Редуктил-4

• 51 633
  • 461
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък вече си стигнах желаните в началото килограми, но не знам защо не се виждам слаба и както си мислех че ще изглеждам  Sad

# 136
Аз пък вече си стигнах желаните в началото килограми, но не знам защо не се виждам слаба и както си мислех че ще изглеждам  Sad
защото женското око насита няма Grinning

# 137
irkata не мислиш ли че това състояние ти е от хапчетата, аз също съм много нервна и крещя и викам и се карам, лошото е че пати все дедето, което за нищо не е виновно.
Спокойно, работа ще намериш моят съвет е да не търсиш най-вече голямата заплата важното е да започнеш от някъде.
Все пак нали знаеш поговорката "До 40 години човек работи за име, след 40 името работи за него".
Има малко движение на кантара и дано утре се похваля най-после.

# 138
  bouquet здравейте, момичета
...отдавна не съм писала, но постоянно ви чета....от 3 месеца съм на Линдакса...от началото имах много странични ефекти и въобще не си хапвах и постоянно си мислех,че трябва да отслабвам...постоянно се теглех и т.н. ....и така после започнах да си хапвам от всичко по-малко, отшумяха страничните ефекти - за 2 месеца свалих 6кг.....сега продължавам да слабея вече не се тегля, но всичките ми дрехи ми хлопат и около мен всички забелязват,че съм отслабнала...и всичко това започна да се случва, когато спрях да мисля постоянно за това...просто сутрин си пия хапчето и толкова...не мисля,че трябва да се ограничавам и т.н.
 Simple Smile просто се успокойте и не мислете,че трябва да сваляме всяка минута.....бавно, но славно
 Hug хубав ден и много минуси

# 139
Здравейте   bouquet

elix, мерси много Hug
и честито за поредното свалено килце и покупките! Sunglasses
На мен ми остава още бая, докато взема че се харесам как изглеждам по бельо.. да не кажа че ми се вижда почти невъзможно да стане Laughing

Иначе...
Днес съм си на същите кг-ми, но се чувствам подута някак - от МЦ-то ще да е Rolling Eyes
темповете на сваляне доста се позабавиха, ама и аз хич не съм стриктна в диетата - това ще се промени!
Искам да попитам за нещо, което живо ме интерсува...
Та значи... аз съм доста анти-спортна натура(срам! Mr. Green) и упражнения не правя засега, но имам намерение да започна.
Преди, когато имах период на изненадващо вдъхновение по отношение на физическата активност, пиех Л Карнитин преди тренировка....
сега, след като пак имам намерение да тренирам - мога ли отново да го пия? В смисъл - дали е съвместим с Редуктил, как мислите? newsm78
някоя от вас пие ли нещо друго, освен редуктила?

Знам, че може би е редно да попитам лекар, ама аз Редуктил приемам на своя глава и не съм се консултирала..  пък и не знам на кого точно да го задам този въпрос. Blush

# 140
  • O.A.E./ Пазарджик
И аз да се отчета след 1 седмица. Макар, че бях с месечния съм минус 3кг и съм доволна. Тук времето е ве4е по-хладно и започнахме да излизаме навън с децата на разходка. Надявам се с пове4е движение да има и по-добри резултати. Но и не бързам  Peace

irkata, знам, че ти е трудно, но се опитай да преодолееш това негативно настроение и мислене. Звучи като клише, но съм убедена във факта, че хубави неща ни се случват когато сме настроени позитивно и с надежда. Когато излъчваме положителна енергия. Дори непознатите я усещат.
 Страхотно е , че си отслабнала толкова и изглеждаш супер в момента. Не си мисли , че това е причината да не си намериш работа. И ако някой работодател те преценява по килограмите, значи не си заслужава да работиш там. Имай търпение и пове4е самочувствие. Успех ти пожелавам.  bouquet

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 22:42 от mariabutti

# 141
Здравейте момичета! Тъй като и аз имам проблеми с теглото,бих искала да се включа във вашата група за отслабване чрез редуктил Simple Smile Общо взето съм 168 см и тежа 71 кг .. бих искала да сваля горе долу 15 кг , за да стана 55 кг някъде . Тази вечер си купил Линдакса 10 мг 30 хапчета и ми излезе точно 34 лв . Дано при мен ефектът си оправдае парите . Ще пиша скоро ,за да ви споделя резултата. Успех и на вас със свалянето.До скоро!

# 142
  • Sofia
Е, да се отчета: понеже и двата ми кантара показват каквото и когато си поискат #2gunfire Всички около мен забелязват промяна , обаче аз си я следя по панталоните и не е ОЧЕВАДНА. Явно съм от типа-бавно ,но славно.......Пак е нещо де, не е като да не съм доволна-щом и мъжо ми каза: Пооолабила си се... Joy

# 143
mariabutti ,благодаря за милите думи и подкрепата!  Hug  bouquet Честити свалени килограми и успех занапред!

Лолита ,добре дошла и успех!  bouquet

# 144
  • София
Днес измерих дяволски 66.6 килограма  Joy Почти осем кг. за 2 месеца и половина, като се има предвид, че 10 дена на морето си хапвах сладоледи безконтролно.

Dianaes, никакъв Л-карнитин не ти трябва, почвай смело с тренировките, Редуктил и силата ще бъдат с теб  Laughing Няма майтап, такава енергия ще имаш и ще се потиш , че няма смисъл да купуваш друго. И аз имам един течен в шкафа, май му мина срока вече.

LoLi7awelcome

Масажа върви много добре, супер лесно и удобно е. В началото направих по-слаб вакуум, но вчера го засилих и си имам няколко синини вече  Crazy

# 145
Такаам...нека споделя и впечатленията си от първия ден.Значии първото и най-важното,незнам как стана но само за един ден от 71,2 сам точно 70 кг  Shocked . Явно това наистина действа още в началото . Иначе сутринта станах и бях страшно уморена . Общо взето цял ден бях уморена и заплесната и се изпотих доста от около 50 метра ходене  Laughing Ноо четох че това е нормално . Иначе това наистина ме кара да се чувствам сита. Днес например приятелката ми ядеше от любимия ми дюнер,а на мен ми стана гадно дори от миризмата му  Hug Надявам се всичко продължава в същия дух,защото имам страхотен комплекс от тялото ми . Казват ми че не съм дебела,но аз се чуствам ужасно в кожата си и това влияе на всяко мое начинание.Предполагам ме разбирате де,какво се обеснявам  newsm78

# 146
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Л-карнитинът може да бъде само от полза.
Препоръчват го дори при сърдечни заболявания.

# 147
Днес кантарчето е мой човек Sunglasses
83.600 кг

LemonDesi - знам че по принцип е полезен, но притесненията ми са свързани с това -  дали не е противопоказен специално при приемането на Редуктил....
ще взема да пробвам - ако тръгна да се гътвам - ще свирна веднага Mr. Green
Просто имам почти цяла опаковка много хубав Л-Карнитин 1000 мг и не ми се ще да го оставям да си седи така   Blush

Сутринта след кафето и хапчето направих 40 мин вело, а след това - двучасова разходка в стегната крачка.
Иска ми се да започна да се мажа с нещо - предразположена съм към образуването на стрии, а и целулита ми е проблем.... или пък нещо стягащо?
вие мажете ли се с някакво кремче?

# 148
Добро утро,момичета!  bouquet Днес е ден за отчети  Whistling Свърших опаковката линдакса и резултата е минус 7.400кг. Което означава,че дотук с редуктил и линдакса свалих общо 21.800 кг  Party Но има още много,така че продължаваме борбата,момичета!  Wink Успех и хубав ден от мен   bouquet Hug

# 149
irkata, големи поздравления   bouquet! Аз за съжаление не мога да се похваля, но за 1 месец и 16 дни равносметката е 6.800 и вече съм под 73 кг.
Голям проблем са ми съботата и неделята, не мога да се спра да ям и катос е кача на кантара в понеделник ми се плаче. Защо така нямам воля незнам, когато съм на работа не ям, но когато са почивни дни ужас.
irkata ти правиш ли някакви упражнения?

Общи условия

Активация на акаунт