.И аз му се накарах и после ме загложди съвестта , щото като е болен човек иска спокойствие, а не някой да му е седнал на главата/в буквалния смисъл/.Та такива работи.С двамата вкъщи мира няма. ooooh!
Гери,  купих и ботушки на Примиджи, кожени, но не са ватирани отвътре, ами пак кожа.Аз предпочитам зимата да и сложа по дебели чорапи, отколкото да са с вълна отвътре.Ако проявиш интерес ще ти дам линк да ги видиш.Златисто кафяво-розови са. Mr. Green
Иначе и аз докато бях само с момче си мислех- брей какви хубави неща има за момиченца,блазе им на момичешките майки. Ама сега на -ядец, все не мога да харесам.Сигурно проблема е в мен. Thinking
Буболече , честито бебче.Живо и здраво да е.  bouquet

# 26
  • София
Бути, Слава Богу, че нищо й няма на Нелката.  Praynig Преско да ти оздравява бързо.И аз така дсе се скарах на Софи, пък тя май не беше виновна.  Sad Да, ако може да ми дадеш линк, ще ти бъда благодарна. Преди години имах италиански ботуши само с кожа отвътре, но понеже си бяха качествени и кожата хубава изобщо не ми пропускаха и ми държаха топло.
Ели, да ти кажа и аз браво за цигарите. А от 8 годишен опит в непушенето, ако искаш нистина да ги спреш посто никога повече не бива да палиш, иначе спукана ти е работата. И не е вярно, че не ти се пуши. Е, с времето по-малко, но понякога, като ми замирише... Дори съм сънувала, че пуша. Вярно, отдавна не ми се е случвало. Сигурно след 15 год. въобще няма да се сещам.  Laughing Та мисълта ми беше, че си е зависимост, като при наркоманите и алкохолиците, оставаш си пушач за цял живот, от теб зависи дали ще се пребориш.

# 27
  • Варна
Хи-хи , засичаме се и двете.Ето линк:
http://www.primigi.it/products.php?pr=253&size=&collection=&gender=
Струват 49 лв./пиша ти защото това е италианския сайт и няма цени/.
Имат розов оттенък/нещо като хамелеон са/  Hugнищо че на снимката не си личи.

# 28
Честито на патерица на двете рожденички Били и Фил   bouquet Бъдете здрави и много, много щастливи   bouquet
ДесHug нямам думи за това със свекървата  Shocked
Ели, дано изследванията да са ви добри. На Гери вече са готови и  май са ок, довечера и педи ще ги погледне. Притеснява ме високата стойност на лимфоцитите, но педиатърката ми ме успокои по телефона, че при дечицата е нормално да са по-високи. Иначе за глисти аз не съм ползвала скоч, казаха ми, че и акото ще свърши работа.
Буути, много неприятно това с паданията. Гери се качва по леглата и за нула време се озовава в другия край, откъдето много често не слиза нормално, а се хвърля като камикадзе. Направо не мога да й смогна на темповете и за пръв път тази сутрин си казах, че наистина ще е по-добре през зимата да си тичка в детската градина.
Буболече, честито бебенце   bouquet 
А със зимните дрешки съм почти готова, една част дори бях накупила още по време на намаленията пролетта  Blush Засега има 2 чифта есенни обувки, едните са КиК, по-нанатък, когато й умалеят, ще търся ботушки. Но тези, които Буути е показала, са много сладки Simple Smile

# 29
  • София
ето ни и нас

ками, мерси за инфото, аз им дадох 2 контейнерчета с малко аки и стъкълце със скоч лента. това при педи, макар че тя се изложи и не ми беше оставила направление, та молих на ицо майка му да ми дава  напваление че ицо вече беше отишъл там и стана лудница.

педи каза че няма да ми пуска за кръв и урина и аз отидох във вита и му пуснах сама.  Crossing Arms не знам точно какво е имала предвид, но като не дава има и друг начин. Crossing Armsтам си направих и васерман-а, а за черешка на сладоледа- хванахме д-р масларски на смяна да го погледне, каза че е ок детенце и не ни взе пари за прегледа дори. много ми допадна какъв подход има и мисля че отново ще се види мс него Peace

герко не знам какво да ти кажа- удържаме се, утре става 1 седмица, но има моменти в които адски ми се допушва Rolling Eyes

бути, радвам се че нелия е добре и само с уплаха се разминахте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт