Споделете 79

• 28 421
  • 992
  •   1
Отговори
# 750
Добре че не питах в КМ  Laughing Щяха да ме навикат, че не съм в крак с модите.

В училището на Стеди униформата е шотландско каре - плисирани полички и елек за момичетата, черен панталон и елек с папионка за момчетата .

# 751
Да се оплача - снощи , във зверски претъпкания автобус 94 ми откраднаха телефона  Confused Не ме яд за апарата (беше Нокиа 6300 ) но вътре имах снимки и видеоклипове на детенцето ми ,както и координатите на приятели и роднини.Даже не съм разбрала как е станало.Слава Богу че поне парите ми и документите са непокътнати.Така че - пазете се хора ! Не че не си го знаете де,но като се качвате по претъпканите гадни автобуси - пазете се !   Confused

# 752
Ех, близначе...
На мен ми откраднаха един телефон, в който имах мои голи снимки до кръста Embarassed Срам, срам. Laughing

# 753
Не се притеснявай Ео.
Ако са били от кръста надолу, никой няма да те познае. Е.. почти никой.  Laughing

# 754
Абееее. Баш на ц*ц*те си бяха  Mr. Green Бях ги пращала на Ицото в любовни ммси.
Младост нерадост  Joy

Тютю. Един колега, дето много му се ядосвам и само му се карам, ми подари диск, оригинален Вивалди, 4те годишни времена.  Shocked
Това може ли да се счете за подкуп ? А ако взема диска и продължа да му се карам, когато прави грешки, лошо ли ще е ?   Laughing

# 755
Летяща, благодаря, че ми напомни за тази песен. Намерих варианта, който на мен повече ми харесва.

На морето една баба ме попита Пепи момиче ли е, защото беше с розова блуза Laughing

# 756
  • под дъгата
Ео, едното няма нищо общо с другото.  Wink

# 757
Малкият подкуп е обида и за двете страни.

# 758
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Студ на кутийки, мраз на филийки ... бъг в системата отчитам- не мога да се стопля

# 759
Малкият подкуп е обида и за двете страни.
Ниската цена е обида за клиента.

# 760
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че днес не съм пила кафе. Продължава да ми е гадно в синхрон с отвратителното време. Вождът е на АБ от вчера - надявам се, че съм постъпила добре като се предадох и го накарах да започне приема.

Споделям, че вчера насмотах много здраво милото. Не се гордея с това, но този път няма да му позволя да се оставя така на течението. Нямали сме пари, нямал време - ами дай да се пребием някъде с тая кола тогава, че да ни олекне. Щял да кара бавно - мале като го почнах. Просто не мога да повярвам как изобщо му минава през главата, че ще му позволя да ни кара без чистачки на дъжд в полумрак, ако ще с 20 км/ч да пълзи.

Розовото вече не е женски цвят.

# 761
Помолих ви вчера да стиснете палец децата да се оправят, подминахте ме и бебето сега е с разстройство(все някой трябва да е виновен) Crossing Arms

# 762
Дуци, кърмата ти е нехранителна и се е разстроило детето Mr. Green

# 763
В службата, по повод превенция на корупцията ни раздадоха стикери - червен триъгълник, в който има нарисувана пачка долари с крачета, а на червените ленти по трите му страни е написано "Подкупът е вреден за всички". Зевзек-клиент е добавил на нашия с перманент маркер "останали" и сега надписа гласи: "Подкупа е вреден за всички останали". И това на вратата на моята стая  Laughing Най-големия подкуп дето са ми давали, е топла баничка. Без угризения я изядох.

На предишна месторабота ми предлагаха 3 000 лева. Ужасно се обидих. Първо, защото са решили, че могат да ме купят, и второ, защото са ме оценили толкова евтино.

# 764
Дуци, кърмата ти е нехранителна и се е разстроило детето Mr. Green
Каква кърма, тя е на свинско вече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт