Кипърски Холдинг (14)

• 21 745
  • 289
  •   1
Отговори
# 90

Я, аз докато си пиша Мастерчето какви пастички наредилааааа, люх леле майкоууууу! eat  Съветвам ви всичи да побързате, че аз на тая табличка сама мога да й видя сметката coolcool  А на теб, мила, да ти е честита колата и както се казва, да си я юркаш с кеф, леко и безаварийно!   bouquet
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще заредя още има за всички.....
Благодаря за пожеланията...Много съм щастлива и исках да споделя с вас радостта си!  Blush Blush Blush Blush Blush Blush

# 91
Блонди , хиляди извинения........  bouquet   Да ти е честито шлиферчето!Със здраве да си го носиш !
Гери,  у нас съм ,бейби -чакам те.

# 92
  • София
Мастерче, честито придобивка!
Безаварийно каране и попътен вятър в шофьорските пътни ширини! Mr. Green

Дай сега малко профи подробности - модел добре голф, ама какъв? Цвят? Година на производство? Първа регистрация? Внос от къде? Регистрационен номер..... JoyМи така де! Нали знаеш, че сме по детайлното инфо. Пък и ако дадеш обичаен маршрут на каране ще съм съвсем спокойна.... hahaha Шегичка разбира се!
Страхотна новина! Браво!

Гери, успех на изпита!
Разбира се, че ще стискаме палци!

# 93
[:

Дай сега малко профи подробности - модел добре голф, ама какъв? Цвят? Година на производство? Първа регистрация? Внос от къде? Регистрационен номер..... JoyМи така де! Нали знаеш, че сме по детайлното инфо. Пък и ако дадеш обичаен маршрут на каране ще съм съвсем спокойна.... hahaha Шегичка разбира се!
Страхотна новина! Браво!

МУцка -подробната Ша та кръстя  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Значи...Голф,двойка,цвят бял,година - '90година(все пак няма да стои в гараж,а пред блока Laughing)
Не удряна....

# 94
  • София
Аааа, ти да видиш Кати като се включи в данните за какво става въпрос... Joy hahaha Мерси! Mr. Green

# 95
Аааааааа има мъжо един лаф за Голф 2 `кучета са`!
Ти искаш да я оставиш-тя не те остава!
И ние смееееее ималииииии но нашата беше БОРДО уууууупсссссс  Embarassed Crazy
Даде ли и име?Понеже аз все ги кръщавам .
``белия лебед``--харесва ли ти?  Wink

# 96
  • София
``белия лебед``--харесва ли ти?  Wink

В чест на Мастерче & Golf

Може и "Бялата стрела" Heart Eyes

# 97
Не познахтеееееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Казва се Джиткалцето(щото много джитка...демек-пъргава е и е като оса)

Муце,майтап бе...Ти да не ми се обиди нещо? Аз обичам да се шегувам затова,ако нещо съм те засегнала...ИЗВИНЯВАЙ!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 98
Блонди , хиляди извинения........  bouquet   Да ти е честито шлиферчето!Със здраве да си го носиш !
А, Жужка, стига бе, ще ми се извиняваш ... Пък и то моята скромна придобивка сравнена с тази на Мастерчето.... е все едно да се хваля, че си имам клечка за зъби, когато друг има цяло дърво Laughing ...
ама си се хваля де hahaha Joy

# 99
Блонди,да ти е честито шлиферчето и да си го носиш със здраве и като го облечеш само хубави неща да ти се случват.....И не е вярно това твърдение дето ти го казваш,защото важното е да те зарадва придобивката,а не колко е голяма....

# 100
... и като го облечеш само хубави неща да ти се случват...
Мерси, Мастерче - ей на това му викам пожелание! Mr. Green Hug  Пък за другото - казах го на майтап, дано не си го взела друго яче Rolling Eyes... разбира се че важното е продибовката да ти носи радост...

# 101
Аааа не съм го взела другояче...Не се притеснявай.Аз нося на майтап и не се обиждам......Ама сега се притеснявам за Муцето да нъм я обидила с моя майтап,че нали отскоро се познаваме и...Да не съм сгазила лука ooooh!
Муцееее,извинявай още веднъж,ако има нещо.... Praynig

# 102
Чакай аз да си позволя да ти отговоря  вместо Муцка, че сигурно се е развихрила с малката кукла............
Мастерче, споко не се е обидила изобщо.Носи Муцанка много майтап.Никога на никого не се е сърдила.А и не виждам за какво.Всичко е 6.  Peace
Ти сегаааааааааа,като дойдем до София ще ни поразходиш ли с новото возило?
Павлинкатааа, излизай от храстите и ела да се запознаем.Ако се престрашиш утре ще черпя  Жони и първото с много лед е за теб.   bouquet

# 103
Ти сегаааааааааа,като дойдем до София ще ни поразходиш ли с новото возило?
Hug Hug Hug Hug Hug
Вие само елате,пък ще видите вие..... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 104
Хаааааааааа знааааам от теб туршийката/онази чудната с многото карфиол/ и аз от мойта ще взема.........ракийката да видим от кого ще е и лобното място е все още неизвестно!

Общи условия

Активация на акаунт