КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 853
  • 572
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз да попитам, въпреки че не съм блондинка. Как да влизам в този блог? До сега 2 пъти влязох, ама все търся Зиче къде го е показала за 1 път и от там. Та питам - как да си го направя да излиза на комп. където пише адрес - там са тези места, които посещавам?

# 451
  • София
Аз съм номер 16. Извинявайте, че не пиша, но повече ви чета. Малко вояйорски излиза, ама ще наваксам. Нещо две теми не съм прочела, но за срещата надуших и съм на линия.
Зиче, ако можете, моля сложете блога с рецептите в началото на темите, че аз го изгубих.

# 452
Аз да попитам, въпреки че не съм блондинка. Как да влизам в този блог? До сега 2 пъти влязох, ама все търся Зиче къде го е показала за 1 път и от там. Та питам - как да си го направя да излиза на комп. където пише адрес - там са тези места, които посещавам?
С Internet Explorer ли си? Ако да - влез в блога откъдето си влизала досега,
горе под адреса има меню, натисни Favorites - отваря се прозорче,
натисни Add to Favorites -  появява се ново прозорче - на втория ред избери от падащото меню
папка Links, после натисни Add, и този адрес трябва да се появи горе под адреса след Links,
така ще си избираш страницата лесно, без да търсиш адреса в темата

Ако правилно съм те разбрала какво питаш

# 453
  • Пловдив
Мая сега не може да се сложи пиле нали писах че когато пускаме новата тема и тогава Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айша не те разбрах какво питаш newsm78 newsm78 newsm78
ААААА ТЯ ДОБИТО Е ОБЯСНИЛА  Joy Hug Hug Hug Hug Hug

БЛОГА Е НА 21СТР. АБЕ ЕТО ВИ ГО И ТУКА

http://zi4e.blog.bg/viewpost.php?id=238360&del=836811

# 454
  • София
Ясно, разбрах и го направих. Благодаря много.

# 455
  • в малка спретната къщурка
Айша,добре че попита Joy.И аз не съм блондинка,
но с компа съм newsm78 паднала от Марс.
Доби,благодаря за обяснението,остава и аз да се справя.
Мая,Привет ! Виждам те,че четеш. За срещата те знаем,че си от най сериозните Hug.
Как е свекърва ти ?
Да докладвам :Блузата има предница,гръб и два ръкава,сега се хващам да ги прикача и утре да се занимавам с яката.Не съм измислила как ще я глася,че и не сънувам,за да си помогна.
Поздрави от Фенчо за мсички момичета,чуна ме от спалнята,че чаткам и се провиква.
"При бабите ли си ? Поздрави от мен " hahaha hahaha hahaha

# 456
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз си го сложих на Предпочитани и влизам лесно.
Ох,днес се уморих.Нали казах,че съм на работа.Отивам,а колегата ме посреща с думите:"Ама защо идваш!Те днес ще бъдат много малко децата (нали имат Байрам)."Тъй ли!Хванах в 16ч наобратно и си направих останалите три буркана камби.Сега пък се оказа,че солта няма да ми стигне за 7те буркана.Та пак оставих за утре да ги залея.Дано на вчерашните да не им стане нещо - да не започнат да мухлясват,я!Утре ще се върна по обед и първата ми работа ще е тази.

# 457
  • Пловдив
ЯГЕ  НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ РЕЦЕПТАТА НА ТАЙНА ... newsm78 newsm78 newsm78ЗА ТЕЛЕШКОТО НЕКА ТЯ ДА СИ Я НАПИШЕ  В БЛОГА Hug Hug Hug

# 458
  • София
Доби, мерси за обясненията ще пробвам, ама аз май съм си блондинка. Сина все ме учи как се свалят филми, но все нещо обърквам. Важното е, че съм упорита, пробвам и искам да се науча.
Фурийче, свекървата е вече в хоспис, зълвата си дойде от Англия,  и ходят с мъжа ми всеки ден да я видят. Тя е много зле, не задържа храна и е отслабнала наполовина. Много бързо се развивива. Сама е решила да отиде в хосписа, като си е прочела епикризата. Знае какво й е , и че това е края. Да ви кажа тя от 20 години има камъни в жлъчката и не ги лекува. Сега има безкръвни операции за вадене на камъни и ако някой ваш близък има, нека си ги прави редовно, защото обръща в този гаден рак,от който няма спасение.

# 459
  • Пловдив
ЕЕЕ МАЯ съжалявам за свекърва ти.... ама и тази пуста болест не прощава еййййййй ...Дано да не се мъчи женицата че е лошо и за нея и за вас. Praynig Praynig Praynig

# 460
  • София
   Мая,здравей! Отдавна не съм те засичала.Много лошо това със свекърва ти,но мисля,че много мъдро е постъпила,че е отишла в хоспис. Така ще е спокойна,че няма да ви притеснява.Преставяш ли си как щеше да се чувства ако някой напусне работа ,за да я гледа.Но поносими ли са цените?
   Излиза,че аз съм най-блонди...Но съм с Mozilla.

# 461
  • в малка спретната къщурка
Мая, : Praynig
 Joy Яжка,аз съм по голямо блонди,търся фаворити newsm78,къде са,къде са и след това разбрах,че няма и да ги намеря hahaha и аз съм с Мозила Joy Joy Joy,Не от Марс ами от неоткрита планета съм  341uu

# 462
  • София
Мая, и аз съжалявам за свекърва ти, но дано не се мъчи дълго .  Praynig
Яжке, като не ти се пишат рецепти, нищо не пречи да ги пробваш. С малко подобрения, съгласно диетата, може и да стане.

# 463
  • София
За  това чудо Мозила - нищо не знам. Ани си има Опера и ме агитира колко е хубаво - каквото си гледал преди това остава на отворен прозорец.
Ама аз си искам и държа на моето - иконка и си пише Интернет. Не знам на какво е.
Девойки, има ли други обмислящи лаптоп или друг комп. - да не ни изритват децата.
Какъв да си купя - утре или вторник го купувам вече. Давйте идеи за нещо евтино и държеливо, моля.
Танита се губи днес, май не е казвала, че пътува?  

# 464
 Aisha,
според мен най - хубав е Сони Вайо.
Давам ти сайт виж какво има там и до какви възможности има.
http://laptop.obiavi.medianet.bg/f3-2/Sofia/
http://prodavam.obiavi.medianet.bg/f114-1741/SONY/

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 22:04 от desi_minkova

Общи условия

Активация на акаунт