ПОМОЩ ЗА ИМЕ на МОМИЧЕ с А

• 9 701
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Анжела . Аз докато бях бременна и още незнаех пола на детето за момиче си бях харесала Анжела и Яница е после се оказа ,че е момче и се казва Александър

# 77
Честито! Да ти е живо и здраво детенцето и само хубави мигове изживяни заедно!  bouquet

# 78
Моята щерка се казва Анжелика и галено и казваме Анжи. Ако преди се бях сетила за името
АДЕЛИНА така щяхме да я запишем.

# 79
Аз също търсех име с А и по възможност да празнува на Архангел Михаил-тогава ще се роди;
Най-много ми харесва Анджела;
Иначе Аксиния ,Аделина,Анабела ,Андреа ,Адриана;

# 80
От изброените най-много ми допада Анжела Simple Smile Най-любимото ми име с А е много близко -->  Анджела Simple Smile смятам че е много нежно и красиво   bouquet Другите ми предложения са: Андреа,Анабел,Аделина и АдрианаSimple Smile Успех в избора  Peace

# 81
от изброените единствено Алексия

С буква "А" за момиченце ми харесват много имена,моите предложения са: Андреа, Алисиа , Адриана , Анджела , Анджелина, Александрина, Алекса
Успех в избора Simple Smile

# 82
# 83
  • Русе
Андреа

# 84
# 85
  • Stuck in a moment
Албена, Адриана, Ангелина, Анна.

# 86
и аз мисля сега име с А или В за моето бебче. с А ми допадат най-много Андреа, Александра

# 87
Имам кака Която се казва Анджела , а сега бебчето което очаквам пак е момиченце и ще се казва Аврора Flutter

# 88
  • Германия
От изброените нито едно. Иначе Адриана Heart Eyes също и Алина.

# 89
  • Страната на чудесата
Аз харесвам името Алета (така се казва и сладката щерка на една приятелка). Анастасия също е хубаво и силно име с А.

Общи условия

Активация на акаунт