Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно кърменето, увеличаване на кърмата, справяне с коликите, както и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член на семейството. Съветите включват идеи за стимулиране на лактацията, утешаване на бебетата и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член в семейството.
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи след раждане?
-
Какви са преживяванията на майките по време на раждането?

В чудо се видях.......
Може ли бебе на тяхната възраст да е злоядо???
Ама беше много приятно,едно топличко и хубавичко и добре се разкарахме!!
Аз нали я оставям сама да се събуди и към 2.30 като се размърда и реших че и е време/беше яла в 22.30
Едва 45мл изяде!Мале как се уплаших и на мъжа ми разправям "край това дете не е добре"
И особено по мама и по плочките!
На мех!И още повече личат стриите като се свие корема малиии 
Стискам ви палци всичко да е ОК!!
Още от родилния дом щом започнахме да се кърмим усещах неутолим глад след на бебка храненията-глад и жажда ,страшна работа .И сега съм така ,все ми се яде-свекърва ми ми сипва супа и се радва ,че всичко съм си изяла ,а аз питам за още
Така че при мен свалянето на килограми ще е след като приключим с кърменето...ама си заслужава да си ходя дебела щом бебка ще яде най-доброто за нея...
или може би Яна е започнала повече да яде???