С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 681
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 105
Тенкю, тенкюююю!
Ривелито, няма отказване нямааа!Иначе сама се самонаказвам!
Пепи, за Абдошока има страшни отзиви, но аз не мога да го открия за да го поръчам.Пиши къде го намери, може и на лични да не пълним темата.

# 106
Бърди, когато свалих 15 кг. никой не забеляза, ама никой. Мъчно ми беше и малко кофти , но това ме амбицира още повече. Не се впрягай , ами си продължавай напред и ще видиш , че ще ги шашнеш след време.
Монн ,много си готина   bouquet
Татит прекрасни снимки, брей че сте хубави Heart Eyes
aventura това ми е трета седмица на задържане, така че търпение Heart Eyes

# 107
браво на всички свалили! Simple Smile гордея се с вас!  bouquet аз обаче повече от 2 седмици не мърдам с изключение на един кг нагоре и надолу Twisted Evil кажете ми нещо окуражаващо.... Rolling Eyes във втора фаза съм и не мърдам нито в П дните, нито в ПЗ newsm78
Не се притеснявай и аз съм така.Днеска пак се мерих и само някакви си 100-200гр. надолу,откакто съм започнала режима.И аз съм на 2 фаза.Надявах се на по-добри резултатаи! #Cussing out
Да не си пред цикъл?Защото аз съм и си мисля ,че може и това да е причината за неуспеха ми.Но не се отказвай,ще успеем,ше видиш1 Simple Smile

# 108
Поздравления на всички отслабнали!

# 109
Премерих се ... 3 килограма надолу! Simple Smile Не знам нормално ли е, но съм супер радостна!!!!!!

Lucie – взех го, Тунинга, край – мой е!  Ник’ви любовчийки, аааааа !  Sly  People No Good   Mr. Green

geri1977 – спирай търсенето,  People No Good  Sly , мой е Тунинга – без бой се даде! хихи  Sunglasses Sunglasses Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зелено човече - айде местете се и се връщай   bouquet Hug

Страхотни снимки ! Супер!!!!

# 110
Охооо , честито на младите  Mr. Green
Звездопад , отвори ти се работа  hahaha

# 111
  • София
Да се оплача - направих си пилешки бутчета върху морска сол. Станаха ужасно солени  Confused Какво ли обърках?

Веднага, щом са готови, се махат от солта, иначе, ако се оставят (напр. да изстиват върху солта), поемат повечко   chef

Zellena, тук съм, може да зачезна към 11-ти другия месец - това ще е денят Х  Embarassed

baby_doll, rivela, Hug

Я сега да ви разсмея малко със снимки. Моля преди гледане да се погледне първо в подписа ми  Joy

Началото .... обърнете специално внимание на тази дреха ... Малко след това ... Към края ... На два килограма от целта и може би вече съм бременна ... Миналата седмица ... Днес, в средата на четвъртия месец, забележете дрехата

# 112
  • New Zealand
браво на всички свалили! Simple Smile гордея се с вас!  bouquet аз обаче повече от 2 седмици не мърдам с изключение на един кг нагоре и надолу Twisted Evil кажете ми нещо окуражаващо.... Rolling Eyes във втора фаза съм и не мърдам нито в П дните, нито в ПЗ newsm78
Не се притеснявай и аз съм така.Днеска пак се мерих и само някакви си 100-200гр. надолу,откакто съм започнала режима.И аз съм на 2 фаза.Надявах се на по-добри резултатаи! #Cussing out
Да не си пред цикъл?Защото аз съм и си мисля ,че може и това да е причината за неуспеха ми.Но не се отказвай,ще успеем,ше видиш1 Simple Smile
трябва да ми дойде след седмица...едва ли е от това newsm78

# 113
Зеленко , много ти се радвам на стомахчето  Heart Eyes

# 114
aventurа - на обиколки сваляш ли????

# 115
Авентура, по някой път има голямоооо задържане.
Това не бива да те отчайва.После пък падат бързичко кило две и т.н. Peace
Nino4ka,не че на са забелязали, тези 15 кила, а просто такива хора е имало около теб.
Някои разсеяни, а други не искащи да повярват на твоето постижение. Laughing
Зеленкото Hug я каква хубава бъдеща майка се заформяш. smile3501 smile3525

# 116
  • New Zealand
aventurа - на обиколки сваляш ли????

да, но не е фрапиращо Rolling Eyes

# 117
трябва да ми дойде след седмица...едва ли е от това newsm78

Аз мисля,че точно това е причината.Аз чакам да ми дойде след около 5 дни и така съм се подула ,че всички дрехи са ми тесни.По принцип почти  всяка жена задържа течности преди менструалния си цикъл.Така ,че спокойно! Hug

# 118
aventura- спри да мислиш за килограмите и ще видиш как неусетно ще паднат. Поне три дни не се мери на кантара и може да има ИЗНЕНАДА Party

# 119
Зеленко, пожелавам ти да го напълниш , та чак да ти стане малко (сукманчето де)!

Общи условия

Активация на акаунт