ПЛЕВЕН - 63

• 18 370
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Абе като приказват, че имало някаква вероятност топлофикация да поеме част от сметките за ток на изрядните си платци заради спирането на топлоподаванто,
ВиК-то ще ни поемат ли и те част от сметките за ток, защото заради тях трябва да си пускам миещите и перящи уреди на дневна енергия, а?

#Silly ... май ми е време да си лягам, ...

# 61
Валенце , дай 5лв и имаш снимчица  Crazy  Money  Wink
Изпусна 5-те лева. Wink
  smile3534 Язък!

Добро утро! Детето се наспа в 6ч.  dance

# 62
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

Да знаете дали има нещо организирано на площада за днешния празник? newsm78 То както изглежда ще вали де (пък и аз ще съм на работа), но....все пак...

# 63
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Имаше празник на центъра.Аз погледах малко. Военни,слова,венци,3-ма почетни граждани.
Единият е д-р Пухо на Дикси.

# 64
Здрасти и от мен,

в събота правих детски рожден ден и на съседната маса се нагледахме на супер изпълнения от 13-14 год. тийнеджъри. Децата изпиха 1-2 бут. шампанско за отскок и продължиха с големи водки, джинове и шотчета с алкохол и сметана. Почна се една дива чалга на масата, като помолих я спряха, но децата бяха толкова на градус, че и на бебешки песнички си денсиха здраво. Натискания и целувки плюс разсъблчане бяха по-веселата част, лошото е, че накрая разбира се почнаха и да повръщат и да им е лошо, и да изтрезняват с бира  Tired Много се впечатлих, явно навсякъде си им сервират алкохол, чакат ги да се напият и така. Никой не се интересува на колко са години, аз в случая съм сигурна, защото едното е дете на моя позната, а и са от нашия блок. Май ще се замисля как ще организирам рожденните дни на моите деца на тази възраст, със сигурност с предупреждение към персонала, че ако сервират и 1 бира, ще има последствия.

Специално не казвам кое е заведението, защото според мен и без това е масова практика да се сервира алкохол на деца, как може да бъде спряно това реално - не зная!!!

# 65
Между другото кой е д-р Пухо??

# 66
  • София
Между другото кой е д-р Пухо??
И аз все това се каня да питам Laughing.
Тесс,описаното от теб е толкова...ужасно бих казала.Лошото е,че е повсеместно.Алкохол като гледам на много места се сервира и продава на непълнолетни,цигари също.Как ще бъде с нашите деца след време ме е страх да си помисля.Уж се стараем да възпитаваме,но...като излезе.Не ми се мисли!
Днес видях доста съфорумки-Грета,фурор и арита. GrinningДа бе,как можах да забравя и атракция,ама тя се беше заринала да пазарува дрехи,та нея дефакто не я видях. Mr. Green

# 67
Пухо е д-р Аспарух Георгиев, АГ.

Да бе,как можах да забравя и атракция,ама тя се беше заринала да пазарува дрехи,та нея дефакто не я видях. Mr. Green
Flutter

# 68
Да, разбира се че и пушеха тийнеъджърите нон стоп, освен че си пиеха на воля. Аз лично никак не смятам да поощрявам подобни неща у собствените си деца, дано имаме късмет и това е.

Аз пък скоро се засякох с Тина на центъра и пихме по едно кафе, тя беше с Ники, аз с Кари и си изкарахме много добре  Simple Smile

Джина я срещам няколко пъти по центъра, но не смея да се обадя, защото реално разпознавам децата, а с нея не сме се запознавали досега Wink

# 69
За д-р Пухо, Атракция вече е отговорила. )) Аз пък не виждам какво толкова му е почетното, ама както и да е. )))

Tess, за мен пък е много интересно кое е това заведение, в което са сервирали алкохол на 13-14г. Персонала не е ли бил предупреден от родителите, или нещо подобно. Не може да правиш рожден ден на 3-4г дете и заедно с него да вървят подобни изпълнения. Да не говорим, че персоналът трябва да бъде санкциониран и да им се направи проверка.

# 70
Аз лично казах на персонала на колко са години, да не би да има грешка, реакцията беше, че всички рожденни дни минават така, а и не можело да съм сигурна на колко са години  Rolling Eyes

Нямам за цел да правя проблем на конкретното заведение, а просто недоумявам - съвсем никакъв контрол ли няма в Плевен. Явно - не, защото иначе нямаше да са толкова спокойни нещата с всичкия този алкохол.

# 71
  • София
Тесс,направила си каквото е нужно,предупредила си ги,но в заведенията просто гледат да имат клиенти...не знам няма ли проверки някакви от съответните инстанции?
Дикси,мерси за аватарчето,обаче ми идва прекалено...тиквено Mr. Green.Все  пак Атракция си спечели 5лв. Crazy

# 72
Моя приятелка прави тийнейджърски р.д. на дъщеря си миналата година, но наблюдаваше децата отстрани от съседна маса и сервитьорите идваха при нея да я питат да сервират ли бира примерно, съответно тя ги възпираше, тоест има си начин, ако има желание.

# 73
Ааа, Валенце, безплатно беше моето тиквено аватарче. Както са казали хората "На харизан кон зъбите не се гледат". Ама ти да дадеш 5 лв. та да ги дадеш... Laughing

# 74
Tess, не смятам, че със споменаването на името на заведението ще му направиш някакъв проблем. Просто искам да знам къде да не си водя детето и кои заведения в Плевен се правят на тарикати и не спазват съвсем явно закона. В крайна сметка те са в нарушение, а не ти.

Общи условия

Активация на акаунт