За първа година в детската градина! - 5 част

• 17 378
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Мен изрично ме предупредиха да не водя детето на родителската. Нареждане на директорката. В понеделник от 17ч. е нашата.

# 196
Ние днес имаме родителска, вчера госпожата каза ,че лелята щяла да остане при децата.

Днес пак започнахме деня с рев, още със ставането. Рева  в къщи цял час #Crazy
По пътя , обаче , е спрял, в детската градина малко взел да мрънка, но като видял госпожата, се успокоил.
При нас с болестите се получи обратния вариант- аз и малката сме болни вкъщи, а баткото е здрав( поне засега , де Praynig)

# 197
  • София, "Младост 3"
Госпожата викала на Мария: М*ъкни, чуваш ли! Защото не искала да спи и пречела на дечицата.
да не е нашата МАрия
Симба, помня че би трябвало да сте в 76 одз и в коя група сте?
сина е във втора б....

# 198
  • Пловдив
И Стелла плака доста днес  Cry Видяхме Сашко, който беше спокоен, но баща му каза, че и той бая е плакал. Дано не се е разстроил от моята, защото госпожата заедно ги качи. Махнаха с ръчички от горе, но Стелла ревеше яко и ми беше много мъчно Sad
Вчера не разбрах дали е спала - лелята каза, че е спала малко, госпожата каза, че не е лягала, а си седяла кротко и гледала книжки  Thinking На кой да вярвам не знам. Стелла веднъж каза, че не е лягала, веднъж, че си е почивала само в леглото  newsm78
Довечера имаме родителска среща (както е писала Мила) и децата ще ги гледа лелята  Peace

# 199
Госпожата викала на Мария: М*ъкни, чуваш ли! Защото не искала да спи и пречела на дечицата.
да не е нашата МАрия
сина е във втора б....

Помниш правилно  Mr. Green Кристина е 1в. При Митрева и Колчева. Твоята Мария къде е?

# 200
  • София
Привет!
Моето гардже вече 3-ти ден е на градина. Харесва и, отива с желание, само трудно се буди сутрин и правим разни уговорки докато стане. Вчера е била яла, което ми се стори доста съмнително, защото беше с изрядно чисти дрешки newsm78. Следобед си е поискала допълнителна филийка на закуската, питах я с какво, за да разбера какво толкова и се е усладило, не можа да ми каже. Стана ми любопитно и питах персонала - та филийка със сирене и домат. Ако е изяла домата ще направя заря де, щото тя не яде пресни домати.
Пак беше много гладан и жадна като я взех, но явно от лудеене и ирги.

Днес сутринта мъжа ми като я е оставял е подписал някаква декларация !?! че децата спят без възглавници. И ако желаем да спи с възглавница, да занесем такава. Аз ще занеса възглавница, защото тя спи с възглавница...но странна работа.
Вашите деца спят ли там с възглавници? Shocked

Дадохме 12 лв за пососбия за "учене" за годината и още ни искат тоал. хратия, сапун и салфетки всеки месец. Не сме имали още родителска среща. Чакаме я.

# 201
  • София, "Младост 3"
да не е нашата МАрия
сина е във втора б....

Помниш правилно  Mr. Green Кристина е 1в. При Митрева и Колчева. Твоята Мария къде е?
бяхме при вас 3 дни...но я объркали - била всъщност за яслата...та бе шок за мен това местене
иначе МИми бе по-добре с по-големите - малките я стресират и разревават...направо я травмират с техните истерии, а тя е спокойна иначе - приема геройски нещата...чак ме е яд
а и МИтрева и Колчева са прекрасин - влюбих се в тези хора, ей!
ти в понеделник ще ходиш нали? айде да се запознаем и на живо...пък може да сме се виждали, знае ли човек

# 202
да не е нашата МАрия
сина е във втора б....

бяхме при вас 3 дни...но я объркали - била всъщност за яслата...та бе шок за мен това местене
иначе МИми бе по-добре с по-големите - малките я стресират и разревават...направо я травмират с техните истерии, а тя е спокойна иначе - приема геройски нещата...чак ме е яд
а и МИтрева и Колчева са прекрасин - влюбих се в тези хора, ей!
ти в понеделник ще ходиш нали? айде да се запознаем и на живо...пък може да сме се виждали, знае ли човек

Ще ти пратя снимка да ме разпознаеш. Това ICQ вярно ли ти е в контактите?

# 203
Нашата родителска е на 02.10 и предпочитам тя да не бъде в градината по това време. Ще я пратя с баща си на разходка.

# 204
Здравейте, при нас още няма родителска среща. Декларации не сме писали, сутрин съобщавам на учителката, ако някой друг ще го прибере. Досега не се е случвало.

# 205
  • В лудницата на 2-рия етаж.
emeto®  -ние не сме подписвали нищо,но имат възглавнички в детската,нашата спи по принцип без възглавница,там незнам как е.

# 206
  • София, "Младост 3"
Симба,х вярно е кю-то
аз имам някъде в постовете от кърщенето, но така или иначе дори само ти да пратиш - няма пробелм

# 207
  • София
Аз никаква декларация не съм подписвала. Нито за това кой ще я взима, нито такава за възглавници... Знам че в нашата детска градина ги слагат без. Имам някакъв спомен че има наредба някаква да нямат възглавници, ама може и да се бъркам.
А родителската ни среща се отлага незнайно за кога.

# 208
Благодаря! Тази идея, да му кажа, че се крия някъде в детската градина може и да свърши работа при нас. Ще опитам още утре!

# 209
  • Пловдив
Не съм подписвала и аз никакви декларации, довечера на родителската среща ще видим дали ще кажат нещо по въпроса.
Аз на Стелла й казах, че я гледам в едно вълшебно огледалце (като в "Красавицата и звяра")  Laughing Казах й това да си остане наша тайна, защото на другите деца майките може да нямат такива огледала  Sunglasses Тя пък се ядосва, че не ме вижда мен  Laughing Душички малки, дано свикнат бързо  Praynig
Вчера госпожата ми сподели, че са имали едно детенце (на баткото в групата), което за 4 години не било спало нито веднъж - рисувало си и се занимавало с нещо, докато другите спят. Това във връзка с нежеланието на Стелла да ляга. Та това донякъде ме успокои - като видят зор с нейните истерии дано спрат да я слагат да ляга, така ще е най-добре за нея (а и за останалите деца, на които тя пречи с рева си).

Общи условия

Активация на акаунт