кремове, лекуващи подсичането

• 37 192
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Случвало ми се е веднъж-два пъти, с Бочко минава за един ден.

# 31
Ползвам Бочко и съм доволна, но като цяло не ми се е случвало да има някакво сериозно подсичане да има малчо.

# 32
При най-сериозните й подсичаня, когато не помагат нито бочко, нито дактакор, я оправя само тридерм.

# 33
  • Някъде по Дунава
Полезна информация.Аз ползвам Бочко,но май няма голям ефект Sad

# 34
Клоран и Бочко Peace

# 35
аз ползвам правено кремче от аптека и съм много доволна,нищо друго не ни помага Peace

# 36
Пробвай с Витасин .Много е ефикасен. Моят син понеже е пълничък и лятото най- редовно е подсечен .Пробвах и със Здраве и с Бочко  докато намерих решението с Витасин.

# 37
аз ползвам правено кремче от аптека и съм много доволна,нищо друго не ни помага Peace
Peace
Аз също.Никога не съм мазала дъщеря си превантивно, с каквото и да е било против подсичане, освен ако не е подсечено.След измиване мажа с бебешко олио.Най-добре и действа кафеникавия крем от аптеките.За един ден се оправя, но и тя не се е подсичала сериозно.

# 38
Мажех синът си с Бочко и никога не се е подсичал. И сега съм купила това кремче за бебето.

# 39
аз съм доволна от"Павлодерм"-известно още като македонска мас,в него има витамини,билки .....ползвам го от началото та до днес продължавам

# 40
  • Germany
Моята дъщеря наскоро беше подсечена - ползвах Себамед за подсечено дупе, Судокрем, Бочко - никакъв ефект, накрая и на мен ми направиха мехлемче в аптеката, но мазах и с Павловдерм и й мина, но не знам от кое от двете, а може и от двете, сега отново е с идеално чиста кожичка.

# 41
Крема Павлодерм,страхотен е  Grinning

# 42
  • Бургас/Пз
Крема Павлодерм,страхотен е  Grinning
Има ли го този крем в аптеките или трябва да го търся другаде.

# 43
  • Mediterraneo
Подсечено лекувах с хума и Универтан. Бочко при по- слабо подсичане.

# 44
Дермалибур крем на А-Дерма.

Общи условия

Активация на акаунт