Великобритания - дъждовна, но празнична, тема 18-та

• 30 182
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Виле, може да погледнеш този линк.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46257.0

# 196
Предлагам фризьорските си услуги в моя дом на ниски цени,само дамско,боядисване ,кичури ,постригване и всички за което се  сетите.Североизточен Лондон Е11 телефон за връзка с мен 07853484662

# 197
Здравейте, мами англичанки! Искам да ви питам какво интересно може да се разгелда в Нюкясъл? И какво е долу-горе времето там за сряда, четвъртък и петък? Благодаря!   bouquet

# 198
Да се похвалим с първи сняг Simple Smile!

# 199

Това сериозно ли е Shocked Аз съм в офиса от сутринта и си тръгвам след малко, дори не съм си взела и палто.Времето беше хубаво .... AG, ти в коя част на острова си?

# 200
И при нас вали сняг. Децата полудяха от радост.

# 201
  • Bristol
Честит ви първи сняг! Тук много рядко вали сняг Sad Днес за разнообразие валя град  Crazy

Готвите ли се за Халоуина в петък  afwitch Misc Ghost

# 202
Снега в коя част е? Ние утре пристигаме в Нюкясъл. Ще е готина ваканция  Simple Smile

# 203
  • Bristol
Снега в коя част е? Ние утре пристигаме в Нюкясъл. Ще е готина ваканция  Simple Smile
А Мимка, не се точете за сняг Simple Smile Както е паднал, така се и стопява за няколко часа, земята е топла дори и в Нюкасъл. За забележителности не мога да ти помогна, но бъди подготвена за акцента, с който говорят там, Geordie  Crazy

# 204
Zdraveite na vsichki mami v uk. Ot skoro sme v London shte se radvam da se zapoznaem sas drugi maicheta,ako ima nqkoi okolo Croydon da pishe  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 205
Да, наистина валя сняг вчера  Laughing И аз много се учудих, но успях да щракна една снимка преди да се стопи  Wink

Честит ви първи сняг!

Да ви се оплача вчера от нашето сърджари тук. Бях записала час за мен, тъй като ме болеше крака няколко дена и реших, че ще е добре да видя какъв в проблема. След като лекарката ме прегледа ( за не повече от 2 мин ), поисках да поговоря с нея за туберколозната ваксина на Карина, тъй като решихме с мъжа ми да я сложим. Тъй като в сърджърито не ги слагат тези ваксини, тя трябва да ни препрати към болницата. Но тя ме прекъсна, дори не ме изслуша и ми заяви, че ако искам да говорим за това, трябва да запиша отделен час за детето, тъй като били много заети и така... По принцип съм доволна от медицинските услуги в тази държава, но това ме ядоса  #Cussing out

# 206
  • Bristol
Да ви се оплача вчера от нашето сърджари тук. ...
Не е само при вас така, това си е правило и го спазват доста стриктно. И аз в началото изпаднах в подобна конфузна ситуация, тъй като не знаех. Но тогава явно съм попаднала на лекарка, на която й е трудно да казва НЕ, та ме обслужи и по другия въпрос, но беше доста крива и няколко пъти ми повтори, че не е редно така да се прави  Crazy

# 207
  • Лондон
Не се оплакавайте от здравеопазването - чудно си е за 'безплатно'. На мен днес ми взеха 50 лева за 5 минути безмислен частен преглед в България и почвам все повече да го ценя. Както и това, че има правила - дори и за такива на пръв поглед безмислени ситуации като тази с прегледите.

Момичета, да ви питам нещо... Ние сме за 3-4 месеца в България и реших да сложа на беба от тукашните ваксини... обаче се оказа, че има някои разминавания.

Сложих й първия пентаксим, което има всички съставки на английската ваксина за 2-и и 4-и месец (DTaP/IPV/Hib) освен Pneumococcal conjugate vaccine (PCV).  За Meningitis C също няма нищо в Пентаксима, а в Англия се слага като допълнение на 3 и 4 месец.

Знаете ли дали мога да й бия после само ПЦВ-то и за менингита т.е. дали може да се направят като отделни ваксини тези двете или трябва пак всичките да ги слагаме ( в който случай е по-добре да изчакам въобще и да не й слагаме повече нищо в България)...  Ох, много ми се спи и не знам дали правилно съм го написала ама надявам се се разбира какво питам...  

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:01 от eya

# 208
Merry,Winnie това на мен не ми се е случвало,като отида в нашето съджеру даже и ме питат дали нямам някъкви въпроси,последния път/преди 2-3 седмици/ходих заради Джоузеф питах за себе си и самата докторка ми запази час за мъжлето  Peace

# 209
Момичета,дайте своя глас за Бг бебето Ана Мария в испанския конкурс! Hug
http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-meses-con-su-papi_fd1c2c6.html

Общи условия

Активация на акаунт