С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 679
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 60
ФИЛЮДКА  kiss ЩЪ нагушкам да знаЙш  Heart Eyes Hug

Тунинг  smile3501 Поздравления за хубавия резултат....може и да имаш малко несваляне,ама нЕма СЕ пУАшиш....аз последния път уморих 2кг за 2 дни и после 10дни няма никой....пък почнах да се чудя,къде съм сгрешила,че и минералната вода обвиних  Mr. Green Ама нали го знаеш лафа...на крив х... и вуната му пречи  tooth

Поци Честита Ви годишнина...да се слушате още 100г  Mr. Green

Благодаря на всички Ви за поздравите....няма да Ви предам  Mr. Green  Hug  love001
С вас съм до край /колко сериозна звучи/  Laughing

# 61
До "ВСИЧКИ" - Благодаря ВИ за поздравите! Искате да ВИ почерпя.. ами ето - имате мен и то почти всеки ден Simple Smile Наслаждавайте ми се  smile3508До тук с хубавите неща обаче. Сега.. Моля ВИ - Помагайте! Трябва ми доверен/а Доктор/Докторка! Става въпрос за издаването на едно Медицинско Свидетелство, с вчерашна дата, за глупава болест (или проблем, че то май не е болест точно) - страх от затворени пространства! Цената е (почти) без значение! Някой случайно да може да помогне??? И още един проблем - снощи по никое време видях, че без да се усетя съм откарал на "П" 2 дни повече от 5-те. Тоест Четвъртък и Петък е трябвало да започна "П+З". От днес ще ги започна, но колко да ги карам? Имайте предвид, че не ми е никакъв проблем да изкарам само 3 дни "П+З" и да си започна пак 5 дни "П". Как ще е най-добре за свалянето???

До "farfallina" - На Шефа една от колите Simple Smile Дефакто една от мойте служебни..

До "krikri" - Не видя ли какво е "Влюбването", че се радваш така Sad

До "Elanor" - За завиждане си е - това е почти върха в автомобилостроенето. Но спокойно - след 20-ина години ще можем да си вземем по една - тогава ще поевтинеят..

До "tonito26" - Лафа е ужасен Sad

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 14:21 от tuningmania

# 62
До "tonito26" - Лафа е ужасен Sad

hahaha Не е ужасен...реален е  Wink

# 63
  • София
Мила моя Кри  Heart Eyes Heart Eyes

Помина ми да, сега остава да видим какво ще излезе с мама, че като ме заоглежда подозрително и неодобрително ... брррр! Пък една приятелка ми подари "метълска женска тениска"  Laughing и днес си я облякох и се снимах и накарах и дребчо да ме снима - малко размазано стана и освен това ме е направил с гигантска глава, понеже се беше качил на леглото  Joy Joy, обаче гледам, гледам - аз разликата си я виждам. Който не я вижда, прав му път, нали така Wink
Исках да си направя албумче преди-след, ама за да не урочасам режима реших да не се снимам преди. А и по принцип не съм се снимала много-много, та едва изрових нещо от преди, амам все пак си направих албумче - не е публично, а е само за показване на вас  Hug и паролата е ducan.
Знам, че засега резултата ми не е много видим, но се надявам по-нататък да се запълва с все по-хубави снимки Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287553

Пък вие стискайте палци за мама Wink

# 64
Тунинг - доверени медицински лица в София нямам Sad пък и сега с тези празници не знам как ще стане. Може да пробваш в частните медицински заведения, но пък дали ще се съгласят от вчера?
О-о-о-о-о имаме теб Simple Smile и ти сега като отслабнеш и на всички ни ще остане по-малко от теб :-РрРрР не е честно! :-Р
Може ли моята "порция" Тунинг (леле как звучи) да ми я завиеш за вкъщи? хихихи (къде е гъделичкащата емотикона?!?)

# 65
До "Zellena" - Гъделичкащата иконка е най-долу - втората от дясно на ляво. Иначе за порцията - взимай всичко.. както се вижда не гъмжи от мераклийки (егати анти-рекламата)..

# 66
  • Варна
Набързичко се записвам  Hug

Татит, прекрасна си.

Бърди, харесва ми как се движиш. Изглежда, като че ли си смъкнала над 10 от всяка обиколка... Де да знам. Споко, дръж си на твоето пред мама.

Честито на Поци... той ни следи тука чат-пат.

Варненската среща предстои, ама май ще сме в много камерен състав. И не знам дали някой ще носи фото.  newsm78 Струва ми се, че варненки ставаме все по-несериозни в организацията.  Embarassed

Ей тука ще направя  Hug <--- (тъй) за всички.

# 67
Бърди, тия дет не намират разлика ги прати на очен лекар!
Така добре изгеждаш като метал hahaha hahaha
Майтапа настрана, страхотна промяна Hug

Татит, преди около месец(ако не се лъжа) видях твои снимки, просто си друг човек, така сияеш, страхотно!! Hug

# 68
До "Zellena" - Гъделичкащата иконка е най-долу - втората от дясно на ляво. Иначе за порцията - взимай всичко.. както се вижда не гъмжи от мераклийки (егати анти-рекламата)..

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party Party Пу за мен! 
Хихихихихихихи Тунинг не знаеш какво си взе на главата с тоя постинг :-Р  Naughty
Взех те Тунинг, взех те

# 69
  • Велико Търново
Ама шЪ знайте, че съм гладна.....аууууууууууу...-това го измислих току-що

а, ето го и десерта, ама почнах отзад напред....   

Абе, нещо ме избива простотията, то от килцата ще да е

Ехей, момичета, влязох в един костюм, който си купих миналото лято, но така и не успях да го облека. Ето ви снимка от тогава, то все едно че е сега, щом пак влизам в него Grinning

ЕДИТ: аз съм вляво, а това е сестра ми

# 70
Набързичко се записвам  Hug
Варненската среща предстои, ама май ще сме в много камерен състав. И не знам дали някой ще носи фото.  newsm78 Струва ми се, че варненки ставаме все по-несериозни в организацията.  Embarassed

Ей тука ще направя  Hug <--- (тъй) за всички.

Чак сега стигнах до края на темичката, че я чета от преди 2 часа /нета беше ми спрял Confused/
Ще нося фотона варненската среща, така, че поне снимки ще си направим и ще ви ги пуснем момичета  Grinning да ни видите.

dorchester
пощата ти е пълна и неможах да ти отговоря. Отговарям ти тук Wink

# 71
  • Варна
Е, точно в момента нямам време да я чистя.  Joy Joy Joy

Благодаря, че ще се погрижиш за фотото.

Хора, извинявайте за спама. Адееее,  отивам да се срещам с другите мАцуни.

# 72
  • София
Здравейте дюканската банда!!! Hug

Бърди, ако щеш вярвай, но снощи те сънувах точно с такава тениска но синя и с пет реда някакви светлосини блестящи гердани newsm78 и сънувах, че съм ти объркала месеците, като се събудих излезе че верно съм ги объркала... ама нейсе,
не знам дали си мериш обиколките, но разликата в тях е очевидна на снимката!!!

А отделно като си представиш, че досега си мъкнала непрекъснато една 10 литрова бутилка вода + едно кило мляко и сега си ги захвърлила ЗАВИНАГИ - не ти ли идва да пропееш???
На мен тъй ми идва, ама не ми дават - нещо имат проблем с моето пеене околните Joy

Всичките отслабнали (и на снимка и наяве) имат едно особено сияещо изражение, като човек, който се е освободил Sunglasses Sunglasses Sunglasses От гадните сланини и от едно изражение на мъченик!!!

Филюдка, не ми говори за задържане бе човече, ние с теб трябва да сваляме бавно но славно  Twisted Evil но налятос макар и почти изчезнали, двеста на сто ще се познаем по това, че сме същите щурачки!!! ooooh!

Тонито26 - дай пак малко спам, де - виж онзи ден всичките спамещи сме ударили по един минус, еле па и Риен не се мерка Joy

Тунинг, или съм проста или по дюкански амнезирала, ама пак не можах да разбера : добре, не си влюбен в кола, но каква е пък тази жена за по 400 лв на вечер??? На това любов ли му викате сега??? newsm78
Както си сега по линийката, я почвай да внимаваш, че всеки момент ще ти налетят любовчийки ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде, весел след обед и веднага ударете по една вода, ако сте забравили!!!  bouquet

Дорчестър, къв е тоя десерт казвай бързо преди да тръгнеш, че откачих

# 73
Бърди,
има разлика и то очевадна. Peace

# 74
До "Lucie" - Не Я знам и аз каква е, но си представи, че тези, който ги снимат по модните списания, изглеждат като Баба Яга пред НЕЯ People Angel ТЯ Жената това си работи иначе - дава на всеки Господин да се Влюби в НЕЯ срещу 400 лева на вечер Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт