КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 852
  • 572
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета,благодаря ви за съчувствията, но такъв е живота.Яжке, 600 лева, лекарствата отделно.
Май аз съм най-зле - ни знам какво е Мозила, ни какво е Опера - ужас, трябва да се образовам, ама... hit

# 466
  • София
Деси, благодаря. Аз тези ги разучих, ще отида до магазин, че искам да си ползвам картата Евролайн - на вноски. Иначе, да чакам куриер и наложен платеж - не ми се дават всичките пари в момента.
Мая, за опера знам че а комп. има иконка с  голямо О. Като чукнеш на него се явяват прозорци - каквото си гледал предишния път. Напр. вчера си влизала в bg-mama, dir.bg, laptop.bg и те се явяват в отделни квадратчета.  Чукваш на някое от тях и то се отваря.  Ама ако искам днес да влеза на друго място ... как?
Мозила - не знам, но съм виждала на комп. на колеги - има лисица с голяма опашка.
Може смешно да ви звучи, но само така мога да го обясня.

# 467
  • София
   Бройче Неизлазевски бил войвода на 14 комити,демек четата,заедно с войводата се състояла от 15 комити.
   Решил веднъж Бройче да преброи комитите,естествено не броил себе си,броил,броил-14...бре,мааму  стара-един се губи.
   Накарал Бройче заместник войводата да ги преброи,естествено заместника също не броил себе си-  А! Пак 14.
   Така един по един Бройче накарал всеки от комитите да преброи четата и резултата бил все един и същ- един се губи.
   За разлика обаче от тъпите японци Бройче Неизлазевски намерил изход от ситуацията-наредил на четата:
   - Сваляйте гащите! Сите комити ке сереме и после ке ги броиме говната!
   Речено-сторено! Свършили работа комитите, дигнали си гащите и Бройче минал да ги преброи говната.
   15! Преброил пак- няма грешка 15 били. Накарал заместниците да ги преброят,излизали все 15.
    - Брей,мааму стара-шашнал се Бройче-македонска му работа - на говна излазаме,на ора-не!

Получил човек  ... разтройство.
   Виждайки наблизо заведение,влетява в тоалетната му ,
почти изкъртвайки вратата на първата мярнала се пред
погледа му клетка.След като приключва се обръща  да
пусне водата и що да види - там седи човек.
Сконфузено му казва:
- Защо не се обади,бе?
-А,то трябваше да си отворя и устата!-отвърнал пострадалия.

http://www.vbox7.com/play:bee442de

# 468
  • в малка спретната къщурка
Яжка smile3532
Ти ме разбииииииииииииии !

# 469
  • София
       Жоро се прибра и аз издавам стола.Приятна вечер и лека нощ!http://vbox7.com/play:2cb95862

# 470
  • в малка спретната къщурка
Лека нощ и от мен. Утре съм първа смяна и ми е време да лягам.

# 471
  • Кубрат/ Пишурка
 Яжке,направо се нап.....х от смях с Бройче!
 Всъщност и аз съм много боса в теорията (не че в практиката съм много веща!).Това Опера,Модзила....нищо не ми говорят!Знам,че като натисна на предпочитани мога да вляза там,където искам.А на хронология влизам в нашата тема!Само че скоро чух Тодор като обяснява,че на Опера или Модзила не може направо да отваря филм,без да го сваля.А у дома може.Значи не сме на тях!

Зиче,един исторически въпрос.Днес на Скат даваха "Цар Калоян"Значи това е времето на кръстоносците,имп.Балдуин и т.н.И в един момент чувам реплика:"Господарю,римляните са до Пловдив!"
Та :Аз ли греша или толкова сценаристи,режисьори,постановчици и т.н.Но по времето на Калоян дали вашият град е носел името Пловдив?Не беше ли Филибе,или Филипополис!

