С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 673
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 90
PEPANPДобре дошла  и от мен Mr. Green
Права е ТОнито малко множко ти е ръста Joy
Според мен на този ръст даже килата са ти малко Joy
Шегувка,дано не се разсърдиш Hug
Тони де ги виждаш тия работи бе душа златна hahaha
Аз имам застой никакво развитие ooooh!
Утре отивам на Релакс,малко сън,малко СПА,и само режимно Ша ям обещавам
 Peace

# 91
Здравейте!!!
Вече шести ден съм само на протеини , та дано падне и последния килограм Praynig
Малко ме е страх от третата фаза Blush  и то най-вече да не объркам нещо . И тази вечер ще си лягам с четивото на Дюкан Naughty

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 13:26 от Nino4ka

# 92
Такаааа, сега ще се престраша и ще се опитам да кача снимки да ме скивосате как съм се изтипосала.И дано да стане, щото съм много босааааа.
Айде изтрих ги,

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 23:21 от monnnn

# 93
  • София
Здравейте!    Hug
Не съм се появявала от мнооого време, защото оплесках нещата.Тъкмо сваля някое кило и нещо ми се случва.Този път беше стомашно-чревно разстройство - някакъв вирус, дето го изкарахме всички на работата.Пих какви ли не хапове, но като си хапвах постоянно месо, не ми мина 7-8 дена.Голямо мъчение беше!Възпали ми се стомаха и лекарката каза, че може да стане гастрит, ако не спазвам  подходящата диета - сухари, ориз, картофи... Cry   Така и направих.Сега съм по-добре, така че от понеделник ще се върна на режима на Дюкан.
nelsun , Бърди е писала по-нагоре паролата - ducan.
Safo, на мен пък ми се струваха пресолени пилешките пържоли днес, а мъжът ми каза, че са добре.Може да сме започнали да ядеме по-безсолно.Гледната точка се променя.
monnnn и преди си била симпатяга, но сега си супер!
Nino4ka , имаме си още красиви учителки!
Бърди, според мен има голяма разлика.Все едно си свалила 15-20 кг!!!Браво!
fractal  Отличен резултат!Поздравления!
BOHU, страхотна грация си!Купувай нещо по-прилепнало!Стига с тези торби!
Ох, колко хубави снимки!Аз още нямам нищо за показване...Дано след време да имам!
Приятна вечер на всички! Heart Eyes

# 94
Най - обичам да гледам снимки  Flutter
Тонито ?  Whistling

# 95
Малееее каква симпатяга, това е една от снимките, които ме изплашиха и са повода да спазвам режима.Момичето до мен ми е набор, тя не се вижда много добре, ама като се видях все едно съм и леля.

# 96
Здравейте, дюканки! Съвсем съм новичка и босичка, та се осланям на вашата подкрепа.  Преди 5 дни влязох в смесената фаза и се чувствам супер. Имам питане обаче към ветеранките - как стоят нещата с пресните подправки ( магданоз, копър и т.н. ) през П дни. Много ги обичам и ми липсват. Чакам напътствия!

# 97
Хапвай смело зелените подправки / надявам се , че нямаш предвид количества като за салата  Joy /

# 98
  • София
Поздравления за Tatitt и Бърди.
Мноого хубава промяна. Много кураж вдъхвате да знаете  Peace
Tatitt хареса ми бялото сако от последна снимка откъде е ?  Embarassed Сори за спама   bouquet

# 99
Привет , завърнах се от Варненската среща Grinning
Не бяхме камерен състав както прогнозираше Дорето  FlutterРадвам се , че ви видях и си поговорихме момичета Дорето , Нуш , Катя* , Креми и запознанството ми днес с Падме , Денни , Абракадабра и съпруг  .  bouquet Hug Hug Hug

Ниночка , Моннн , Бърди , браво за постигнатите резултати  bouquet
priatel4e , спокойно можеш да ги използваш като подправки в П и ПЗ дните. Peace

# 100
  • New Zealand
браво на всички свалили! Simple Smile гордея се с вас!  bouquet аз обаче повече от 2 седмици не мърдам с изключение на един кг нагоре и надолу Twisted Evil кажете ми нещо окуражаващо.... Rolling Eyes във втора фаза съм и не мърдам нито в П дните, нито в ПЗ newsm78

# 101
Моннн, много си лъчезарна, браво за постигнатото  Hug

Бърди, сериозно ли има хора, които не забелязват разликата?! Nerd
Не мога да го повярвам..

Зеленко, да не ни забравяш!  preggo

Nino4ka, страхотна си   bouquet

Варненки Heart Eyes, не можах да присъствам, но ще се радвам да видя снимки!

aventura, и аз имах един такъв период във 2-ра - 2 (3 даже май бяха) седмици не свалих нищо! Знам, много е неприятно, но бъди търпелива - денят на възмездието ще дойде!  Laughing

# 102
Зравейте Дюканки и Дюканец,
Бързам да се включа и аз днес. Та значи упорито си задържам вече близо месец и по тоя повод реших да се разтоваря с шопинг терапия и си взех едно електронно кантарче  и утре ще се цъкна на него, пък да видим ще има ли разлика! newsm78
Бърди, има видима разлика, сега изглеждаш по-слаба,по-стегната и по-усмихната! newsm51
Поци, честита ви годишнина, желая ви само любов и разбирателство!
tuningmania, страхотна количка, а и мацката сигурно си я бива!  Wink само не разбрах за какво завиждаш на мъжа ми!
Толкова от мен засега! Целувки и прегръдки на всички!    love001   Hug newsm51

# 103
Монсиии Hugау снимки си ни пуснала Flutter
Много си сладка и чаровна .Само да си смяла да спреш режима ,намирам те и ти налагам тигана Heart Eyes
Ниночка Hugчудесна си  Whistling
Зиленкоооо wavey
Тонито Hug

# 104
Добър ден и от мен.
Ivi baby :Мерси ,че обърна внимание на питането ми.Аз започнах да се мажа с Нивеята,ама я сварших супер бързо.Сега поръчах един Abdo shock  и го чакам да пристихне тези дни.Ама аз работя с LPG и като имам време с работата си мачкам корема и задника(до където мога да стигна)
Благодаря ви момичета и момче , че ме приехте в редиците ви.
Цоци :Ето го инфото за мен.Майка съм на 15 год. син и 10 год. дъщеря.Висока съм 175,сега съм  90 кг. но тръгнах от 105.Миналото лято спрях цигарите и качих 15 за супер кратко време.После сестра ми ми каза за режима и аз реших да го почна от януари.Обаче нямах нито книгата ,нито знаех за вас и форума.Оплесках нещата още повече.Но върхът беше когато реших ,че ще е добре да постя за Великден(груба грешка),oops ,още 10 килца.А вечно съм била 75-80.
Трябва да ставам ,но ще пиша отново .Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт