Великобритания - дъждовна, но празнична, тема 18-та

• 30 223
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Лондон
  Еya, благодаря за бързия и изчерпателен отговор!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Merry големия е на 3 години ,а малкия на 3 месеца.
Приятен weekend на всички!

# 106
  • След завоя в дясно
Привет,

Първо да започна с въпросите newsm78 Има ли някоя от вас която да живее или има познати живеещи в района на Mill Hill това е северен Лондон. Трябва ми информация от първа ръка за района, може и на лични.

eya честито енгилизче да ви дарява с много усмивки.

Merry трудно ли я приеха малката принцеса в протестанската детска градина, питам те защото има една до нас и много и се чудя дали да не опитам, не знам как се справят децата който не са протестанчета.

За питащите относно Булсатком   - имахме в БГ качество добро, но да не завали дъжд или недай си боже буря, директно си ми казва, че търси сигнал или ми насича картината можеш да си почакаш доста докато благоволи да ти пусне Wink Joy .  Беше 80 см антена и си идваха майстори да я инсталират у дома.

Поздрави
Ели

# 107
 Здравейте, банда. Simple Smile Извинявам се че пиша по рядко и от дъжд на вятър и то когато наистина искам да попитам нещо.  Embarassed Някой има ли представа, дали мога да изискам от доктор в болница след преглед, или от джипито, медицинското си досие или както му е името? С изследвания, диагнози и т.н.
Надявам се всички да сте добре и да сте имали чудесно лято. При нас едно и също с тази разлика че последните 2 седмици идват малко лошо новини, но се надявам, че всичко ще е наред скоро. Габито ходи на нърсери за по 2 часа на ден. Диването все още не иска да говори нормално, но е със засилено предпочитание към английския, което пък мен не ме притеснява особено.
Хайде до после.   bouquet

Откакто не съм редовна във форума, загубих всякакви писателски способности. А, какви надежди таях да съм следващата Джаки Колинс... Whistling

# 108
  • Лондон
nana_cool, да, имаш право.
http://www.opsi.gov.uk/acts/acts1990/ukpga_19900023_en_1

Има една форма, която трябва да попълниш и да пратиш в health records офиса на твоя район. Поискай я от болницата (понякога я има и онлайн). Казва се application for access to health records.

# 109
nana_cool, да, имаш право.
http://www.opsi.gov.uk/acts/acts1990/ukpga_19900023_en_1

Има една форма, която трябва да попълниш и да пратиш в health records офиса на твоя район. Поискай я от болницата (понякога я има и онлайн). Казва се application for access to health records.

Peace

If you just want to inspect your records, and not have copies, access must be given without charge, so long as any information has been added to your record in the last 40 days. This should allow free inspection by anyone who has recently been seen by a health professional.

If you ask for copies, you can be charged up to a maximum of £50 for all copies supplied to you, including copies of non-paper records such as x-rays. You cannot be charged more than this, however many copies are involved. If your request applies solely to computerised information, a maximum fee of only £10 may be charged.

# 110
Благодаря!   bouquet

# 111
Здравейте мами! Въпроса ми е към тези които са пазарували от сайта http://www.kiddicare.com за колко време пристига поръчката, в случая количка! Моля отговорете ми ако имате възможност сега, защото искам да поръчам тази вечер за да пристигне възможно най- бързо (ако има значение квартала той е Тотнъм  Grinning )! Предварително ви благодаря  Hug
 П.п. Аз ви чета редовно и много ви се радвам. Здрави и щастливи бъдете! Изпращам ви малко слънце от БГ   Nature Sun With Face

# 112
Ana Mu за 3 дни са ми пристигали винаги поръчките. Сега обаче последната поръчка ще дойде за 10 дни, но ме предупредиха за това явно е нещо случайно.

# 113
Благодаря за бързия отговор   bouquet Ще я поръчам от ebay в крайна сметка. Пише че доставката е за 24 часа което напълно ме устройва. Още веднъж благодаря!  Hug

# 114
Мишолина честит празник!
Да расте здрав и с късмет, Антон!

# 115
  • Лондон
Мишолина, честито и от нас за Антон!

# 116
Благодаря  Laughing

Хубав ден е днес!

# 117
Честита първа годинка на малкия Антон! Да е жив и здрав, да е едно щастливо малко момченце и да има безгрижно детство. newsm38
 Tada
 Mишолина, честито и на теб, много да те радва малкия, както и каката.

# 118
  • Bristol
Мишолина, честита една годинка на Антон!!!  bouquet

Ell, моята е в обикновена детска градина. Има протестантски празници и служби, които във всички детски заведения се отбелязват. Вчера ходих на посещение в едно Church of England училище. Приемат според местоживеенето, не е като при католическите.

# 119
  • След завоя в дясно
Мишолина честит празник и от нас
 newsm67 newsm38 newsm67

Merry ще им се обадя първо да ги поразпитам

Общи условия

Активация на акаунт