Споделете 79

• 28 685
  • 992
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Аз пък снощи пътувах от Варна и както никога успях да спя в автобуса. Събудих се в Шумен, Търговище, Търново и после в София, голям кеф. Сега трябва да разопаковам багаж, който, както винаги, не влезе в употреба, ама нищо, и после трябва да ходя на кино да гледам филм, който не ми се гледа, ама ще ида, какво да правя.

# 241
Напомням на елист, че ми дължи едно бурканче сладко от смокини. Отдавна трябваше да го получа.
Честит празник! Българското знаме на гугъл много ме радва.

# 242
  • Sf
Софиянки, помагайте Simple Smile

В сайта на Булсатком няма информация дали имат каса в Бизнес парк, Младост 4. А дамата, с която говорих от централата им, казаха, че имат.

Та въпросът ми е: Знаете ли дали имат каса в Бизнес парк, Младост 4 БУЛСАТКОМ?

/сайта им разгледах, в контакти - няма/

Благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 243
  • София
Споделям семейна идилия: От детската стая се дъни метъл, на фона който Кирил пише тиренца с очевидна досада.
От моето бюро се носи Стинг, на фона на когото си пиша буквички на иврит, прехапала езиче. Подготвям се за следващото домашно на сина си.
От кухнята се носи шум на течаща вода, на фона на който мъжът ми мие чинии и пуска пералня.
От устата на дъщеря ми се носи неопределен фалциран писък, на фона на който би трябвало да мине за русалка.

Елист, донесете рибата, баницата ще я уредим с Пътуващия. За Юнг не знам, обаче ако баба ми можеше да ме види да ям с ръце.....

# 244
Напомням на елист, че ми дължи едно бурканче сладко от смокини. Отдавна трябваше да го получа.
Честит празник! Българското знаме на гугъл много ме радва.

Добър ден, Флор Grinning, сладкото е готово. Нова реколта, още изстива. Прати адрес на ЛС. 

Имелда, и сладкото, и сладкото. Каква риба е подходяща?

# 245
Пепи убил някакво котенце като го хвърлил в земята, защото го одрало. Баща ми бая го наби. Мъчно ми е за котето. И за детето.
Може ли днешният ш*бан ден да свършва вече?!

# 246
Е, детето едва ли го е направило умишлено с цел да го нарани, а по-скоро се е защитило първосигнално...жалко за котенцето, но пък и да биете детето няма смисъл.
Наистина един такъв ден днес...да минава по-бързо и всички да оздравяват бързо.

Честито на Ео и Лорда! Еовинчета и Лордчета им пожелавам още веднъж.

А ще замоля дамите Елист, Флор и Имелда, както и всички с такива намерения да спрат да говорят за такива неща като сладко от смокини и баници, че за някои това са само миражи  Laughing

# 247
естер, за да си спокойна ще уточня, че сладкото няма да го ям, а ще го ползвам за примамка.  Sunglasses

# 248
Флор, успокои ме малко, ама съвсем малко, защото явно аз пък от своя страна лесно влизам в примамки  Crazy

# 249
  • София
Дъщеря ми се кълчи невъобразимо и се плези "Езикът ми е като на Джин, великански!". Има се пред вид Джийн Симънс  ooooh!

# 250
А коя е глазурата на секса, а?

И аз искам да знам отговора на този екзистенциален въпрос  Flutter

Днес се чувствам много по-добре от вчера по това време. Благодаря, спасителко! Wink

Все не намирам време да си прибера летните дрехи. Не искам да пуска лятото да си ходи и това си е.

Син ми е твърдоглав не само в преносния, но и в прекия смисъл. Разбра се, след като се опита на два пъти да пробие дупка в пода с нея, като се засили от втория етаж. Подозирам, че след време ще си имам проблеми с това.

Отивам да се разхождам по семейно му.

Поздравления за всички българи!   bouquet

# 251
естер, за да си спокойна ще уточня, че сладкото няма да го ям, а ще го ползвам за примамка.  Sunglasses
да, Флор, ужасТна си!
сладкото пращайте на адрес
 Русе, Библиотеката, за Бумеранг, до поискване.

# 252
И аз съм от баш твърдоглавите. Опитвала съм да пробия дупка в стоманен мост с главата си, дори като за професионалист, без засилка, а ей така небрежно...е главата ми е дървена, ама и мостът оцеля. Също така съм експериментирала още с прозорец, бойлер и други битови уреди. И те дървени, но главата ми повече.
За преносния смисъл мисля, че примерите са излишни.

# 253
Защо ми се струва, че Бумеранг остава с една приятелка по- малко? Thinking

# 254
За баница с риба се използва каквото има под ръка.
Важно е скоро да е умряла.
Заговорът с примамките не го разбрах!
Кълва на тъмен шоколад , домашно приготвиено сладко ,но регионално , а не изпратено до поискване.

Общи условия

Активация на акаунт