Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 412
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
Или във всеки плик по 2 картички  за дете- една коледна и една от нашия град   Thinking

# 166
  • Germany
E да ама аз моите вече ги запечатах и приготвих за изпращане в понеделник  Confused Що не казвате по-рано да сложа и по една от града...но пък моите Коледни са много сладки  Crazy Надявам се да им харесат Flutter

# 167
  • Там,където се събуждам щастлива.
моми4ета карти4ките които съм взела са от градът в които живея,защото от другият форум ве4е 4 година изпращаме коледни карти4ки,но децата искали да видят градовете от където им пращат карти4ките,много 4есто после ги използват по география,дома в Брацигово е същият на които пращаме и от другият форум.
 Peace Peace Peace

След първата акция преди 3 години, бях повдигнала идеята за вид проект, където да изпращаме картички от държавите, където сме и децата да научават нещо повече. Поради липса на компютри, обаче, тогава ни трябваше помощ и от БГ майки и идеята замря.

Може би, ще е хубаво да помислим след Коледа дали е възможно да го направим догодина по някакъв начин?  
Аз съм ЗА сега да са коледни картички.

# 168
Аз взеха коледни на Уницеф, които също се продават с цел благотворителност, та с един куршум два заека, както се казва  Grinning
И аз в понеделник ще ги пускам, няма да може препоръчано, защото нямам име на директора. Дано стигнат  Confused

# 169
Аз взеха коледни на Уницеф, които също се продават с цел благотворителност, та с един куршум два заека, както се казва  Grinning

И аз така направих  Simple Smile

Иначе за картичките от градовете, където живеем. Аз съм ЗА идеята след празниците да се огранизираме и да им пратим кратички от градовете, където живеем. Аз с удовлствие ще пратя картички и разни интресни факти за града, ако на децата ще им е интересно.

# 170
Купих нови картички - различни.  Blush Сега ще ги надпиша и после ще ти ги пусна.
Купих и картички с изгледи от града. Смятам да напиша по няколко думи за всяка картичка и да ги принтна тези факти отделно. Но и аз като Ели_ мисля, че е по-добре да ги пуснем след Коледа.

Радостта на децата ще е двойна така.  Peace

На директорките надписвате ли картички или само кратко писмо?

# 171
  • в шоки-land
а3 сьм написала картичка и 3а директорката и целия екип на дома в Брацигово....мойте 3аминаха в петьк.....
подкрепям Кюбит да пратим пак след Коледа само от дьржавите, в които сме.....

# 172
  • загубено

На директорките надписвате ли картички или само кратко писмо?

Аз лично надписах картичка до персонала и директорката.

подкрепям Кюбит да пратим пак след Коледа само от дьржавите, в които сме.....

И аз се присъединявам.

# 173
моми4ета съжелявам 4е внесох такъв смут,
но 4есно казано като взех да надписвам карти4ките видях 4е домът е един и същ .
според мен е важен жеста,и децата ще се радват.  bouquet

http://www.bulgaria-italia.com/bg/associazione/cartolina_2008.asp

# 174
Начи по една и то коледна на дете, аз надписвам и за персонала.
След Коледа, примерно за Великден, или 3-ти март, или знам ли и аз кога се организираме и пращаме картички с изгледи от градовете, където живеем в момента.

Идеалният вариянт би бил всеки да си поеме същите деца и адреси, за да не се занимава Снежи пак с разпределяне на имена, адреси и прашане на лични.

# 175
моми4ета съжелявам 4е внесох такъв смут,

Аз не мисля, че внесе смут.  Hug Дори напротив, много хубаво предложение.

Идеалният вариянт би бил всеки да си поеме същите деца и адреси, за да не се занимава Снежи пак с разпределяне на имена, адреси и прашане на лични.

Абсолютно!  Peace Снежи свърши толкова много работа, за което й благодаря.   bouquet Няма нужда да я товарим допълнително.
Ако случайно някоя от нас не може да се включи, просто може да напише в темата кой е домът и останалите да поемат децата й.

А мислите ли, че ако си напиша мейла на директорката и я помоля да ми драсне два реда дали са получили картичките, ще е нахално?

# 176
А не можем ли да пратим картичките от градовете не персонално, а до всички деца. Така например ще мога да пратя по няколко картички до различни домове.

# 177
И моите тръгнаха. Peace

Абсолютно!  Peace
Подкрепям начинанието. Hug

# 178
А не можем ли да пратим картичките от градовете не персонално, а до всички деца. Така например ще мога да пратя по няколко картички до различни домове.

Да, и аz го намирам zа по добре така  Peace

# 179
И така става.

Но,
според мен се губи малко персоналното отношение към детето. Тръпката, иначе казано.
Все съвсем различно е усещането да получиш писмо в плик, адресиран специално до теб, от една  далечна страна, от която вече ще можеш да показваш и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт