Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 402
  • 372
  •   1
Отговори
# 180
Имам спешно питане. Надписала съм катичките на децата. Вчера исках да ги пусна, но не можах да стигна до пощата, както и да е.
Днес, преглеждайки ги отново, установих, че въобще не съм сигурна дали едно от децата е момиче или момче. Името е Мевля. Надписала съм картичката като за момиче, но не можах да намеря в интернет инфо какво е името. Не знам как да го изпиша правилно на латиница / турски, за да проверя.
Моля, ако някоя от вас знае дали е женско или мъжко име, да ми пише. Искам да пусна картичките сега, за да пристигнат навреме.
Благодаря ви предварително.

# 181
Кюбит, ако въведеШ името на латиница в гугъл, Ще ти иzлиzа една тема тук във форума на майките от Пловдив, които ходят в дома в Асеновград, Та ако Мевля е от тоzи дом, питай ги Пловдив4анките  Peace

# 182
Имам спешно питане. Надписала съм катичките на децата. Вчера исках да ги пусна, но не можах да стигна до пощата, както и да е.
Днес, преглеждайки ги отново, установих, че въобще не съм сигурна дали едно от децата е момиче или момче. Името е Мевля. Надписала съм картичката като за момиче, но не можах да намеря в интернет инфо какво е името. Не знам как да го изпиша правилно на латиница / турски, за да проверя.
Моля, ако някоя от вас знае дали е женско или мъжко име, да ми пише. Искам да пусна картичките сега, за да пристигнат навреме.

Кобит, това дете фамилно име няма ли си, по което да познаеш момче ли е или момиче? Моите деца пристигат с трите си имена по списъка от Снежи и е повече от очевидно от какъв пол са.

# 183
Джи, има, но е турско. И не завършва на -ов / -ова.
Tatjana, ще опитам.

# 184
Аз моите картички пуснах отдавна, преди 7, 10 дни. Всяка лично надписана и подписана от мен и цялото семейство, в отделен плик, личо адресиран до детето. На гърба пиша моя адрес. Всички картичи в общ плик до директорката.
Според мен не е добре да пращате гледки от градовете сега, защото моите заминаха и някои деца ще получат, а други - не. Миналата година май пак имаше предложения да се изпращат отделно шоколадчета или малки подаръци.  newsm78 но се разбрахме, само картичките, за да няма деца с подаръци и такива без подаръци...

# 185

явно е женско: http://209.85.129.132/search?q=cache:on5bszp3RQ8J:www.uni-plovdi … source%3Fid%3D628+Мевля&hl=bg&ct=clnk&cd=4&gl=bg

# 186
  • Там,където се събуждам щастлива.

Как я има тази информация публично в Интернет?  newsm78

# 187

както много други неща, които ги има в интернет

# 188

То ясно, че много неща има в Интернет, но чак такава.....

# 189
Шанс, благодаря ти!   bouquet

# 190

То ясно, че много неща има в Интернет, но чак такава.....

ами за съжаление да, чак и такава.

Кюбит, успех в инициативата!

# 191
  • Ispania
Та зна4и някой да ме освети последно по вьпроса newsm78,Ще праЩаме ли сега карти4ки от градовете кьдето сме?Или само КОЛЕДНИ.

# 192
Аз вчера ги изпратих препоръчано. Само коледни картички, еднакви, но с различни пожелания в зависимост от възрастта. И една картичка до персонала.

# 193
Та зна4и някой да ме освети последно по вьпроса newsm78,Ще праЩаме ли сега карти4ки от градовете кьдето сме?Или само КОЛЕДНИ.

Коледни пращам само: различни и с различен текст + за персонала.

# 194
Коледни пращам само: различни и с различен текст + за персонала.
И аз така и моите тръгват утре Peace

Общи условия

Активация на акаунт