Споделете 79

• 28 589
  • 992
  •   1
Отговори
# 480
Не е Лиса!

# 481
Има по-важни неща от това да се напием или вдигаме наздравици от сутринта.

Защо ме намесвате в спамърският си конфликт? Та аз дори не съм се обадил?!

# 482
Има конфликт ли?
Ок, Селинджъре, поздрави Лиска Simple Smile

# 483
  • о`майна лунна нощ е
Тони, не визирах конкретно теб! ... не приемай думите ми буквално.

# 484
Не намирам Естер за лигла. разбирам я, или поне полагам усилие.
Не ми пречи. По-добре да се чувстваш кофти, отколкото нищо да не чувстваш.

Волфи казал точно каквото мисля и аз.
Винаги съм се страхувала не от момента, в който ще ми е мъчно и ще потъвам в собствената си неутешимост, а от момента, в който бих могла да спра да чувствам.
Безразличието и безчувствието за мен са най-големите наказания, които всеки човек би могъл да си причини.

Да страдаш, защото си загубил любимо същество, защото са ти причинили самота, защото са взели единственото, което имаш е възраждащо състояние, което води след себе си опита да цениш хубавото в живота.
Освен това какво значи да си лигла? Лиглите са безчувственици имитиращи емоции.

# 485
А, не, аз съм лигла и съм чувствителна.
Спирам спама!

# 486
  • Русе
Искам да пратя голяма прегръдка на Естер. Ако съм проследила добре началото на това й състояние (началото в темата) от преди известно време, мисля, че знам причината.
Огромна прегръдка ти пращам!!!!!! Не похабявай себе си! Пази се! Някой неща, колкото и мъка и болка да ни причиняват, не могат да се върнат! Единствения лек за това го знаеш. До тогава се радвай на живота, за да запазиш себе си! Защото, знаеш, трябва да си ОК, за да може всичко да си дойде на мястото след време!  Hug

# 487
  • UK
Защо пак намесихте МГМ, тоя път какво е направила, че не съм присъствала и пак пропуснах.

# 488
  Естер ето вече може да се почувстваш по-добре, не си единствената лигла в темата, цяла групичка има и тя винаги ще дойде да те успокой, че не си чак толкова лигава, не ме слушай мен какво говоря.
  Селинджър, не просто лелички, докачливи лелички без чувство за хумор.

# 489
Споделям, че не съм лигла, не съм сополива и не обичам да готвя.

Тати, знам, че ни обичаш и за това ни наглеждаш толкова често, но не се кахъри за нас.  Ще дойде ден и ще излезем от пуберитета. Тогава ще се гордееш с възпитаниците си. Обещавам ти.  Grinning

Сели, поради факта, че непряко ме нарече лелка, ще търпиш наказание. Поради тежестта и жестокостта му, ще ти го опиша на лични. Все пак Ел още не е родила.

МГМ, ролята на вечновиновен ти се присъди в твое отсъствие. Сори,   bouquet

Аз, желязната безчувствена кучка.  Sunglasses

Мога ли да те цитирам?!  Grinning

# 490
О, съвземете се! Да изживяваш наистина болка не е равносилно да оревеш орталъка. И ако сте честни към себе си, ще си го признаете. Броят сълзи не е равно пропорционален на силата на болката.
Но какво разбирам аз от любовни терзания? Аз, желязната безчувствена кучка.  Sunglasses
Сел, прав си за лелките.  Laughing

# 491
http://www.youtube.com/watch?v=4cgCDHz6G1s&feature=related
Това ми е най-мощния антидепресант, все едно че бурлаците се напъват да ме измъкват от блатото.

уникално е това. Евала на който го е качил в тубата.

добре, че естер ще оцелее и ще мине през този период от живота си въпреки нашите съвети Simple Smile

# 492
  • UK
  Естер ето вече може да се почувстваш по-добре, не си единствената лигла в темата, цяла групичка има и тя винаги ще дойде да те успокой, че не си чак толкова лигава, не ме слушай мен какво говоря.
  Селинджър, не просто лелички, докачливи лелички без чувство за хумор.
Чувството ти за хумор е ужасно на място, няма две мнения, да. Ама ние сме лигли, плачем, когато ни се случи нещо лошо, ужас.

# 493
Знам каква е реалността, но реалността за мен е такава, каквато я усещам.

Toчно по това болднатото се различават по-емоционалните хора от по-прагматичните. В последното не влагам никакво негативно звучене, но на мен също тази перспектива - "да стъпиш на земята", винаги ми е била чужда. Пък и всеки, дори най-големият прагматик, направен от стомана, живее в собствена реалност. Може би малко поосакатена от емоции, но все пак негова реалност. Въпросът е доколко ни се иска да разберем реалността на другия.

А това да се научиш да показваш слабостта си ... го разбирам чудесно. Трябваше ми много време и усилия да разбера, че ако не споделям емоциите си, ако не покажа, че понякога ми е адски трудно да се справям с живота (знам, че звучи драматично), ще градя едно много фалшиво Аз - една персона, с която имам много малко общо...Вярно е, че количеството сълзи не е пропорционално на количеството болка, но пък при някои хора е добре да се научат и да плачат.

И понеже спомена загубите - много трудно се преживяват наистина. Преди няколко години се наложи да се разделя (обстоятелствата бяха такива) с един човек, с когото виждахме заедно бъдещето си. Физически него го има, но просто пътищата ни трябваше да се прекъснат. Та... не бих казала, че съм го преживяла. Да, връщаш се "в съзнание", но трудно можеш да обясниш откъде е тази постоянна тъга в очите ти.

И едно музикално поздравче, преди да свърша пакета с носните кърпички Wink Като навляза в депресивния лад, винаги се сещам за Земфира ...

# 494
Чувството ти за хумор е ужасно на място, няма две мнения, да. Ама ние сме лигли, плачем, когато ни се случи нещо лошо, ужас.
Защо си мислиш, че се шегувам?

Общи условия

Активация на акаунт