Споделете 79

• 28 420
  • 992
  •   1
Отговори
# 735
Много обичам да дойда сутрин и да чета служебни имейли. За 5 минути минавам през всякакви душевни състояние. От ярост до размазващ кеф. Някакъв колега така хубаво е насолил шефа, че направо се кефя. Ми с техните тъпотии време беше някой да им се сопне. Ненавиждам ги вече. Лъжльовци. И един огромен имейл какво щели да направят за нас догодина, остана и да им повярвам. Rolling Eyes

# 736
  • София
 Добро утро!
И аз съм от ранобудните, ама за утре си обещавам, че ще спя, спя, спя...което най-вероятно няма да стане, но пък ще си помечтая.

Синчето е с хрема, ама и аз да спя на земята в тоя студ и аз ще съм така, че и по-зле.

# 737
Чета ви жадна и със студени крака. Не смея да си направя кафе, за да не стресне пиукането малкия змей. По подобна причина не влизам и в спалнята да си взема чорапи. Маймуна с маймуна, няма 10 кила още, а ми завъртя целия свят Blush

# 738
ДУ!
Хехе, днес е хубав ден! Нищо, че вали, нищо, че е мрачно. Всяко нещо започнато днес ще е на късмет. Simple Smile

Ния също обича да сяда в мен като съм на компа. Като съм във форума гледа аватарите и се радва на снимки на деца, цветя и ядосани лелки. Пускам и Тубата с някоя любима песен и така мога спокойно да свърша работа на половин екран. Mr. Green Възползвам се от намалението, че след някоя и друга година вече сама ще се спрява с компа.

За студени крака и ръце, Роксик, мога да ти препоръчам 20 мл коняче с ментов чай или горещ ром с мляко.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 09:36 от Мишона

# 739
Спи ми се. Много. Дзвера нощес ме буди много пъти. Удря си тиквата, рева. Последния път като ревна го намерих седнал в леглото. Погледна ме нещастно и ми вика Ам, ам.  Жаден беше завалията, изпи куп вода. И сега заради неговото ам ам аз съм като пребита.
Маймуна с маймуна, няма 10 кила още, а ми завъртя целия свят Blush

# 740
  • под дъгата
Харесвам есента и Диана Експрес /Пътуващ, благодаря!/, но този непрекъснат мокреж започна да ми действа банално подтискащо.
Заблуди ме, Тошко, много добре, свалила съм гарда. За питащите - "Тошко" го играе лице с ментално увреждане и се справя перфектно.
Бубка, шшшшт, моля те, за херпесите, че вирусите и по нета ходят, преди време от Сопрано прихванах  Laughing
Пожелавам ви слънце!

# 741
ДУ, споделящи!

Рутинно пускам тази сутрин ТВ-то и о, ужас! Няма VH1! Сега как да започна приготовления? Все едно съм ослепяла или оглушала, терсене ми е.

Харесвам есента и Диана Експрес /Пътуващ, благодаря!/, но този непрекъснат мокреж започна да ми действа банално подтискащо.

И на мен тоже! Това холандско време ми влияе доста негативно на настроението. На либидото май не.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 09:57 от eta

# 742
Фрида'с бак.
Имам много работа, но да знаете, че съм тук и ви наблюдавам.

# 743
  • под дъгата
Сним-ки! Сним-ки!
Не ща почерпка, искам снимки, Фрида  Grinning

# 744
  • София
Фриделе, червена обувчице за душата ми, добре си се завърнала!

# 745
Уелкъм бак, Фрида! Драго ми е да те видя. Много добре звучи Фрида Ведра.
Успах се тази сутрин, криво ми е и ми се спи.

# 746
# 747
Добрютро, братчета прасенца, навън усърдно вали, кафето ми е прекрасно, цигарата ми върви екстра, Боби мълчи умно и днес го гледам с онова доброжелателство, с което сестрите в психиатрията наблюдават питомците си. Причината? Боби беше вестоносеца на добрата новина за увеличение на заплатите. Освен това, от вчера съм с онази тръпка в стомаха, която изпитвах като млада(хаха), когато се канех да направя нещо неразумно, но сладко. Нямам търпение да дойде другата седмица. По две причини- имам рожден ден на първи, а ще го празнувам два пъти- и на втори  Grinning

За да не ходя в КМ, да се излагам евентуално, я ми кажете, мъжете носят ли розови ризи? Боби е с такава, с пепитена вратовръзка. 

Фрида, Фрида,  Hug

# 748
Носят, ели Simple Smile
Кой е Боби, аз пак съм оттървала?

# 749
Носят.
В училището на Ники има униформа, която включва вратовръзки. Розови за момичетата, сини за момчетата. От миналата година момчетата са си избрали розови, момичетата сини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт