Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 397
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
  • пак на Рив Гош
Вчера пуснах моите картички за Брацигово. Дано да стигнат навреме.

Sneji, благодаря още веднъж за труда   bouquet
Луда Яна, и на теб, и на другите момичета от ДБМ!   bouquet

# 241
Вчера пуснах моите картички за Брацигово.

Пък аz днес, препоръ4ано, имам номер с който мога да преследя къде се намира писмото  Mr. Green

# 242
Аз пък не сетих да ги препоръчам  Whistling
Поне ги пратих днес....

# 243
И моите картички са изпратени на 3 декември. Надявам се да пристигнат навреме  Simple Smile

# 244
И аz ги пуснах нормално. Дано да престигнат бърzо.

# 245
  • в шоки-land
и мойте са пуснати срещу подпис, па3я квитанцията.....

# 246
Някъде mи се mярна, че в един доm иmало получени и даже раздадени картички,
нали ще6е уж на Коледа, като дойдат за всички...

# 247
  • Там,където се събуждам щастлива.

И аз се запитах.
Моите картички също тръгнаха в края на миналата седмица.

# 248

newsm78  дано не е така, би било тъпо  Confused Къде го видя?

# 249
В темата за проекта за домовете.

В Доганово са полу4или от Белгия карти4ки и са раздадени на децата.

# 250
  • Canada
В темата за проекта за домовете.

В Доганово са полу4или от Белгия карти4ки и са раздадени на децата.

Доганово има нов директор. Предполагам, че не е знаела, че трябва всички картички да бъдат раздадени едновременно. Но този случай не е прецедент и друг път се е случвало картичките да се раздават в момента на получаването. За съжаление ние виждаме нещата по един начин, директорите по друг.

# 251
Аз съм безкрайно щастлива Hug
Когато писах моите картички написах и писмо до директорката, за да честитя идващите празници, но и помолих ако има възможност да ми разкаже малко повече за дечицата....Честно казано, не се надявах да получа каквото и да било и изненадата ми бе огромна! Не само са получили картичките ми, но и имам снимчици от момента, в който ги отварят. Толкова съм развълнувана, че просто не знам какво да кажа... Hug Hug
Това, което правиме е страхотно Hug Heart Eyes

# 252
Аз съм безкрайно щастлива Hug
Когато писах моите картички написах и писмо до директорката, за да честитя идващите празници, но и помолих ако има възможност да ми разкаже малко повече за дечицата....Честно казано, не се надявах да получа каквото и да било и изненадата ми бе огромна! Не само са получили картичките ми, но и имам снимчици от момента, в който ги отварят. Толкова съм развълнувана, че просто не знам какво да кажа... Hug Hug
Това, което правиме е страхотно Hug Heart Eyes

WOW!Супер,
за кой дом става въпрос?

# 253
Не знам дали имам право да кажа. В интерес на истина влязох отново , за да изтрия предния си пост т.к. не искам по някакъв начин да навредя на жената ( директорката ) Sad Просто толкова се зарадвах ( да не говорим, че се разплаках ) и исках да го споделя с вас Hug Чета и съседната тема и бих искала да се включа, въпреки, че в момента ми предстои местене, търсене на нова работа и т.н.
Ето една мъничка чатс от това, което ми бе писано :
"Istinski praznik e v doma zashtoto viako edno dete poluchi kartichka.Nie se radvame na vseki zhest i tova ni pravi istinski shtastlivi zashtoto znaem, che niakoj misli za nas i ne sme sami.Blagodorim Vi!"
 Heart Eyes Hug Praynig

# 254
  • в шоки-land
Не знам дали имам право да кажа. В интерес на истина влязох отново , за да изтрия предния си пост т.к. не искам по някакъв начин да навредя на жената ( директорката )

не виждам причина да не се сподели 3а кой дом става вьпрос, още повече че никой от нас не прави нещо нередно, когато и3праща картички Tired....не ра3брах и с какво или по какьв начин ще навредиш на директорката newsm78...радвам се, че си получила отговор и си щастлива от това, което си направила.....весели пра3ници на теб и семейството ти...

Общи условия

Активация на акаунт