Нашите "специални" деца с ДЦП-4

• 69 971
  • 578
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ти от сърце ajeliya за бързия отговор,надявам се всичко да мине успешно и резултата да е добър GrinningИмаш прекрасна дъщеричка,много е красива малечка HugБлагодаря още веднъж!

# 481
adjeliya, моля те разбрах че се снабдяваш с радедорм от Румъния ... аз също имам връзка там, но ми кажи как става? от там ли вземат зелена рецепта или ти от тук? какво да се пише - нитразепам, нали? Моля те кажи ми бързо .. Praynig
Рецептата взех от личния лекар на Сиси.
Да, казва се Nitrazepam-5mg.
neli_1212 , няма за какво. Hug

# 482
ajeliya, значи с наша зелена рецепта става там?

# 483
bg mama пощенската ти кутия е пълна, имам да ти кажа нещо.

Изчисти я, моля те, и аз искам да ти кажа нещо.

Поизчистих я,но 10 лс са ужасно малко Embarassed.До де видите да драснете пак ще е пълна Embarassed.
Имам рег в продавалника,там по вися,ника там е bg.mama а във форума съм diva_616 newsm78

# 484
ajeliya, а колко струва лекарството в Румъния? Една опаковка радедорм (нитразепам) е от 20 таблетки, нали? Аз взех рецепта от нашата лекарка и в понеделник я пращам там. До края на седмицата се надявам да дойде лекарството. А на вас как ви действа? Много ли успива? По-различно ли е от ривотрил?

# 485
iva i , писах ти на лични.

# 486
Аjeliya,Честит рожден ден!

Пожелавам ти много здраве,щастие и хиляди усмивки! Hug  bouquet

# 487
Ажелия, и от мен честит рожден ден! Много здраве ти желая, на теб и на всички около теб, и дано всички добрини, които си правила (на мен включително), ти се върнат стократно!!!   bouquet

# 488
  • Варна
Ажелия Честит Рожден Ден и от мен. Нека всички твои желания бъдат мой пожелания. И нека най съкровените ти мечти станат реалност.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 489
ajeliya честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти всичко което искаш да ти се сбъдне,здраве и късмет във всичко !
Честит празник мила  bouquet

# 490
Бони,Честит празник! Hug
Бъди жива и здрава!
Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води
пътят на твоите мечти!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 12:48 от kevi_geri

# 491
Сърдечно благодаря на всички за хубавите пожелания, тук и на лични! Hug

# 492
ajeliya, извинявай за закъснялото пожелание, но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Пожелавам само хубави неща да ти се случват!

# 493
Момичета, моля ако някой скоро е ходил в Карин дом да ми даде някакви координати на хотели, квартири, стаи , каквото и да е.

Редактирам, намерих решение. Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 12:39 от ajeliya

# 494
  • варна
 Аз тъкмо се заех да търся. Grinning Ако се разхождате из морската градина, може да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт