Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 381
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
Снежи, браво и на теб за организацията   bouquet
Хайде догодина да зарадваме 10 пъти повече деца!

# 211
Да, супер организация. Simple Smile Аз много съм се навила и за картички и разкази за местата, където живеем. И Януари месец след празниците ще ви напомня Simple Smile

# 212
Здравейте, мили майки!

Аз съм Яна - координатор на Движение на българските майки за гр. Пазарджик.

Първо искам да ви благодаря, че за втора година избирате един от нашите домове да го зарадвате с вашите далечни картички, в които сте оставили вашата любов към българските дечица в домовете. Децата от Брацигово бяха много щастливи и миналата година не вярваха, че тези картички са написани специално за тях и са дошли от толкова далеч!

Тази година вече ще вярват, че чудеса стават и втори път някой е помислил за всеки един от тях.

Обещавам когато имам информация за получените картички и отзиви от получателите да ви информирам. Много се надявам да отида и на място и да направя малко снимки!

Благодаря ви още веднъж, аз все ви благодаря в нашата тема, но и тук Hug Hug Hug

# 213
  • Canada
Яна, много си бърза, благодаря ти, че писа тук Hug

# 214
Снежи, аз се извинявам, че до сега не писах, обаче в тези теми нямам време да влизам и все ви благодаря в нашата, ама друго си е тука Hug

Идеята да изпратите снимки от местата, където живеете е уникална! Ще чакаме с нетърпение включване!

# 215
Яна, и аз благодаря на цялото Движение на българските майки за неуморната работа  Hug Да сте живи и здрави и весели празници! Heart Eyes

# 216
  • Там,където се събуждам щастлива.
Идеята да изпратите снимки от местата, където живеете е уникална! Ще чакаме с нетърпение включване!

Много ми се иска все пак да го направим по-обширно и във вид на проект...Дано да стане....
И аз ще напомня януари....

# 217
здравейте ,

ДБМ Видин се отчита :

момичета ,благодаря на всички за съпричастността ,в домовете Белоградчики Ново село са предупредени директорките ,няма пристигнали картички  bouquet

# 218
  • Ispania
От темата на испанските майки правим благотворителна акция за децата от Доганово така 4е моите карти4ки за там Ще ги занесат ли4но в дома.

# 219
  • Ispania
На вси4ки майки от ДБМ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • загубено
Да се отчета и аз,днес изпратих картичките.
Надявам се да пристигнат навреме,че като знам с каква скорост се движат тукашните пощи.

Благодарности и от мен на всички майки от ДБМ  bouquet

# 221
Пратих моите преди 2 дни...до Белоградчик. Надявам се до 10 дни да са там  bouquet

# 222
И аз да дам отчет - моите картички пътуват.
Пратих ги бърза поща до директора на училището в Калофер.
Надявам се до края на идната седмица да са пристигнали.
Поздрави!

# 223
Aми да си кажа и аz, че моите Ще тръгнат на път в понеделник. Надписани са, но не остана днес време да ги пусна.

# 224
Моите за Доганово тръгнаха в понеделник, на големия плик написах в скоби, че са картички за децата, дано стигнат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт