Качествена безамонячна и трайна боя за коса?

• 47 967
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен Grinning!
Аз от моята фризьорка знам, че на L'oreal има някаква безамонячна боя, която е много добра(не съм сигурна дали Casting имаше предвид newsm78). Тя я използва и съдейки по нейната коса подкрепям мнението, че си заслужава. Много наситен, естествен и жизнен цвят има!  Peace

# 16
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
 аз съм доволна от Велла.
правят ме с някакъв оцветител, безамонячен, който държи повече от боя...

незнам как става този номер, но е факт  Peace
аз се боядисвам, защото имам бели коси и до сега само тази боя успява продължително да се задържи върху белите ми коси Peace

за съжаление не продават техни продукти по магазините, трябва да се ходи на фризьор  Tired

# 17
Little-Big Girl, би ли питала фризьорката ти кое точно ползва?
Защото Лореал имат много продукти за коса.

asyalein, тези са професионалните фризьорски, аз питам за нещо за домашна обстановка.

# 18
Ползвам от години Casting. Имам доста бели коси, които естествено не се покриват, както биха се покрили с амонячна боя, но дори те (не добре покрити, стоящи прозрачни, но цветни) изглеждат интересно.
щастлива, Във Варна вече няма от стария Сasting и аз имам едно боядисване с новия, но се учудвам, че той не ти допада. Мен ме издържа доста дълго.
Пробвай още веднъж.
Имам спомен, че веднъж се боядисах (със стария), когато бях с не толкова чиста коса и тогава ми падна много бързо ... може и да съм си внушила, но от тогава боядисвам винаги измита коса. Просто пробвай още веднъж. Успех

# 19
Покрай търсенето на качествена и щадяща боя за моята побеляла коса изчетох доста теми и все отрицателни отзиви за новата версия на Кастинг. Изобщо даже и не мисля да я пробвам, все едно да хвърлям по 15лв на боклука вс.месец, щом няма покритие на белите коси.
Последният ми опит беше с професионалната боя ПАРИСИНИ - мн. доволна останах, косата ми седи мека, жива, блестяща. Ако все пак ме разочарова, ще премина към всеобщия фаворит Салерм.
  Peace

# 20
  • Варна
suncholina, в Пикадили все още има от старият Кастинг Peace.

# 21
  • София
извинете ме, че не прочетох цялата тема.
мисля, че в кауфланд все още има от стария кастинг, наскоро взех две на сестра ми, че тя се боядисва с "Мармод" (34 номер мисля беше), а от новите няма такъв цвят
по-темата: не съм ползвала друга безамонячна боя за да ги сравнявам, но от кастинга останах много доволна. а и щом жени с бели коси ги харесват, значи има защо Wink

# 22
И аз се боядисвам със стария Кастинг и съм много доволна.Купувам си 24 номер и цвета си става точно какъвто искам. Grinning

# 23
  • София
Понеже въпросът е зададен по-общо /не само за Кастинг/, ще отбележа, че съм доволна от безамонячната боя на Хенна плюс.

# 24
suncholina, в Пикадили все още има от старият Кастинг Peace.

И в Метро, и в Кауфланд, и в Пикадили-център търсих и то преди около месец, но имаше само от новия.
От старата версия ползвах касис, а в новата не открих такъв и си взех "синя слива" ... най ми заприлича на касис и много ми хареса  .... зачудвам се на недобрите отзиви  newsm78

# 25
А, стига стоя КАстинг, де! Аз съм много доволна от безамонячната на Салерм, за Keune също съм чувала много добри думи.

# 26
  • Пловдив
Аз съм много доволна от безамонячната боя на Лисап! Боядисвах се с нея през цялата бременност и дори сега! Peace

# 27
  • Торонто
  Доколкото знам няма безамонячна боя,която да е  100 % безамонячна.И в тях се слага около 2% амоняк.
  Така каза една позната фризьорка.

Mи той толкова е и в амонячната  Mr. Green
(даже и по-малко в по-тъмните нюанси).

# 28
  • София
  Доколкото знам няма безамонячна боя,която да е  100 % безамонячна.И в тях се слага около 2% амоняк.
  Така каза една позната фризьорка.

Mи той толкова е и в амонячната  Mr. Green
(даже и по-малко в по-тъмните нюанси).

има ли значение? всеки който се е боядисвал и с двата вида боя е усетил разликата. безамонячната не уврежда толкова. поне аз така мисля Wink

# 29
аз също съм доволна от новия кастинг. само след първото боядисване малко по-бързо падна цвета от част от белите ми коси, но после като се понатрупа нямам проблем и мога и на три месеца да се боядисвам

Общи условия

Активация на акаунт