Споделете 79

• 28 457
  • 992
  •   1
Отговори
# 690
Стига с тоя ББ! Че не го гледам и не знам кой е Тошко.

Сопрано да вземе да ме почерпи едно малко.

Споделям, все още мразя родителски срещи, подписах 5 декларации, вече не помня за кво, пари искат, ноо ясно. Детето пък има 5 на входящото ниво по математика. Пък почти всички имат 6. Но нищо де, аз му купих шоколад и го похвалих.

# 691
Значи няма обзор за обзориста, така ли?!

Бейбифейс, едно голямо след превода, чакам си го.

# 692
Анджи ме е превела.
Малко, не голямо, че нали съм малка.

# 693
Наздраве на всички с повод......и без повод

Поздрав велик  http://de.youtube.com/watch?v=zNUaOw8vdzA&feature=related

# 694
Тошко се казва Филип и е актьор с тайна мисия да се прави на Тошко Tired...

Верно? Е тва щото превключих канала.. наистина е добАр!

# 695
Ахахаха, какъв сезон се очертава с този ББ  Laughing Чакам змиите да се изпохапят и всички пишки да се премерят.

Ох, пъпките стават все повече. Другия четвъртък ще изглеждам като шаркава, ако продължава така  Crossing Arms

# 696
Тошко сгафи само като се здрависа. Но дори мен подведе. Браво на Филип.

# 697
Забавно ми е да се занимавате цял ден с мен, не крия, хохо!
Благодаря за вашите аплодисменти и емотикони! Вие сте най-прекрасната публика!
Благодаря на Бог за дарбата, на Токича за аранжиментите и на инж. Митко Димитров за шанса.

Мохохо! И после кой бил най-самовлюбен...

# 698
Забавно ми е да се занимавате цял ден с мен, не крия, хохо!
Благодаря за вашите аплодисменти и емотикони! Вие сте най-прекрасната публика!
Благодаря на Бог за дарбата, на Токича за аранжиментите и на инж. Митко Димитров за шанса.

Мохохо! И после кой бил най-самовлюбен...

Не завиждай, новак!

# 699
  • София
Споделям, че ви чета тайно вече 5 теми, че набрах смелост да се включа предишната нощ, след коментара на Сопрано-в.
Споделям, че днес е особен ден в моята биография - хе хубав, хем грозен, хем дъждовен, хем влюбен, хем .....
Обичам да ви чета, Споделете!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 700
Няма да се държа като примадона. Не, че не ми се иска.
Не съм се обиждала лично, защото написаните неща не бяха насочени към мен. Няма да се задълбочавам, просто искам да кажа нещо: Когато решите да изцепите нещо яко оригинално, нещо безумно смешно, нещо идващо ви на върха на пръстите като шедьовър на помислете, че някой го чете. Хитлер е избил не само евреи и простаци. Избил е много недъгави и болни хора, деца. За подобни хора във форумското порстранство пращаме всякакви емотикони и откриваме банкови сметки, събираме играчки. В живота, реалния не знам. Т.е. знам.
И когато модераторите се дразнят и бришат цинизми и тъп спамо-чат, а оставят такива постове, изводите не са приятни и оставят горчив вкус в устата. 
Може  и да преиграх.
Лека нощ!

Имелда, моля за извинението ти и официално.
Пишейки, не мога да се съобразявам с всичски потребители.
Много ясно, че ми вадите линка от контекста и на постинга, и на предхождащите постинги.
Ако се съобразявам с всички потребители, би означавало да пиша единствено в темата къде вали? В разград вали, тих, напоителен дъжд. Да, ама не. току що рискувах да засегна чувствата на потребител, имащ загинали близки при наводненията.
Колкото до модовете, ползвай опция информирай модератор.

# 701
  • UK
Инка, ти си в първа фаза, после ще обичаш да чете и пишеш, после вече няма да обичаш Споделете, но пак ще пишеш. После няма да ти пука. Тук сме на различни фази, повечето предпоследна. Simple Smile

# 702
Сега пък и аз нищо не разбирам. Им, Вълк?

# 703
Кифле, честито  bouquet

Хайде стига толкова! Всички мъже в темата са красиви, като:
- Сопрано е най- забавен и чаровен
- вълкът е най- улегнал и мъдър
- сели е най- самовлюбен и игрив
- пътуващ е най- спокоен и уравновесен
- зеФс- най- земен и работещ
 Laughing
За НМНП нямам особени впечетления, защото почти никога не преглеждам музикалните линкове.
Туй то  Hug! Отивам да си сипя едно. Хайде наздраве на всички!
И особено на Кифлата и етиа   bouquet!
Нотар пропусна.

НМНП - най-съпричастен и добросърдечен, някак слънчев ми си струва, излъчва положителна енергия.

ЛД съм, между две партиди картофи за пържене да се вмъкна и аз в темата, ама ме мързи да изляза от профила на мъжот.

# 704
Вълк, хитлер е бил природно бедствие с група загинали ли? Не знаех.

Ако до 3 минути нямам обзор на драмата, ще имигрирам в спамочата и ще им правя обзори през час!

Общи условия

Активация на акаунт