# 472
  • София
Филибе е от османското присъствие. При римската империя - Филипополис. Но, явно за филма е модернизирано. Или редакторите не са доизслушали всичко за да го коригират. Пък може и да не знаят, хората, нали са си взели хонорара.
Ва филмите - сега питах Ани - тя все сваля. Всеки фирм първо се сваля и записва на комп., после се отваря. Но поне при нас може да се сваля само с Опера/така са и го направили/

# 473
  • Пловдив
Янче не ме питай нищо по история толкова съм боса чеее ...никога не ми е вървяла историята нито помня дати нито имена ...ПЪК И НЕ СЪМ ОТ ТУКА .. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534

ААААА АЙША ТИ ГО Е ИЗЯСНИЛА ... Peace Hug Hug Hug Hug

# 474
Изпратих си сина и дойдох да ви хвърля един поглед.
Яге, разсмя ме с тези вицове.
Мая, съчувствам ти за свекърва ти, но такъв е животът -
за съжаление понякога е гаден Cry
Aisha, според сина ми си заслужавало да се купи лаптоп на Хюлет Пакард /HP/ или DELL,
а като сума кой колкото реши да си позволи.
А иначе ми обеща да поразгледа за малко повече информация.

Момичета, на Мозилата също може да си запаметите адреса на блога:
Като отворите страницата, на реда под адреса давате десен бутон,
излиза едно прозорче, избирате нова отметка, появява се ново прозорче,
в което попълвате име и адрес, давате ОК и може от там да си отваряте блога

# 475
Относно историческия въпрос - към края на I век от н.е. градът е завладян от римския пълководец Терентиус Варо Лукулус и попада в пределите на Римската империя и е преименуван - на Тримонциум (Град на три хълма). Въпреки това и през римската епоха градът е известен предимно с името Филипополис. Бил е най-голям и главен град на голямата римска провинция Тракия.
В края на IV в. започва византийският период в историята на града. Около средата на VI в. в Пловдив идват славяните, с което постепенно се променя етническия облик на региона. Ако през римската епоха градът, освен Тримонциум, е наричан още Улпия, Флавия и Юлия, то славяните възприемат тракийското име Пулпудева, но го променят като Плъпдив, Пълдин и Плоудин, откъдето произлиза и днешното име Пловдив.
През 1204 г. рицарите от Четвъртия кръстоносен поход основават Латинската империя и Пловдив попада под властта им. Градът става столица на Херцогство Филипополис, управлявано първоначално от Рение Дьо Три и по-късно от Жерар Дьо Стрем. Българският цар Калоян воюва с тези рицари и два пъти за кратко превзема града

# 476
  • Кубрат/ Пишурка
 Малееей,Доби,страхотна си!!!Значи аз не греша - сценаристите са сбъркали!
 А пропо,питай сина си как може да се гледа без да се сваля филм.Щото мойо маж влиза в сайт с филми,избира си един ,гледа си го и после го изключва.Не го сваля!

Ам то станало утре!Аз ще лягам,че утре съм на работа!
                    ЛЕКА НОЩ!

# 477
  • София
     А ,то момчето ми било уморено и аз съм пак при вас.
    Янче,попитай твоя човек как става тоя номер с филмите и да ми кажеш!

# 478
  • София
Браво, Доби. Много хубаво си го обяснила. Аз имам смътни спомемни от следването. По мое време наблягаха на история на КПСС, БКП и основи на комунизма. Истинската история минавахме между другото, като мръсна дума беше. Времето било такова...
Няма ли да свършва вече този Властелин? Ани и Пламен гледат в кревата, аз дремя пред комп.
Лека нощ на всички.
Янке, ти питаш Доби, а аз Ани. Та тя каза, ако е като на мъжа ти - само гледате в момента. Не може да го спреж за малко, да върнеш повторение. Ако го свалите - може да решите да го гледате и след няколко дни.

# 479
  • София
Тя сега си сваля Стюарт Литъл - 2. Затова е толкова бавен комп. и като пиша правя грешки и не ги виждам да ги оправя.

Общи условия

Активация на акаунт