Споделете 79

• 28 459
  • 992
  •   1
Отговори
# 675
Понеже съм много умна, реших да оправям крушката, стъпила с единия крак на дивана, с другия върху стъклената маса, с мокри ръце.
От трите рискови компоненти една и половина се реализираха- удари ме ток, 12 волта уж, но тръпката е кофти, в прекия смисъл на думата и масата се килна на една страна ( половин риск, защото можеше и да се счупи).

Имелда, върни се при нас Hug

# 676
  • под дъгата
Въъъъй  Mr. Green к'ви 'убавци в ББ! Но това с Тошко е лека гавра вече.

Честито на празнуващите днес! Добре дошъл на новия бебок!
Не ми се вярва Им да се е засегнала, но пък не разбрах Балу на кого се обиди и защо.
Нещо щях още да споделям, ама... като се сетя.

# 677
  • UK
Много мъже сме имали тук, бе, не знаех.

# 678
Синът ми притежава една много сладка категоричност за живота. Чете "Мечо Пух" и заявява след 6-та глава: Това е най- хубавата книга, която съм чел в живота ми! Разбирам го. Прочел е самостоятелно цели 3 книги до сега.  Simple Smile

# 679
  • София
Няма да се държа като примадона. Не, че не ми се иска.
Не съм се обиждала лично, защото написаните неща не бяха насочени към мен. Няма да се задълбочавам, просто искам да кажа нещо: Когато решите да изцепите нещо яко оригинално, нещо безумно смешно, нещо идващо ви на върха на пръстите като шедьовър на помислете, че някой го чете. Хитлер е избил не само евреи и простаци. Избил е много недъгави и болни хора, деца. За подобни хора във форумското порстранство пращаме всякакви емотикони и откриваме банкови сметки, събираме играчки. В живота, реалния не знам. Т.е. знам.
И когато модераторите се дразнят и бришат цинизми и тъп спамо-чат, а оставят такива постове, изводите не са приятни и оставят горчив вкус в устата.  
Може  и да преиграх.
Лека нощ!

# 680
Рокси, добре ли си сега?

Но това с Тошко е лека гавра вече.

Confused Мда.

# 681
Леле, Фло, как ли съм пропуснала да ти се изфукам досега?!

Дъщеря ми спечели първите си пари от четене. Отишли с Пётр в переменката до библиотеката, взели си книжки и Пётр казал, че тя не може да прочете своята докато започне часа. Е, наща я прочела на глас и опонента, безсилен да оспори, й дал 1 лев.  Grinning Yes!

А иначе знаеш ли какъв е зор да учиш английски на руски. 

Им  Hug Момента е изчистен, нали? Лека нощ!

Рокси, мисля, че ми се подмятат някъде записки по ТБ-Техническа безопасност. Мога да ти проведа лек курс.....

# 682
Дайте ми обзор на драмата с хитлер и Им, моля!

# 683
  • UK
Не знам за Тошко, ама са ги събрали всичките до един с такова самочувствие, толкова насериозно са се взели, включвам по време на рекламите и просто са Оо, особено тоя Камен ли някакъв такъв беше, някакъв Зак Ефрон, няма такава гнус.

# 684
  • София
Последните две страници въобще не схващам кой за какво говори.
Предполагам съм изморена. Ще си лягам.

# 685
Нищо ми няма, дружина, много сте мили Hug Просто ме нервят тъпите крушки, общо 5 са, не традиционните, ами с едни щифтчета, мънички такива. Непрекъснато някоя се размества и мине се не мине ден, от 5 парчета светещите се редуцират до 3 да кажем. В такъв момент забравям и мокрите ръце, не ми се примъква стол, ами скачам и действам. Джаста-праста съм.
Гледайте Сървайвър, по интересен е, тея от ББ изпошляха до безобразие Confused.

# 686
Рокси, добре ли си сега?

Но това с Тошко е лека гавра вече.

Confused Мда.

Рекох да изрева и аз по тоя повод (не че следя ББ, ама го гледах тоя момент).  Стана ми гнусно, смених канала. Ама като се позамислих, в крайна сметка и те са хора като всички нас..защо да не се състезават и те за  наградата (не знам каква е, предполагам, че има). Много е важно в случая дали Тошко например е кандидатствал по своя воля или е бил потърсен/препоръчан.

# 687
Да, ама не.  Mr. Green
Няма такъв артист, шапката ми скри!

# 688
Тошко се оказа подставено лице  Laughing

# 689
  • Варна
Тошко се казва Филип и е актьор с тайна мисия да се прави на Тошко Tired...

Зефс, земен и материалист нищо общо нямат според мен.
Лягам.

п.п. ох, трета съм. Ама и аз се притесних до къде ще стигнат...

Общи условия

Активация на акаунт