Редуктил-4

• 51 641
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро,момичета!  bouquet Днес е ден за отчети  Whistling Свърших опаковката линдакса и резултата е минус 7.400кг. Което означава,че дотук с редуктил и линдакса свалих общо 21.800 кг  Party Но има още много,така че продължаваме борбата,момичета!  Wink Успех и хубав ден от мен   bouquet Hug
поздравления и кураж, ще пребориш и другите кг.! Peace

# 151
4 изпити хапчета "линдакса" = 2 свалени килограма.  Mr. Green Малко или много,бях скептично настроена,но това действа наистина . Успех момичета и на вас.Продължавайте да сваляте  Heart Eyes

# 152
  • София
Ирката, браво! Сега искам да чуя, че в новата работа нямаш Интернет и затова по-рядко ще пишеш. Продължавай напред.
Аз все още си запазвам размерите, не взимам Линд. от 15,09. Имам си апетит, но ми се ядат плодове и зеленчци. Ама си имам купена 1 опаковка и ако започна да маам яко - ще я пия.
Наглеждам ви тук и споделям.

# 153
Благодаря ви,момичета!  bouquet Тренирам вкъщи колкото мога,надявам се скоро да мога да си позволя да посещавам фитнеса,но засега...  ooooh!
За съжаление все още съм без работа...  Cry За сметка на това депресията ме побърква,наистина се притеснявам ,че ще изпуша съвсем  #2gunfire  #Cussing out И отново пия хапове за нерви и депресия....  Sick Но надеждата умира последна...  Twisted Evil Лека вечер от мен и доскоро!   bouquet  Hug

# 154
Здравейте момичета! Отдавна ви чета и все не се решавам да се пробвам, но от днес вече и аз почнах да пия Линдакс. Взех си направо 15мг., защото откакто съм родила нямам никакъв резултат в борбата с килограмите. Почти на всяка фаза от луната лунувам, имам много движение около беба и каката-първолачка, но резултат никакъв. Надявам се да успея да смъкна най-после някое и друго кило, че вече не се търпи. Благодаря ви за съветите и мненията които споделяте тук. Бяха ми от голяма полза. Heart Eyes

# 155
мира2006 ,добре дошла в нашите редици и успех в неравната борба! newsm10

Момичета незнам дали е,защото смених линдакса с редуктил,обаче имам чувството,че главата ми ще се пръсне.... smile3511 Боли ме много силно,въпреки ,че вече пих и аналгин,и кокстрал-остава ми само аолин,ама ще потърпя още малко...  smile3515 smile3511 #2gunfire

# 156
йей тази сутрин съм -0,5 кг !  А между другото,Ирката,разгледах снимките ти.Ти си наистина един силен човек.Свалила си страшно много килограми.Евала ти правя!!!Важното е че не се отказваш и продължаваш напред,за да свалиш още.Убедена съм,че в най-скоро време всичко ще се нареди,а тялото ти ще е като на една фиданка.Съдя по снимките  Hug

# 157
  • София
Ирка, а мислиш ли за комбинацията - Ред. + хапове против депресия. Все пак е химия  и кой знае какво ще стане. Лекарите май не са много в час/мои наблюдения/ поне в София само ми рецитират всичко от рекламите.
Та си мисля, ако не се ядосваш, а погледнеш от добрата страна - оползотвори си времето, почисти, подреди, разхождай се и депресията ще намалее и от движението ще отслабнеш.
Аз дремах 2 месеца в къщи, доскуча ми, започнах работа, а сега си мечтая пак да ми свърши договора.
Има си и хубави страни безработицата./е освен паралипсуса/

# 158
Да взема да се запиша и аз за Линдакса-потребител... След дълго четене и обмисляне реших да се пробвам - по-евтинко идва, а си е продукт на реномирана фирма. Оказа се малко трудно да си намери човек - и то баш в центъра на София Shocked, но с поръчка и мрънкане за 2-3 дни го доставиха... Реших да пробвам от 10 mg, аз съм си шубелия човек Laughing Та да видим. Засега, 2-ри ден, никакви странични ефекти не забелязвам (отдъхнах си, честно казано, това най-много ме притеснява). Имам доста кила да свалям, с голямо любопитство чакам да се срещна с кантара в четвъртък, дано ме зарадва.
Привет на всички Редуктилки, значи  bouquet

# 159
  bouquet  bouquet

Вчера ми беше последната таблетка от кутийката
днес съм 82.000(как ги заковах Mr. Green)
това значи - 9 кг точно за 28 дни, 10 мг Редуктил(преди да започна да го пия имах 3 свалени кг от първоначалното тегло... това значи че съм свалила 12 кг общо)
доволна съм!
още повече, като знам че резултатът можеше и да е още по-добър, ако бях спазвала някакъв режим на хранене.
Сега си взех една малка опаковка от 14 табл., пак 10 мг
.. после ще реша дали да си карам на 10 или да мина на 15.
Дамата в аптеката, откъдето го купих ми каза, че се продавал и на отделни блистери Shocked
не го знаех преди това...

# 160
Loli7a ,bлагодаря за милите думи  Hug и поздравления за минусчето   bouquet !

Aisha ,знам че е супер глупаво да се тъпча с тея лекарства още сега...  ooooh! Вече незнам какво да правя.Честно казано в началото не ми беше толкова трудно вкъщи.Но вече съм вкъщи 4 месеца,тъй като целият юли бях отпуск и вече ми писна.Изчистих цялата къща,прибрах и подредих цветятя,всички гардероби са пренаредени по няколко пъти.Писна ми да се разхождам сама(аз не живея точно в града Дупница,ами съм в едно селце на 2км от нея) и няма с кой да си разнообразявам времето,тъй като всичко живо избяга нанякъде или пък е на работа.От няколко дни и тате е без работа,та сега поне двамата си скучаем заедно  hahaha

Lakota ,добре дошла при нас и успех!!!   bouquet

Dianaes ,поздравления!  bouquet Перфектен резултат!Само така!Без отказване и успех!!!  bouquet

# 161
Здравейте
За 8 дни с линдакса съм минус 2 кг, без никакви ограничения. При мен "никакви" означава закуски когато ми се прииска, или пък нещо сладко. Вчера и днес обаче ще ме спукат едни киселини.. Sick, отврат.
Продължавам си с линдакса
Чао

# 162
Да се поотчета (и разпитам) преди да изляза тази сутрин...
Дотук всичко върви нормално (4-ти ден, предполагам време му е да се появяват странични ефекти?) с изключение на леко, около половинчасово замайване веднага след приема на хапчето сутрин и... няма да го нарека "безсъние", защото не е - по-скоро по-трудно заспиване и по-лесно събуждане, което на мен принципно не ми се случва: спя като застреляна.
Не ми се яде въобще, което е - предполага се - търсеният ефект Laughing В случая проблемът е, че по принцип съм с ниско кръвно (сега явно от хапчетата се качва леко, усещам го през деня - тамън по-добре!) и съм свикнала да ме командват "гладни спазми" - сигнал, че е време нещо да се пъхне в организма, иначе кръвното ще казва чао... та ми е малко странно. Другият проблем е, че работата ми е свързана с физическо натоварване и движение; констатирала съм, че е задължително да ям ooooh! поне малко, иначе ще се скапя преди края на работния ден. Това, чудя се, точно как да го регулирам?
Вчера си карах по привичния режим, но с намалени наполовина или даже малко повече дажби и с плодове за десерт (ябълчица, бананче... това имаше в магазина); вечерта откровено хапнах насила и не ми беше вкусно. Хм. Не трябва да отвиквам да се храня Grinning - искам да свалям килограми, не да умра на работа...
Как мислите - дали по-добър ефект в "закрепването" на храненето ще има някакво съвсем драстично намаляване на дажбите и напъхване на по някой плод в коремчето по-често (на 4-5 часа примерно?), с идеята след работа вечерта все пак да се чувствам гладна достатъчно, за да хапна примерно 200 гр. месо и салата... или първо да закусвам (обикновено мюсли, мисля и да монтирам активия към закуската) и после да си пия хапчето, белким се чувствам достатъчно гладна за закуската? Или просто да си ям насила "по часовник" с очакване с течение на времето системата да се приспособи и да си влезе в ритъм?
Че хапчето трябва (е, поне е желателно) да е свързано с някакъв относително диетичен режим, това е очевидно; но и че не мога да щъкам бодро по 9-10 часа на ден и да влача с една ръка 20 килограмови чували, ако не вкарам малко калории в организма също е очевидно... Хм. (Не, че през ЦЯЛОТО време мъкна чували Laughing, но и това се върши от време на време)
Другият тъп въпрос, който ме "чуди" - засега поне не усещам сухота в устата (може и 10-те мг. да са ниска доза за мен?), дали при това положение има смисъл да увелича приема на вода? Не се чувствам жадна, а и по принцип не пия много, но пък от друга страна водата обикновено се препоръчва като част от, хм, диетата и за пречистване на организма... Пък от трета страна, и без друго се усещам, че качвам кръвно, да не вземе с много вода да скочи до небето?
Хихи, да, знам - тъпи въпроси Wink, но от друга страна диети съм си правила тоооооолкова отдавна, че вече почти не помня какво е било. Когато преди години свалих излишните 20-ина кила, беше по простия метод: съзнателно невкусно готвене Grinning плюс много стрес.... и още много, много стрес... подейства вълшебно Twisted Evil, но откакто от две години стресът понамаля и килата тръгнаха нагоре, невкусното готвене не действа особено добре Simple Smile, явно просто се научих да готвя - пък и има кого да храня вкъщи освен себе си.
---
Допълнение след срещата с кантарчето на работа: За 3 дни (днес е четвърти) - почти 3 кила. Чак малко се стреснах.... newsm78

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:25 от lakota

# 163
Здравейте! Нахлувам във вашата тема.......С въпроси......

Правя си изследвания. Имам установено повишение на един хормон, вид инсулин, ИРИ се казва - при норма 17, моето ниво е 35. От там ми идва затлъстяването и ред други проблеми. Препоръчва ми ендокриноложката Редуктил. За сега събирам мнения......

Искам да питам от тези, които го приемат - дали имат проблеми с цикъла - преди приема му и в какво се състоят проблемите.......

Препоръчват ми 3 опаковки за 100лв.......от колко мг. обаче незнам.......

Събирам мнения и отзиви......

# 164
  • София
Мама Цоцоланка , не можах да разбера въпроса ти- дали са имали проблеми с цикъла преди да започнат Редуктил или заради хапчето?
Ако са ти препоръчали 3 опаковки х 28 хапчета от 10мг. , това ще ти струва поне 150, а не 100лв. Аз по-евтино от 50лв. не съм го намирала.
На всеки действа различно, има отказали се на които страничните ефекти действат замайващо, имат безсъние и т.н. , има двуумящи се, има и много доволни и без странични ефекти  Wink

Добре дошли на новичките и успех     bouquet

lakota , на ден по килце а, ще изчезнеш за нула време  Laughing Вода си пий, колкото искаш, щом качваш кръвното не прекалявай.

Общи условия

Активация на акаунт