Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно кърменето, увеличаване на кърмата, справяне с коликите, както и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член на семейството. Съветите включват идеи за стимулиране на лактацията, утешаване на бебетата и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член в семейството.
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи след раждане?
-
Какви са преживяванията на майките по време на раждането?
така ли беше

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

А къде се намира магазина?Ще изкараме карта от Нета ,ама София ми е много мътна на мен,та ако дадете някакви ориентири ще съм благодарна
Това вече веднъж го преживях и сега лудвам

Не мислех, че ще имам кърма, но се оказва, че е достатъчно към момента - дори се цедя, защото Вики неможе да ме изсуче. Вече му давам само едната гърда на ядене и след това доизцеждам. Доставя ми удоволствие да го кърмя, независимо от кървавите зърна - а доста кръв тече. Малко се притеснявах, че му давам да суче кърваво мляко, но ... Друг да е с моя проблем? 

То това не е голям келепир, де, защото и те са ми много, но все пак....Свалям много бързо- почти по килограм на ден, както след предишните бременности....обаче внимавам да не ям много, за да не ги кача после със същата скорост. Пиенето на много течности върши засега чудесна работа срещу прекомерния апетит.