ПЛЕВЕН - 63

• 17 501
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Здрасти, мацки!
Ох, толкова сте сладки с тези задушевни разговорчета  Heart Eyes
Направо ми разведрявате настроението в това дъждовно време с приятелските си отношения.
Личи си, че се познавате доста отдавна.
А пък аз като не ви познавам лично все не ми иде ей тъй от вътре нещо да понапиша. Но ще дойде момент да се запознаем все някога Grinning

Дикси, сега му е времето да лежиш, както дрънка тоя дъжда- мммммм направо само за спане. Пък и вече времето е по - хладно няма да ти е така трудно. Друго е ако е слънчево и топло ....Все ще ти се иска да мръднеш някъде Wink
Валенце, тоя случай с топчето и аз съм го минала с каката. Каква паника беше само, леле ooooh! И при нас тъй де - оказа се че въобще не го е гълтала:mrgreen:

# 196
Ти мълчи!Щото като те стигне ще те питам Laughing.е,ти си имаш психолог у вас де,ще ти са лесни консултациите.
Ти мани тая работа, ми от тази година самата аз съм психолог, демек ще си самопомагам  Wink

# 197
Добро утро момичета. ))))

Дикси, много се радвам, че нещата започват да се оправят. )) Сега ще си полежиш, но пък ще има резулат накрая. )))

Валенце, случва се понякога така с децата, ама те бързо забравят, недей да се разстройваш.

Като заговорихте за мамолог, аз също не съм ходила, а си трябва. Веднъж майка ми ходи и бях с нея, но хич не беше очарована, на някаква машина и слагали гърдата и после притискали и каза, че било много болезнено. После другата и така. Но тогава бях малка, та не помня.

Дъждът най-сетне спря и само се оправям с Калина и изчезваме на вън, че буквално откачих 2дни в къщи. А тя такива щуротии прави, че е страшна работа. Снощи до 00.30ч обикаля из стаята и прави щуротии, да не говорим че в 23ч яде хляб и кашкавал. И сега докато се събуди и пак хукна. Като проходи съвсем не знам какво чудо ще е, макар че тя и сега стига да се държи за нещо си ходи.

# 198
  • София
Грета,как е Димана в градината,плаче ли още сутрин?
Дикси,а Митачко няма ли да ходи на ясла или още са в ремонт?

# 199
Валенце, на ясла е , бе. Те правят още ремонт, но занятията не са спирали. Не знам как се оправят, от група в група сигурно.
Един го води, друг го прибира, който иска готви, понякога всички решават да сготвят и имаме храна за 5 дена, не пера, простирам , не чистя.....единствено вдигам телефона  Laughing
Така като се замисли човек добре звучи  Mr. Green

# 200
  • София
Ми като каза,че го гледат вашите,аз реших,че и на ясла не ходи.
Ти си почивай,мани го прането,а като наготвите за 5 дни само кажи,все ще се намери някоя несготвила съфорумка. Laughing

# 201
Преди 2-3 години по телевизиите даваха един клип за превенция на рака на гърдата. Пипах се , нищо не напипах,но   реших да отида на профилактичен преглед. Оказа се, че имам в едната гърда доста голяма мастопатитна киста/май така се казваше/ , а в другата 3 малки фиброаденома. От кистата ми взеха проба да видят клетките дали са доброкачествени, е оказа се че всичко е наред. Даже след като изтеглиха част от нея за пробата, тя взе че започна да намалява. Обаче беше голям страх докато излязат резултатите. Мамографа във 2 ра поликлиника е много гаден- пъхат гърдата и със страшна сила натискат. Един месец след това в Русе правих отново и апарата беше съвсем различен, само леко притиснаха, не беше болезнено и всичко излиза на компютър.

# 202
Silvipl, къде в Русе си ходила и при кого?  И аз никога не съм се преглеждала   Embarassed   но сега като заговорихте се наканих да отида.
Дикси, търпение му е майката.  Hug 

# 203
здравейте плевенски майчета.новичка съм досега само ви четях,но Валенцето все ме навиваше да се включа и аз се реших. Embarassed.успех на всички.аз съм на 28 имам чудесен съпруг и моето щастие Мартин на 2 г. и 3 м.

# 204
  • София
здравейте плевенски майчета.новичка съм досега само ви четях,но Валенцето все ме навиваше да се включа и аз се реших. Embarassed.успех на всички.аз съм на 28 имам чудесен съпруг и моето щастие Мартин на 2 г. и 3 м.
Ми то от колко време те навивам Grinning!
Нели е майка на едно от гаджетата на Мими Mr. Green.
Сигурна съм,Нели,че тук ще ти хареса. Hug

# 205
Нели е майка на едно от гаджетата на Мими Mr. Green.

Че Мими колко гаджета има  Rolling Eyes    И аз имам един ерген, може да го класираме и него   Laughing

# 206
  • София
Оф,Тина,Мими има май 4 гаджета последно,поне доскоро толкова бяха. LaughingМоже и твоя синковец да се класира-тя Мими не се е метнала на мен,да не си помислите нещо Flutter,явно е на баща си,макар той да твърди друго hahaha.

# 207
Здравей,Нели  Simple Smile
Мими не се е метнала на мен,да не си помислите нещо Flutter,явно е на баща си,макар той да твърди друго hahaha.
Тъкмо се чудех на майка си ли се е метнала  Laughing

# 208
Нели,добре дошла Simple Smile
Нитка, за да ни опознаеш и да се отпуснеш да пишеш по-свободно среща му е майката Simple Smile Едно е да познаваш хората задочно,друго е да си ги виждал повечето лично Simple Smile Та като стана дума,дайте да си спретнем една срещичка.Последната беше още лятото и много от нас бяха по почивки.  За китайски се говореше,гледам и пиано бара някакъв ремонт му правиха,отвън изглежда супер. А и за друго място да кажете,само купон да става Simple Smile

# 209
  • София
Аз искам на китайски. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт