Споделете 79

• 28 589
  • 992
  •   1
Отговори
# 360
даже забранява на приятелката си да си епилира краката  Joy

това ме озадачава

# 361
Аз в техникума имах едно гадже, беше си направила пътечката като емблемата на найки. Страшна беше тази. Гимнастичка. Спортна мацка.

# 362
даже забранява на приятелката си да си епилира краката  Joy

това ме озадачава

Aз също имам един такъв. Казва, че ако няма разтителност на триъгълника се чувствал педофил.

# 363
Съпругата ми има страхотно окосмяване и много ме възбужда. През есенно-зимния период не прави никакви епилации. направо обожавам гъстите и черни подмишници които целувам с голямо удоволствие.
Споделям, че това ми дойде в повече. Бива перверзии, ама да дъвчеш потни къдрави косми....

# 364
Каква градинарска тема!
Направо ме хвърляте в размисъл.
Не е ли по модерно да има татус в момента?

# 365
Че какво озадачаващо има, така е решила природата, следователно е целесъобразно.
Природата е работила вържу жените посредством еволюцията 50 хиляди години,
обезкосмяването няма 50.

# 366
Нямам претенции дали една жена да е космата или обезкосмена. Озадачи ме, че на марчето познатия забранявал на гаджето си да си епилира краката. Иначе растителността си е личен избор да я има или не.

# 367
Нямам претенции дали една жена да е космата или обезкосмена. Озадачи ме, че на марчето познатия забранявал на гаджето си да си епилира краката. Иначе растителността си е личен избор да я има или не.

ми забранява, а който е глупав изпълнява забраните
има и такива случаи, нищо озадачаващо няма  Simple Smile

# 368
За мен има Simple Smile затова и се озадачавам, че има глупави, които да изпълняват Simple Smile

# 369
За мен има Simple Smile затова и се озадачавам, че има глупави, които да изпълняват Simple Smile

хора всякакви
на мен, ако някой тръгне да ми забранява нещо, най-много да предизвика смеха ми
ай стига спам  Blush

# 370
Болна съм. Първо двете деца, сега и аз. Искам да си легна, някой да ми направи пилешка супа и да спя. Студено ми е. А навън едно слънце се е облещило.

# 371
Кейси, ако ми беше под ръка с удоволствие щях да ти направя супа.
Мога да ти пратя Laughing

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 18:45 от Дуци

# 372
О, Кейси. Съжалявам, че няма кой да ти направи супа.
Споделям, че ми харесва аватара на Кейси, но не и новия албум на Металика.

# 373
Стига бе, как може да не ви  харесва. Аз отново се чувствам на 17 слушайки го.

Всъщност, супата е по-скоро мечта, защото бързо ще отиде в канала на тоалетната чиния. Но пък в такива моменти се отслабва. Всички се борим за 3-4 кг по-малко, нали  Laughing

# 374
Кейс, стига рева.
Хващай една вкусна американска супица и за 2 минути е готова в микровълновата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт