Споделете 79

• 28 479
  • 992
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, братчета прасенца  Grinning

В девет сутринта пороен дъжд ме застигна пред вратата на един магазин за чанти. Скрих се вътре, продавачките тъкмо пиеха кафе, ударихме един лаф и си тръгнах с нова чанта. Голяма. Лачена. Черна. От нея лъха стил и модност, такава чанта всяка жена би искала да има. Веднага я лепнах на рамо, мушнах старата вътре и  още на входа срещам колежка. Косият, завистлив поглед който хвърли към полюшващия се на рамото ми разкош, ме вдигна с два сантиметра над морското равнище и в резултат жизнерадостно я добрутвах.  А тя отпраши в неизвестна посока, с обречената въздишка на човек, осъзнал че дори да се сдобие със същия лачен аксесоар, никога няма да постигне моя финес при небрежното премятане през рамо. Нали знаете, че дамската чанта е неизследвана територия. Тера инкогнита, както биха се изразили по-начетените. Публична тайна е, че дамските чанти , специално дъната им, са изключението, потвърждаващо физичните закони за  пространство и обем.  Нито един куфар не може да поеме това, което бих могла да натъпча в новата си лачена черна чанта. Дори, ако продължаваме с научните сравнения, спокойно мога да я нарека моята лачена черна дупка.

Простете многословието ми, но ужасно си я харесвам. А на Боби и да му обяснявам, няма да ме разбере, най-много да му докарам мигренозен пристъп заради усилието да ми следи мисълта. Пък една жена да не се похвали с нова придобивка, е все едно мъж да не се похвали с бройка-манекенка.

Та така. Споделих.

п.п. Летяща, ако това ще разреди малко катрана, въпросния худ. е стара бройка, вече има прическа на бенедиктински монах и е прясно женен, за втори път. Но пък в погледа му се четеше онова "...ех, а можеше и...." Grinning

п.п.п. НМНП, не се притеснявай, репликата ми е типична сза комерсиални патки като мен, инак жените не са такива, със сигурност те обича заради сините ти очи и нежните слова, които й шепнеш  Grinning

п.п.п.п. ДжДж, ако набараш капацитета по пъпките, питай го и за моята на челото, но тихо, да не разбере Сопрано, защото ми се ще да ме мисли за съвършена, безпъпочна и прелестна.

Етиа, честит ти рожденик Grinning.
Анджи, стискам палци. Кажи за какво, че любопитство ме гложди  Grinning

# 601
  • Paradise
Днес се надявам да е хубав ден, макар и времето да не е с мен.
Днес имаме и годишнина от сватбата. Сантименти, едно-друго...

Аз не разбирам мрънканията относно "старото" Споделете. Какво било едно време, какво е сега.
Такова е, каквото ние си го правим (не че откривам топлата вода, но да си кажа).

Анджи, успех и от мен! Simple Smile

# 602
Честито, Пипинце! Безоблачни дни ви желая!

Ели, за мой близък се отнася, ще споделя по-късно.

# 603
Споделям, че на жената на Ти Си, вероятно не и е лесно. Нема толкоз фенки...  Sunglasses

Чиърз Ти Си

# 604
  • UK
Споделям, че вчера си пуснах първата коледна песен. Искам Коледа.

# 605
Май есенния дъжд докара и мързела и затова всички са се подмокрили от обзора на Сопрано, вместо да амортизират мишките си и да поразровят със собствени сили из темите. Нали знаете че Сопрано не е на снимката?
Евала, Сопрано, ти си единствения споделящ тук - редовно!
Аз и тук да споделя, че от два дни още повече съм намразил държавата ни, но Родината ми - тази с незасраните, незастроени и неизгорени планини, тази със зелените курорти, нерадиоактивните салати и необгазени градове си я обичам най-!

# 606
Елиии, кефиш ме. Дай снимки на чантата сега Simple Smile

Пипинс, честита годишнина! И честит рожденик на Етиа.

Анджи, стискам палци.

Сега стиснете и на мен палци децата вече да се оправят, че ако за пореден път отложа погачата на бебето, то по-добре да не я правя изобщо Tired

# 607
Нотар, не завиждай на Сопрано.
Повечето от нас знаят как изглежда той, но също как изглеждаш и ти.
Наистина, не завиждай.

# 608
Какво значение има външността във форума, Джули? Дребнавост ли съзирам? Laughing

# 609
Нотар, не завиждай на Сопрано.
Повечето от нас знаят как изглежда той, но също как изглеждаш и ти.
Наистина, не завиждай.

Е, ама тва не е споделяне. Кажи сега, как изглеждам аз и как Нотар, мерси!

Май есенния дъжд докара и мързела и затова всички са се подмокрили от обзора на Сопрано, вместо да амортизират мишките си и да поразровят със собствени сили из темите. Нали знаете че Сопрано не е на снимката?

Снимката ми е секси ли, не знаех. И разбира се, че е моя! Винаги съм бил аз на аватарите си.

# 610
Вчера като четох приказки на малкия, ми направи впечатление, че всички започват или с "един селянин имал 3ма сина..." или с "един цар имал една дъщеря...".

# 611
Флор, измила си лицето си, браво! Няма дребнавост, просто информираност. Нотар напомни, че не бил Сопрано на аватара си. Аз на външност не държа, явно Нотар държи  Grinning

Сопрано, не разбрах - не знаеш как изглеждаш ли? А Нотар се е показал сам.

# 612
Не, бе, Джули. Но постът ти звучи така:

Нотар, не завиждай на Сопрано. - Нещо средно е между Георги Софкин и Митьо Крика с елементи на Сергей Станишев.
Повечето от нас знаят как изглежда той, но също как изглеждаш и ти.  - Повечето от нас са повръщали при вида на снимката му и са мастурбирали на твоята.
Наистина, не завиждай. - Да, наистина, не ставай смешен, прочети пак по-горе.

# 613
 Shocked
Или аз грешно съм се изразила, или ти грешно си ме разбрал.

Ох, бих казала, че ме напекло слънцето, ама няма такова. Съвсем друго нещо исках да кажа, ама ходи обяснявай, че нямаш сестра.

# 614
Ако се появи някой с елементи от Брус Уилис, но и Фреди Люнберг, пу за мене.

Умаряте ме днес направо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт