Редуктил-4

• 52 307
  • 461
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, а дали го има някъде на по-ниска цена ?Simple Smile

# 286
Здравейте, а дали го има някъде на по-ниска цена ?Simple Smile
karolyna а ти за кое хапче питаш точно и за кой град? Hug

# 287
Охх,извинявайте  ..........за София ,редуктиил от 15 мг ,бяха го намалили -сега е пак на 75 лв Simple Smile Аз много свалих с него ,ама спра ли го ,трупам ги  само  около корема ...ужас Sad

# 288
Само допреди 2 седмици редуктила беше около 64лв. за 15мг. Вчера и аз обиколих аптеките, новата цена варира м/у 75 и 80лв  #2gunfire С нежелание взех линдакса от 15мг. Той все още е 38лв. и стотинки някакви.

# 289
dobra  karolyna защо си мислете че Линдакса15мл newsm12.не действа?Съставките и на Редуктила и на Линдакса са едни и същи само производителят е различен .Аз в началото бях почнала с Редуктил10мл. но след като прочетох за Линдакса си го взех и то от 15мл. за 34лв smile3508.Действието е същото като на Редуктила единственния недостатък е в опаковката на блистера защото не са обозначени дните от седмицата и може ако си малко по-расеяна като мен да се чудиш дали си пил хапчето за деня  newsm78    (както бях писала по-рано).Давайте смело напред с Линдакса (е ако имате излишни пари може и Редуктил)пък туко виж сме прекръстили темата на Линдакс че то с тази финансова криза  Money....

# 290
Момичета пропуснах да споделя с вас че от началото на седмицата ям сутрин на гладно ленено семе и наистина действа благоприято по отношение на  smile3550
Успех на всички МаЦки и слабеещ ден newsm51
Р.Р. току що се записах и за лунната диета пък да става каквото ще става

# 291
didiani,
Аз бях леко предубедена към Линдакса, защото в по-задните теми се  прокрадваше мнение, че има по-силно изразени странични реакции. Но при това драстично повишение на Редуктила се навих да пробвам и линдакса. Май от текущо-пишещите повечето са на него.
Имам още 3бр. редуктилчо и после ще докладвам как ми понася Линдакса.
Успешни минуси на всички  Hug

# 292
При мен няма странични ефекти но пак то си е строго индивидуално.Дано при теб всичко да е О`к(при положение че нямаш проблеми с Редуктила).
На мен лично ми остана от Редуктил10мл. един блистер(14бр.)но когато прочетох за Линдакса15мл. си го взех а Р-ла си го оставих за по-нататък   newsm47 newsm48  като отслабна за поддържащ ефект(НАДЕЖДАТА ПОСЛЕДНА УМИРА)

# 293
didiani,
Аз бях леко предубедена към Линдакса, защото в по-задните теми се  прокрадваше мнение, че има по-силно изразени странични реакции.:

PeaceПросто отвори листовката и изчети първо съдържанието-за твое собствено успокоение-не фирмата и цвета на опаковката правят лекарството Laughing т.е. лечението,а самото лекарство-т.е.съдържанието му.Както и по-горе писах ако отвориш и изчетеш листовките на БГ-Ацетизала и Аспирин на Байер от 500мг-пак ще откриеш различия в описание действие и странични д-я,но не и в състава-все си е аспирин от 500мг Hug

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 01:05 от teo_71

# 294
    teo 71        smile3501 newsm20

# 295
  • София
Честито на всички с малки и големи минуси   bouquet

И аз сутринта приятно се изненадах от поредния минус, общо стават - 10кг. за близо 4м. Не е много, но аз съм доволна, по-добре по-бавно и сигурно  Simple Smile Личи ми че съм заслабнала, но не чак като за 10кг Thinking

Приятен и отслабващ ден, гърлс  Grinning

# 296
Teo, Didiani,
Много ме зарадвахте и обнадеждихте за Линдакса  Hug !
Когато преди 4ри години получих "подарък" автоимунно заболяване и започнах да трупам с дни минах през какви ли не фази - депресия, равнодушие, отчаяние и накрая пълно примирение  ooooh! Пробвах различни диети, но колкото и да ги спазвах нямаше ефект. Редуктила и Линдакса са такъв лъч надежда  Heart Eyes  Вече почти стигнах килограмите си от преди бременността, но съм алчна и искам вида си от преди заболяването. Според ендокриноложката ми е напълно възможно, защото бременността при мен коригира хормоните и болестта засега е "приспана".
Страхотен успех и при теб Elix! 10кг си е приятно и стимулиращо постижение!

# 297
  • София
 Мерси, dobra  Hug И при теб ще има успех, щом сме почнали ще се довършим  Laughing Ако говориш за заболяване на щитовидната жлеза/по-точно Хашимото/ знам, че там наистина отслабването става трудно. Аз самата също имам щитовиден проблем /хипофункция/, но скоро не съм ходила на изследвания. За такива подобни случаи помагат Редуктила и Линдакса, както и куража и надеждата , които си даваме в темата  Heart Eyes

# 298
Да, точно Хашимото е при мен  Confused
А куража и подкрепата са безценни   bouquet

# 299
Ех момичета момичета !!!Добре че го има форумчето че да се подкрепяме и споделяме.Аз когато прочета нещо тук ми става много хубаво и целия ден ми е с добро настроение(май ви го бях писала преди newsm78 ).
А при проблеми като вашия и аз съм чувала от кръстницата ми (и тя така като вас)че много трудно се свалят килограмите.Откакто я помня тя все е на някакви изтощителни диети масажи и какво ли още не беше и резултат никакъв.Бях й казала че съм почнала да вземам хапчетата но тя се страхува да ги почне.
А вие не се отчайвайте аз преди 6 вече всъщност 7 год.отслабнах 24-25кг. с Редуктила(тогава нямаше Линдакс).Сега не мога да се отчета че "мъничкото"нещо ми повреди ел.кантарче и от 2-3 дни не съм се теглила #Cussing out
За сега чаооо пак ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт