Споделете 79

• 28 646
  • 992
  •   1
Отговори
# 285
Няма свестни риалитита тая година. Нито ББ смятам да гледам, нито танцуващите, нито Сървайвър, за изневярата да не говорим изобщо.

Иначе обещах на една приятелка да й намеря линка към една тема от ДиС, за изцепки на свекървите, ама не успях да я намеря, нямам идея как се казва, търсих, търсих, не успях. Ако някой случайно се сеща, ще съм благодарна.

И аз нямам идея коя е въпросната тема, но ако не успееш да я намериш, мога веднага да ти спретна една такава - анонимна. Гарантирам, че Татти няма да се усети поне до 3та страница  Mr. Green

# 286
  • Варна
Здравейте!
Като медийно зомбирана малко по природа и повече по образование изгледах чинно ББ/ денсинг старс не ми влиза в психо- профилно- интереса за медийно шоу/. Максимално се изкефих, че са само жени/е, почти само жени хайде/. Сега ще си гледам бг-мамма в медиен вариант, ама по- гаден  Mr. Green. Още не мога да предвидя на 100% до къде ще се прострат с гаврите, но нов шеф- нови похвати.
За питащите споделям, че не съм се отказа от воаяжа до Русе- просто нещо го възпрепятства. Ще дойда Деб и ще видиш ти  Heart Eyes!

Дуци, взе ми първенството по гледане на три деца с по близо девет месеца разлика/емотикон поклон/.
Обичам ви! Наздраве!

# 287
  • UK
Не знам за риалититата, но изнверяващата глупост току що умря. Поне би трябвало да умре, то беше ясно че е нагласено, но последните 15 минути на Господарите бяха тотално убийствени за него. Но едва ли.

# 288
# 289
  • UK
Да, точно тези, ужасно ти благодаря. Абсолютно невъзможно ми беше да се сетя името.

# 290
Няма свестни риалитита тая година. Нито ББ смятам да гледам, нито танцуващите, нито Сървайвър, за изневярата да не говорим изобщо.

Няма, да. Навремето кви риалитита имаше, ехеееей...А нас питаш ли ни със Стоян, Стефан и Егмонт, как я караме толкова години наред. Изброените от теб по-горе поне имат край...

# 291
  • UK
Имаш разрешението ми да се скриеш там, където първо ти дойде на ум. Grinning

# 292
Споделям, че ми се иска дългият уикенд да не свършва, би било хубаво седмицата да започва от вторник. Споделям пай от сини сливи, явно заради това изчезна Сливко. Ще храня семейството си с пасти след време, щото освен сладкиши, нищо друго не умея.
И на мен Дуци ми е пример и искрено й се възхищавам, явно съм пъзла и то голяма.
Риалитита ще позяпвам отвреме навреме, от простолюдието съм, освен това съм и руса.
Споделям, че искрено ме разсмяха последните 2 поста Wink, но отново се чувствам у дома си, след последното Споделете, в което нито ми се четеше, нито пишеше. Татти е прав, че някои хора бъркат спамо-чата с тази тема, а има голямаааа разлика.

# 293
Споделям, че в момента тегля всичко на Manu Chao и се чудя на себе си  - как така това не се е случило до сега. Да се е.. у интелектуалеца Simple Smile Абе, този пич преди време не направи ли концерт в БГ? Кажете ми, че НЕ!

# 294
 Ману Чао беше тук, да, човече, който не мога  да разпозная.

Селинджър наивитета ти, относно анонимността на интернет пространството граничи с малоумие. Новаците са много забавни понякога

# 295
Пия Мавруд и слушам Делириум (в ремикс на Тиесто, още ме държи).
Сама съм, с две спящи деца.

# 296
Хаха, не знам дали е бил тук, но този дето му прави клиповете е гениален.  Grinning

# 297
Сама съм, с две спящи деца.

Блазе ти. И двете деца са будни, като малкото е и нервно, че е будно, но продължава да будува  ooooh! В този момент "сама, с две спящи деца" ми звучи като манна небесна  Laughing

# 298
Ману Чао беше тук, да, човече, който не мога  да разпозная

Селинджър наивитета ти, относно анонимността на интернет пространството граничи с малоумие. Новаците са много забавни понякога

Кифлич, аз не се крия от никого бе...Кво ти става?! Всички знаят , че това съм аз....Или нещо не схващам....?! Или просто искаш да ми кажеш,че съм малоумен? Simple Smile

# 299
[Блазе ти. И двете деца са будни, като малкото е и нервно, че е будно, но продължава да будува  ooooh! В този момент "сама, с две спящи деца" ми звучи като манна небесна  Laughing

Лошото е, че утре ще съм пак сама, с две събудени деца. А едното е на училище от 7.20  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт