КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 809
  • 572
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
ДЕСКА .. браво на теб аз сигурно ще испека чушки но по късно за фризера само иначе зимнина не правя че и няма кой да я яде.. Mr. Green
Дидия ние си знаем кой как се оправя с тези внуци .....и наистина да са живи и здрави само децата пък другото си идва и заминава.. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Танита радвам се че сте си искарали добре.. Hug Hug Hug

Мимка честита ти борсина заплата но тя вече няма да ти трябва тъй че се почерпете с мъжО и това ееее.. Hug Hug Hug Hug

# 211
                          Мастърче,то си е така!Плачеш,цупиш се и всички по теб.Като си печен никой не ти обръща внимание.Извода: Пискай и си глези колкото можеш и ще си по-добре. Laughing

Дидеее,тЕ тва най ми е трудно...ТрЕбва май някой даме научи на тия шмекерии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Марси,с коленцето съм на работа,да  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ягееее  Hug Hug Hug Hug Hug Слава Богу,че всичко е наред вече с водата....

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 19:42 от TheNMaster

# 212
  • София
Тук съм, свърших със задачите и четох. Нищо не свърших, защото в бившата ми работа гръмнал сървара и няма как да си издам документ за тр. борса.  Като го оправят трябва пак да ходя - и като няма кой сама ще си издам документа. Останалата колежка не знае как и не иска да се учи - ще се махала през октомври. След това ходих за гледам за лаптоп - нищо не си избрах.
такива големи задръствания, че едвам се прибрах към 17,00,ч.
Мастерче и аз така знам за голфа - 2 е по-сполучлив от 3 серия. А Пламен винаги си купува от твоя модел като си хареса. Нале това му е хобито - сменя колите през 2-3 месеца.
За печените чушки - видях, че при нас продават замразени печени и няма да се занимавам.
Мързел съм и си измислям оправдания.

# 213
  • София
Здравейте настоящи и бъдещи бабетки  Grinning
Някой тук беше написал, че от осма тема не съм писала и сигурно съм обидена.
Не съм обидена на никой, няма и защо. Просто не ми се ще да развалям веселото ви настроение
с моите проблеми.
Ето и сега искам да обърна вниманието ви към една тема. Може би някои от вас да са я прочели,
но едва ли знаете, че става дума за училището, което  посещава моята най-малка и прекрасна
внучка Виктория.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332296.0
Тук не става въпрос за нови играчки, а за останали от вашите деца и внуци, които са запазени и не се ползват.
Та това ми беше молбата- ако имате такива дарете ги на децата от това училище, те имат нужда от тях.
Благодаря Ви .

# 214
Приятна вечеря на всички и да ви е сладко!
Гледам,че няма никой и сигурно хапвате  Laughing Laughing Laughing
Аз изчезвам след малко....

# 215
  • тук и там
В момента гледам сървайвър и ще избързам да ви кажа ЛЕКА НОЩ!Още няма да си лягам,но не се знае какво може да ми се случи.

Хули,много искам с нещо да помогна.Нямам деца и внуци при мен.Мога да закупя някоя играчка,но е капка в морето.Мили приятелки от КГБ,ако имате идея как можем да се организираме и с нещо да помогнем на децата споделете.Аз съм готова да се отзова и да помогна с каквото мога.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 21:52 от baba mimi

# 216
Момичета,
Желая ви лека нощ.
Много хамалогия ми се струпа днес и сдавам багажа.
Лек сън и сладки сънища на всички бабетки-кокетки.

# 217
Момичета, пропуснах да ви кажа, не по точно да ви задължа:

Утре като излезете от къщи, дори и да нямате работа пак излезте, отидете до най-близкия РЕП ,
и ако не е свършил в-к Трета възраст си го купете, защото на 9стр. съм аз със жените от Пенсионерския клуб. Струва 30ст. Снимката е от посещението ни в Евксиноград. Вземете си и лупа за да ме видите по-добре. В дясната страна на снимката съм с бяла блуза на черни точки- с нея бях и на Балани. Ха,ха, хи, хиииии.....

Жабче, ти по ТВ, аз по вестници- голямата работа сме!

newsm10 newsm51 smile3501

# 218
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабче, ти по ТВ, аз по вестници- голямата работа сме!

Танче , мама го взима вестника та шЪ тЪ видЪ.  Peace
Мен и в 24 часа ме бяха изтипосали.  hahaha

Зиче , мерси и у вас поздрави на цялото фемили и на това от горе и на това от долу.  Crazy
Цунки на малчовците.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Жабче, ти си медийна звезда мила!
Аз съм в тарапаната! Че и с лупа да ме търсиш! До мен, до лявото ми рамо е зълва ми- на Стефан сестра му, а пред мен със шарената дрешка е сватята ми- целия род сме на кадрото!
Днес си говорихме следващата ни екскурзия да е до Гърция, но какво ще се реши незнам. 
И на бабите не ни се стои в къщи!

Л Е К А    Н О Щ ,   М И Л И    М О И!

П Р И Я Т Н И    С Ъ Н И Щ А!

luvbed smile3524 1countingsheep luvbed smile3524 1countingsheep

# 220
  • София
Добро утро!

Макар и дъждовен, нека да е хубав деня  ви.

Танита, вече и ти си в клуба на медийните ни звезди.
За печените чушки - видях, че при нас продават замразени печени и няма да се занимавам.
Мързел съм и си измислям оправдания.
Айша, май и аз съм в твоя отбор, поне както е тръгнало.

# 221
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !
С кафето,с цигара и още по пижама,ето ме тук Laughing.
Чакат ме задачки,но не съм ги подредила още.Кафето да ми размърда мозъка и:Бягай работа,че идвам. Joy
Приятен ден на всички !

# 222
  • София
       Добро утро приятелки мили!
  При нас е мрачно и дъждовно,а мен ме е налегнало едно особено настроение и много ми се иска да ви кажа,че много ви обичам и ми е много хубаво като чета постовете ви.Нямам какво да кажа понякога,но ви чета с удоволствие.Всеки път някоя от вас с някое свое изречение се докосва да най-нежното в душата ми.Тази сутрин чета какво казва Дидиа на Мастерчето за глезаните и мисля,че го е казала точно.Това ми накара да се замисля,колко е права и колко съм била глупава,че никога не съм постъпвала така,а съм се борила като гладиатор в живота.
     Аз днес ще ви оставям по-рано и ще излизам.Много ми се иска да изпратя нещо в детската градина на Вики.Но у нас още нямаме такива играчки.Моята Вики е малка и играе само с плюшени играчки.Мисля си да купя или да искам от приятелки-но не се сещам от кои.Или да се организираме и да съберем пари....Момичета,ако имате идеи кажете!
     Хули,пиши при нас щом не се сърдиш и не си убидена!Аз мисля,че няма да бъде неприятно на никоя от нас.Мисля си,че и ти не бива да си все мрачна и тъжна.При нас ще ти е весело и приятно.Аз се притеснявах,че ни намираш глупави и неприятни и леко се засягах.Също така искам да ти кажа,че имах огромно желание да подпиша онова писмо за болните от рак и второто,след това за децата.Но не успях да го направя,защото не знаех как да го направя.Опитах се ,но нищо не се получи.Така,че ми разясни....Пуста неграмотност!Работата ми не изисква ползване на компютър,а у дома всеки бърза и бабата се учи в движение на принципа проба-грешка...
    Като,че ли имах още нещо да казвам,ама ....какво беше?

# 223
Добро утро мили приятелки!  Hug Hug Hug Hug
Закуската е сервирана....

# 224
  • София
        Ето и кафенце!

http://www.vbox7.com/play:aa0a2943

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 08:46 от baba iaga

Общи условия

Активация на акаунт