С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 677
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 75
Татит Whistlingлеле мацко, колко си променена от
последния път когато те видях. ShockedМного ти се радваммммммммм Heart Eyes
А Ко става с темата и десерти ли ще гледаме тъдява. Joy Joy Joy
Целуфки на Вещи и Кри Hugи цялата дюканска банда  bouquet

# 76
  • София
Тунинг  Shocked, малиииии де ги намираш таквиз жени newsm78
А за това че си объркал П и ПЗ, карай както ти харесва - и аз ги мешам понякога без да искам, пък и на Цоци това и е основното прегрешение, но както виждаш при нея няма поражения.
Важното е такова объркване на П и ПЗ да е чрезвичайно, а не система

Диорела! Браво за резултата ти!  bouquet

Ма вече няма да слагам букети, като не щат да цъфнат #2gunfire

# 77
  • София
Момичета и момчета айде на вечеря

chef

# 78
  • sofia
Здравейте и от мен,аз не пиша,но чета всяка тема. Гледам оплаквате се че сте без зимни дрехи,преди малко пробвах моите и се оказа че и аз съм на същия хал  Heart Eyes и ми е много гот. Ето и снимка с панталона ми от миналата зима.      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7737860

# 79
Здравейте, дружина!

iva_neta Страхотно ти стои костюма, а с новите дрешки, фото няма ли да има???

krikri Аз още не съм подхванала трета, но имам из предвид и 6 кг от преди Дюкан, много пъти съм се замисляла дали в сегашната ми линиийка да ги сложа, ама да не се бъркат хората  Joy
BOHU голям кеф да мериш старите дрехи и да ги изхърляш  Laughing
tuningmania ти да не си на 15 г, и аз искам Вин Дизел, ама и срещу 400 лв няма да го имам  hahaha
Бръди мила парола има албума ти
Тони26 що лъжеш, че има нови снимки, а?  Mr. Green

Отивам да си видя скарата, че да не остана без вечеря и фурната също.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 16:32 от Byrne

# 80
  • София
Люсиии, как ми се приносиха 5 реда сини гердани  hahaha

Тунинг, а това, за което пишеш, какво общо има с любовта? Мисля, мисля, не мога да измисля.

# 81
Здравейте, момичета! Най-после се добрах до нет и реших да се обадя - и да се похваля ... - вече съм ДВУЦИФРЕНА!!!!! Simple Smile))))))))

Успех на всички ветеранки и нови дканки!

За Крикри, Бачи и Сънчето - нямам айсику (и буквата "йу" ми се губи, ама нейсе, ще я открия), а и откакто заминах, еджа сега си пуснах нет, така че затова не съм се появявала. Само да видите снимките... Simple Smile))))))

# 82
Бърди-личи си бе!
Тунинг--ша ти намерим и по ефтина.Знаех че любовта е с пари ама чак и с ценораспис newsm78

# 83
Бърди Имаш голяма разлика...давай напред  Hug

Lucie Музата ми днес не ще да дойде  Mr. Green МъЖО не ще да ме пусне на компа  Mr. Green ,че ше се развихряяяя....инъче искам отчет по ено кило тия дни,че няма вече спам инъче  Mr. Green

Byrne Не лъжЕМ бе мацко...не съм казала,че има нови снимки....ВИЕЕЕЕЕЕЕЕ ХИЕНИИИИИИИИ ТАКИВАААААААААА  newsm48

# 84
  • София
Здравейте от мен. Много ми стана мило, че сте забелязали липсата ми  Embarassed С две думи цяла седмица имахме емоции покрай търсенето на квартира... Нерви, нерви, нерви, огледи, нерви, нерви, нерви, огледи и така нямаше никакво време за нет. Все таки намерихме, доволна съм, скоро ще се местим, та може пак да поизфирясам за малко.

Гледам колко много празнуващи тези дни - честито на всички от мен накуп   bouquet  Hug   bouquet

П.С. И много снимки гледам напоследък, освен и аз да ви пусна, ама моите ще са с коремче
  Joy

# 85
Здравейте на всички и от мен! Hug
От доста време само ви чета и вече 10 дена съм на режима- спазвам всичко, започнах от 60 кг, целта ми е 54. Висока съм 164 км.
След ударния 3- дневен етап, започнах схемата 1:1, която Дюкан препоръчва за такива случаи, но честно казано по цял ден смятам кой ден ще е П и кой ПЗ и ми омръзна да правя сметки какво да готвя. Та въпроса ми е може ли да премина на друга схема, напр.2 П, 7ПЗ/ четох, че Дюкан също я препоръчва при хора, имащи да свалят малко кг/ или 3 П, : 7 ПЗ, както пише на първа страница newsm78
Приемам съвети и напътствия.
Иначе дотук съм свалила 3.5 кг
Благодаря предварително на всички за отговорите, и се извинявам, ако е питано.

# 86
До "Byrne" - Мерси, че не ме разбра и ТИ Sad

# 87
Бърди, наистина имаш голяма разлика, изглежда повече от 10 кг дори. Продължавай все така и не се поддавай на разни психоатаки  Simple Smile

Да се оплача - направих си пилешки бутчета върху морска сол. Станаха ужасно солени  Confused Какво ли обърках?

# 88
  • София
Бърди,  явно съм много смотана щом не мога да ти видя снимката...............................,   animal085  някаква парола ми иска.......................

# 89
PEPANPДобре дошла  Hug
 Много си висока мила 164 КМ  Mr. Green
Мисля,че теглото ти е доста малко за този РЪСТ   Joy

Общи условия

Активация на акаунт